Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
kejla - este nie. nestihla som kupit test. mozno kupim v piatok a otestujem cez vikend a ty?
lare75 - transfer som mala 23.10.
Aaaano, už je mi jasné, však včera sme to písali, všetky tri ideme 3.11. na krv 🙂
Ja asi ani nie.Bojim sa tej jednej ciarky.Nemam totiz priznaky. Mozno v nedelu -1den pred krvou, nech sa pripravim na vysledok.
Ja sa aj preto bojim toho testu, lebo vzdy,ked som si test kupila, nestihla som ho pouzit, lebo som dostala menzes. 😠
kejla 😉 tak si ho kúp a tentokrát by si ho už mohla konečne použiť 😉 ja verím s tebou, že to stihneš 🙂
Achjo, ja som ale trubka, co? V sobotu ideme na hroby, tak to asi netestnem.Jedina moznost je v nedelu, alebo v pondelok pred krvou. 😅
inak ak sa vám chce pozrite si tento link http://merenibt.xf.cz/index2.html - časť tehotenský test - je to tam zaujímavo popísané (kedy testovať a pod.)
hmm, toho sa veeelmi bojim..Ale ma doma asi par testou po zaruke, kedze ma v testovani predbehla ta mrcha 😠
larita112 - super link, dakujeme 😀. babulky, ja uz idem, tak sa tu drzte, zajtra opat 🙂
larita, fakt dobrá stránka, túto som ešte nemala preštudovanú.
možno mi už fakt šibe, ale dnes som pozerala kočíky!!! na stránkach.....nehovoriac o úžasných veciach pre bábätká v tescu, majú aj vainočnú kolekciu oblečenia 😀
tak to sa bojím aj ja ☹ - minule som už pokukovala a nedopadlo to dobre... takže už žiadne kuk tým smerom, až keď to bude úplne aktuálne 😉
no veď snáď už teraz a v pondelok sa o tom presvedčíme 😉 juj, bodaj by to tak bolo 😀 😀 😀

baby, ja som dnes mala taký pocit trpnutia v podbruší, podobný, čo cítim po injekciách do svalu....nepríjemné.. 😖 ..