Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@silvinnka Tak nemaj strach a musis mysliet pozitivne.Verim,ze sa to podarilo ved sme mali vklad na den blaznov 😀 😀 Tak ak ti to pomoze bezkaj do prace, ale sanuj sa.Ja nejdem do prace,mam tazku pracu na pohyblivej linke....takze nebudem riskovat a aspon mam cas na skolu 😀 😀 Babenky mam dobry pocit snad sa to vsetkym cakatelkam podari.A majove cakatelky potom budeme povzbudzivat, zemabumi? 😀 😀
@dorotka66 Moja netestuj pockaj este chvilku 😎 Dnes mame 10 den sice 😀 😀 Mas doma testik???Ja dnes pojdem vecer kupit,ale urobim asi az v stredu alebo stvrtok...no uvidime ci vydrzime 😀 😀 Dnes mame 10 den,ze?Myslim ze by uz malo byt nieco vidiet......Tak co ideme na to??
@squella moja no hrozne moc ti drzim palce straaasne moooc ...budem netrpezlivo cakat a inac sa ako citis?
renattka24 vklad v mesiaci blaznov 😎 a preto mi z toho tak sibe 🙂,ja nastastie,mam sedavu pracu a viem si ju planovat,takze som v praci kolko potrebujem ,nastastie..... 😉 ja sa predsa len testnem v sobotu,mam doma test....aspon uvidim nacom som,co sa ma stat sa stane....,ale tak aj ja teda budem optimista,ze sa budem tesit 😉
@makovicka53 Tak uz to mas zajtra....nech to rychlo ubehne..... 😎
@silvinnka Tak to mas fajn ze mas taku robotu 😎 😎 Tak sa testni a ja Ti budem drzat pastiky....Ja asi tiez neodpolam.......ked budem mat test doma bude ma to velmi lakat...Takze asi testnem skorej 😀 😀 😀
Baby, ďakujem, že držíte palce, fandíte a myslíte na mňa - už len hodinkuuuuuuuuuuu 😀
@squella Napinave je to ako guma na nohaviciach 😀 😀 Oni vedia, ze caka tak vela ludi na ich telefonat 😀 😀 Tak uz volajte 😅
Baby, tak neviem, či je to dobrá správa, ale mám prísť ešte raz vo štvrtok - zatiaľ tam nič nevidia.
Máte aj s takouto verziou skúsenosti???
@renattka24 Renči a ty ako?????? Už???????????? daj boh, nech aspon tebe tie hormony vyskocia!!!!!
@squella Moja no co Ti mam povedat.Ja som tak mala ist v Januari znova na krv tiez za 2 dni.....ale mala som to negativne.....Ale boli aj ine pripady kedy tiez isla zena znova na testy a tam sa to potvrdilo....mozno to pomalicky stupa.....Ved uvidis.Hlavne nemaj strach este neni nic stratene 😎
@mabumi Asi som to zle napisala.Nebola som ja dnes na krv.... 😀 A myslela som ze nech tebe uz konecne zavolaju 😀 Ano mala som tiez nizku hladinu HCG a sice mi to nepovedali ale dufala som ze zacne pekne stupat.A mozno aj v Tvojom pripade cakaju,ze zacne stupat.Keby si to mala uplne bez sance tak by ta znova nevolali na krv.....
Baby, tak ja vám fakt neviem, možno fakt nízka hladina, lebo vraj to bolo zatiaľ negatívne a v Gynfive to vždy robia 2x, t.j. aj na 14 deň. Ale to už budem vedieť asi na betón, veď aj mrcha má prísť. Ale snáď nepríde a hladinka nám vyskočí 😉
@renattka24 jasnačka, čakáme spolu - teším!
@silvinnka veru, den blaznov sme vsetky tri absolvovali a uz to spolu dobojujme 🙂)) do prešťastného konca 😵
@makovicka53 a tebe držím pästičky, palčoky a všetko, čo sa len dá na zajtra!!!! Inak sa cítim v pohode, vlastne nič necítim, ani bolesti, ani zle mi nie je, už aj tlak v cicikoch pomynul............ ale............nádej umiera posledná, či nie??? 🙂
@petuska123 testy som si nerobila
@luly3 testy som si nerobila
@squella samozrejme ze ano...drzim ti silno palce nech to len pekne nabehne 😉 10 den a inym to uz ukazalo na 10den?v heliose testuju len na 14 den a mrch by si kedy mala mat?mna stale boli brucho ako na mrchu tak uvidime 😅
@squella Takze cakame spolu 😀 Aj som chcel testnut skorej ale bojim sa,takze to nechame na stvrtok 😎 😎
@makovicka53 Zajtra si na rade,snad to uz konecne vypukne lebo je to tu na nervy........ 😅

@dorotka66 nie netestujs sa moja oyaj pockaj na krvicku...lebo potom budes taka ako ja...v smutku...zajtra bude jasno