Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Pahu tak vkladaj, ked sa nic nevyplavuje, zospodu je to zase ucinnejsie...myslim ten utros 😀
No, ja len ze by sa mala setrit. Pekne doma tehulkovat s vylozenymi nozickami.
Maciatko, ja som na PN 😀 Ale ked mozem ist do roboty, lebo musim, tak mozem skocit aj do Samorina 😀 A ked uz budem tam, tak aj na vylet do Gyoru 😀
Snazivec, tak dobre, vsak si budeme volat... 😉
Janulka, aj som si myslela... Budem vkladat a keby som mala pocit ze sa mi vyplavuje, zacnem papkat 😀
ked si vlozite utros je dobre aspon pol hodky lezat.. do pol hodky sa vstrebe to podstatne, potom co sa vyplavi je to jedno.. tak mi bolo povedane v centre..
Ahojte,uz by to chcelo nejaku pozitivnu spravu-kto bude prvy?.Dicinka ,Babulka a Janula,vy to tu drzite nad vodou,ked clovek vidi,ako vam tam krasne nabiehaju tt.Ja to tiez uz asi zajtra nevydrzim a testnem.
Maciatko dobru nocku 😀
Babulka, ja lezim aj 2 hodinky 😀 Cmuk zlatusik, zajtra ta pridem pozriet, oki? A ak ti nebude dobre, tak ma vyhodis, ale aj utros mi konci, tak si uchmatnem ten tvoj 😀 A prinesiem misticky od pudingu 😀
Pahu jasnacka kludne zavolaj. Babulky opustam Vas nie, ze ja sa opustam, ale ze opustam Vas idem si polenosit a tak podobne tak sa majte kasnucko a posluchajte papapapapapa 😀 a dobru nocku
pahu si vrele ocakavana.. a utros ta tu bude cakat len si pytaj.. hehehe cmuuk
Oki doki... Aj ty ides oddychovat? Ja tusim tiez.... Este sprcha, fuknut vlasy nech nejdem spat s mokrou hlavou... Cmuk a zajtra sa vidime 😀
elisa, no ved ja sa tu tak z vas tesim, mam pocit ze konecne sa to zase rozbehlo a ze budu dobre spravy..tak pozriem co zajtra napises 😀
Pahu, ze patronka, ty mas ale humor 😀 dnes som kvli tebe zapla skor pc, a nic, ziadne tvoje testovanie som tu nenasla..viem ze si uz v praci a potom lietas po vyletoch..ale takto nezodpovedne nas tu nechat v nevedomosti?uz ta ospravedlni len pozitivny test, to hadam vies 😀
Janulka, takze aj dnes negativne a este ma aj prestali boliet prsia... Spinenie dnes ziadne, ale brucho na mrchu ano... Tak pockam do piatku na krv a potom vysadzam utrogestan, nech sa mrcha mrchata moze rozbehnut... 😵 Uz som O.K., poplakala som si v noci... 😉
ahoj Pahu, tak som rada ze si sa ozvala, ale ja verim len krvi, testy to su len taky adrenalin, takze ja si pockam na krvicku, nie na tvoju mrchu 😉 Inak asi pred 20min mi volal MM a ze aha, pahu je v praci, smiruje ta potvora 😀 tak mu vravim, vybehni a spytaj sa jej ako test...no to urcite, to by asi teba viac sokovalo 😀
takze piatok to isti, utros pekne dalej vkladj!A pekny den s babulkou, mohli by ste mi nieco kupit, ja mam rada darceky 😀 😀 😀
Ahojte🙂
Pahu, škoda, že je to negatívne ☹
Ja veselo špiním, takže mrcha sa rozbieha, ...volala som do CAR, že mám utroš zapíjať a čakať aj tak na krv 😒
ahojte holky.....tak dalsi den cakania...9 den od transferu....a citim sa mizerne
babule, nedepkujte, kym nemate po krvi, viete co tu uz takych bolo, co krvacali, spinili, mali negativne testy a krv nakoniec pozitivna?ja viem, mne sa uz hovori, ale vazne, verte si, ved nic nie je iste..velmi vam vsetkym fandim, drzte sa.. 😉
majka prečo nemaš odvahu ved test ti ukaže //,
neboj 😉 pokial nemaš mrchu tak si na najlepšej ceste...
ja už by som testovala o 100 200 😀 😀 😀 😀 😀 😀
luly🙂....uz som si tolko testov urobila predtym nez som sa dala na tu cestu..ze uz ma to ani nebavi...stale rovnaky vysledok
janul asi každy depkuje je to normálne 😉
verím že ty si tiež depkovala, vlastne nemusim verit
stači si prečítat tvoje príspevky 😀 😀 😀 😀 😀
jáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááj
ono tehulkam už sa pekne rozpráva a aj nám sa tak bude
ak už budeme mat mimčo v brušku 😉
pozdravujem dvojičky 😉 😅
majka bola som na 2 IUI a potom som sla rovno na IVf a vyslo to..dvojicky som ani nedufala, ale postastilo sa, tak uz len ich nejak donosit do nejakej dobrej vahy... 😀
luly, ja viem, ze na kazdu sa raz za cas ta depka nalepi, tomu sa vyhnut neda, ale naco niekedy vpred a zbytocne?ze je niekto nestastny ked je test negativny, to je prirodzene, ale nadej je vzdy, samozrejme aj na mna to slo, ale ak si precitac tie prispevky, neboli velmi depresivne 😀 Ale to bude tym, ze ja som neverila od OPU, kedze mi ju tak povrzali, tak som si ani nadeje nerobila a tym padom som to tak zle neznasala..ale zase viem, ze keby mi OPU dopadne dobre a ja mam väcsie sance, tym padom aj nadeje, tak isto by bolo sklamanie väcsie..ale ja som taky typ, co si skor vytvori v hlave ten horsi scenar a radsej sa necha potom prekvapit tym lepsim, ak taky je 😀
A aj preto pisem, ze viem, ze si poviete ze mne sa uz hovori...ale kazde obdobie ma svoje strachy, ved uvidite ked budete tehule, v co dufam ze nebude dlho trvat 😀 syty hladnemu neveri 😉
majka nuz, kedze ja som si bola priam ista ze to nevyjde, tak celkom fajn, nesetrila som sa nejak extremne, len v den ET som po tom diazepame pospavala a potom som bola do krvi na Pn, ale fungovala som normalne doma...priznake veskere zadne, mozno trochu prsia a aj to preslo a este zapcha, ale aj to po par tt preslo, inak nic...a v den krvi som mala dostat aj menzes, tak asi dva dni predtym ma zacalo uz boliet brucho, chute na sladke, bolest krizov, tak som bola na 200% presvdcena ze mrcha ide, aj ked ma tu babule presviedcali, ze nie 😀 a fakt uz neprisla.. 😅

maciatko31 hej ona je ako utrhnuta raketa vsade ju clovek stretne 😉