icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

katy2
6. apr 2011

@silvinnka ja som mala pk a vkladali mi moruly - este to blastocysty neboli...

makovicka53
6. apr 2011

@silvinnka ahojky ano blastocystu mi vkladali 🙂 a tebe?

makovicka53
6. apr 2011

@katy2 moc dakujem za podporu 🙂

silvinnka
6. apr 2011

@katy2 dakujem aj ja som na tom tak,ale ty budes mojou aj mimiho inspiraciou,takze zabojuje a krasne sa zavrta.... 😀 ...prajem krasne tehulkovanie 😀

silvinnka
6. apr 2011

@makovicka53 mne morulu,verim,ze zabojuje 🙂

brita
6. apr 2011

@makovicka53 Ja chodim teraz do Reprofitu, u nich je to uz nas druhy pokus. Predtym sme chodili do heliosu v Martine, tam sme mali 2x IUI a 3 x IVF bez uspechu.
@silvinnka Mne vkladali na 5. den jednu hatchujucu a jednu expandovanu blastocystu.
@katy2 Vdaka za ukludnenie, ale poznas to, clovek nema pokoja. 😀

makovicka53
6. apr 2011

@silvinnka ano zabojuje treba verit 🙂 kedy si bola na vklade

makovicka53
6. apr 2011

@brita no moja si si uz vytrpela dost musi to vyjst 🙂 ..drzim palce

katy2
6. apr 2011

ja vas vcetky chapem, viem velmi dobre co prezivate aj to, ake je to tazke.... ale fakt si neporovnavajte priznaky.... ja som tehu druhykrat a neda sa to vobec s pvym porovnat, je to uplne ine... a dokonca zazila som vela neg. vysledkov a neuspesnych pokusov a priznaky sa miesaju... takze fakt klud a pokoj..... 🙂

brita
6. apr 2011

@makovicka53 Dakujem, ja tebe tiez 😉 No uz mame toho veru dost za sebou, ale co sa da robit. Clovek bojuje, kym ma sil. 😉 😉

silvinnka
6. apr 2011

@makovicka53 dnes,rano....takze asi aj preto mam take blbe otazky,je mi veslijak,boli ma trosku vajecnik aj podbrusko ☹

makovicka53
6. apr 2011

@brita dakujem 😉 no to mas pravdu 🙂

makovicka53
6. apr 2011

@silvinnka to je normalne neboj...mna boli doteraz a dnes mam totalne krce...snazim si to nepripustat ja som na 2 den po ET aj zaspinila ale len bilu

brita
6. apr 2011

@makovicka53 Citala som, ze chces testovat v sobotu, to bude 11. den po ET, ze? Ja sa bojim testovat,aby som si na vikend nepokazila naladu. 😒

makovicka53
6. apr 2011

@brita ja som testovala uz 2x na 5 den a dnes cize 8 den...a nic....ale testovala som citlivostou 25 a baby pisali ze to mam testovat cnajctlivejsim testom 10 😉

brita
6. apr 2011

@makovicka53 Baby maju pravdu, treba testovat testom s citlivostou 10, najlepsie vraj s Mamatestom.25 ti ani na 5. ani na 8. den nemoze ukazat dve palicky aj keby si bola tehotna, pretoze nie je taky citlivy. 😉 Skus 10, ten je uz spolahlivejsi, aj ked neviem, od ktoreho dna po ET uz zarucene ukaze //. 😉

makovicka53
6. apr 2011

@brita nevadi skusim na ten 11 den cize u nas sobota 🙂 ty neskusis somnou? 😉

brita
6. apr 2011

@makovicka53 Zatial ani nemam ziadny testik doma 🙂Teda mam, ale ten z RF a to je 20, ten nechcem. Mozno si pojdem kupit, ale chcela by som testovat az v pondelok, skor sa bojim. 😉

makovicka53
6. apr 2011

@brita ...musime verit....ja sa tiez bojim a tiez mam doma len 25....v piatok poviem muzikovi nech mi kupi a v sobotu ranku skusim 🙂to uz musi ukazat daco 🙂

brita
6. apr 2011

@makovicka53 Ja myslim, ze na ten 11. den by uz snad mohlo daco ukazat. 😉 Ale nikdy to nie je na 100%. Nakoniec aj tak vsetky skoncime na krvickovom teste a ten bude jasny. 😉 Ja si pojdem v piatok kupit testik,aby som mala v pondelok rano poruke 😉 A potom v utorok pojdem na krvicku.

makovicka53
6. apr 2011

@brita oki tak som zvedava ...pozitvny vysledok musi byt 😉

renattka24
6. apr 2011

@makovicka53 Ja som dnes tiez cely den vylehovala,neviem co mam od radosti robit 😀 😀 A tie filmy ma uz nebavia 😀 Vonku tak pekne a ja sa pozeram len z okna 😠 😠 Tak som zvedava na tvoj vysledok.Silno drzim paste 😀 Ale urcite budu krasne //kolajnicky 😎

renattka24
6. apr 2011

@bbtina No pekne teda.Manzel je ocividne stastny 😎 Len ho nechaj nech Ti ho hladka aspon babenka budu vediet,ze sa naich buduci ocko tesi 😎 😎 Pekne tie tvoje stavy ospisujes 😀 😀

renattka24
6. apr 2011

@silvinnka Tak parad.Vitaj medzi nami 😀 😀 Neboj na bolest rychlo zabudnes a budes rada na nu spominat 😀 A fotecku Ti tiez dali?Tak pekne dodrziavaj liecky a sanuj sa a ked Ti povedali ze sa deli pomalicky ale predsa,v tomto pripade Ti nic ine neostane len im verit....Tak uz len odratavat 14 dlhych dni..... 😀 😀 Budes aj testikovat?????

renattka24
6. apr 2011

@silvinnka Hlavne sa neboj.A zbytocne sa nestresuj ak ta to ukludni mne bolo zle 2 dni po ET....aj podbrusko,aj vajecniky tie ma boleli dost a veeeelmi nizky tlak.Takze si oddychni dnes si mala narocny den.A bolo Vas tam vela?Ja ked som bola pred tyzdnom to tam islo ako na beziacom pase 😀 😀

makovicka53
6. apr 2011

@renattka24 no neboj budes chodit aj vonku a nie sama 😉 dnes ale nie je dako pekne tu je cely den zatiahnute

renattka24
6. apr 2011

@makovicka53 Bodaj by si mala pravdu.Dnes sa mi opat darilo Zhorela mi Ryza a hadajte preco?😀😀 Dakujem Ti Modry Konik😅

makovicka53
6. apr 2011

@renattka24 😀 podarena ty si ako ja som tu skoro cely den 😀

luly3
6. apr 2011

@renattka24 😀 mosíš dávať pozor 😀 😀 😀

renattka24
6. apr 2011

😀😀 makovicka ja hovorim toto tu je ako droga.
luly sak som davala pozor,len na sekundicku som odbehla a zrazu som to citila😅 este do teraz vetram😀😀