icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

iva567
5. dec 2011

@dadaba ja idem na druhú krv v piatok. Chcela by som sa rovno objednať na konzultáciu ešte do konca roka, aby som stihla januárovú mrchu... mala by som ju dostať hned na začiatku januára...

alibabaa
5. dec 2011

@alex81 si ma nepotesila s tym rozmrazovanim blastocyst, lebo ja mam vsetky zamrazene v stadiu dokonca blastocysta morula.. ale co uz.. ine mi nezostava iba verit, ze vsetko bude v poriadku...
ja idem na konzultaciu 13 tak uvidim ako sa s nim dohodnem...

alex81
5. dec 2011

@alibabaa Ahojcek, ja som sa na to chcela spytat priamo dr. lebo aj tu je o tom vela napisaneho a je to pravda, lepsie sa rozmrazuju menejbunkove. Ja mam jednu blastocystu a dr mi jasne povedal, ze sa na to viazat nebudeme ... My sme sa dohodli na januar. 😵 drzim ti moooc palce ... ale treba verit az do konca 🙂

moncibubu
6. dec 2011

@annamary27 Ahojkaj, je mi to velmi luto, 😒 drzkam ti palce,. 🙂 raz sa to urcite podari

squella
6. dec 2011

@matiasko no vidíš, a mne ho odporúčal dokonca ten najvyšší

84matulik
6. dec 2011

@squella ahojky, ako čo nové????? mne je tak zle, že dovi....takú nechuť do jedla mám...blééééééé

annamary27
6. dec 2011

@moncibubu ďakujem,snáď kristove roky,čo ma čoskoro čakajú prinesú šťastie v tomto smere 😵

annamary27
6. dec 2011

@anjelik255 tak ako?

anjelik255
6. dec 2011

@annamary27 dopadla som ako ty 😢

anjelik255
6. dec 2011

@gaganka81 nevyslo to. bolo to 1x a uz nemama chut tam ist 2x.Dost ma to vzalo. ☹

anjelik255
6. dec 2011

@ela304 no moje predtuchy sa naplnili,negativne,,,,,,,,,,,,,, 😖

annamary27
6. dec 2011

@anjelik255 to mi je ľúto ☹ ☹ ,ani zmrzlinky Vám neostali?nevešaj hlávku,bolesť a smútok prejde a budeš veriť v ďaľší pokus.
ja už by som chcela keby bol marec a ja by som si už pichala injekcie a chodila na kontroly do centra.

ela304
6. dec 2011

@anjelik255 jáááj, viem čo prežívaš, ver mi, že to už mám pekných pár krát za sebou. 10 krat IUI, 3 x IVF a teraz KET. No jednoducho nemôžme sa vzdávať, bohužial treba íst dalej. Ja som vzdy smutná v ten den a na druhý den sa už teším na dalšie. Teraz tiež neviem ako to dopadne, 5-6 den od ET ma riadne bolelo brucho, teraz zase nic, no je to na depku. Treba vydržať!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😒 😒

gaganka81
6. dec 2011

@anjelik255 hlavu hore, neboj raz nám to výjde....starý rok končí a v roku 2012 budeme tehulky všetky 🙂 že baby?

kukucka78
6. dec 2011

Ahojte kočky tak včerajšie sono dopadlo dobre videla som ako tlče srdiečko našmu drobčekovi len nechápem jednu vec a to doktorka mi povedala že som mala byť 6t+3 ale podla sona som 5t+3 a tu na konikovi i to ukazuje asi uplne na prd....baby vyznáte sa v tom??? a ešte vám prajem krásneho Mikuláša a nech vám donesie maličkých Mikuláškov do bruška čím skôr...

squella
6. dec 2011

@84matulik ale to je asi dobre, či? ja nič, absolútne 😒 tak neviem...

fredinek
6. dec 2011

@anjelik255 neboj tvšetko preboli aj ja som si myslela po prvom pokuse že sa my zrutil cely svet a trvalo to velmi dlho kym som sa s toho dostala.teraz čakam do piatku idem na krv a už aj viem ako bude zniet ta sprava lutujeme ale je to negativne!!!!!!!Slzy a plač to su teraz moji spoločnici tak som verila že druhy pokus to vyjde a zasa nič. ☹ 😨

katka1177
6. dec 2011

@gaganka81 anoooooooooo!!!!!! 😉

katka1177
6. dec 2011

@anjelik255 hlavu hore ... ked smutok preboli znovu plna pozitivnej energie ...... drzim palceky

anjelik255
7. dec 2011

@katka1177 dakujem ale momentalne sa neviem toh dostat.

anjelik255
7. dec 2011

@fredinek myslim, ze mas viac sil ako ja.musim ist do roboty medi ludi,snad mi to pomoze.

anjelik255
7. dec 2011

@gaganka81 dakujem

anjelik255
7. dec 2011

@ela304 momentalne som uplnena nde, mozno mi nie je sudene mat babo

anjelik255
7. dec 2011

@annamary27 ja este mam 3 mrazacikov.

katka1177
7. dec 2011

@anjelik255 je sudene a inac ani nerozmyslaj, smutok prejde vermi, uz to mam tri krat za sebou a som plna energie do dalsieho boja 🙂.

84matulik
7. dec 2011

@squella akože nič, nechápem???? veď sa ti uchytili, ak si dobre pamätám....hmmm????

84matulik
7. dec 2011

@katka1177 ahojky, tak ako?????????????????? čo nové???

linda81
7. dec 2011

@anjelik255 Ahojky...neboj...vsetko sa casom poriesi....ja som bola na ET 9.11....tiez som verila, ze to proste musi vyjst...a nevyslo.Som prerevala asi tyzden , nikoho nechcela, vidiet, musela som nastupit do roboty zas, prvy den v robote dve slecny dosli na UPT( jedna 4 x ,druha 2x), z tych sono fotiek mi bolo do placu...musela som zobrat sluzbu kolegyni, bo chora a druha tehotna..tak som tiez kus na dne.Ale povedala som si, ze sa nejdem takto trapit.Uz nevladzem.Povodne som nechcela uz s tym mat nic spolocne, ale preslo to a este v decembri idem na KET.S mm sa snazime mysliet, ze to vyjde, ale ked nie , neviem , co potom.Kolko sil budem mat ist dalek...hlavu hore...asi treba len vydrzat...

annamary27
7. dec 2011

@anjelik255 tak to je fajn,nemusíš sa pichať,len papkať hormony a ísť po krpcov,možno by si to stihla aj do konca roka.

annamary27
7. dec 2011

@linda81 držím palce,aby bol Ket úspešný,tfuj-tfuj 😵