icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

bukvickaaa
5. mar 2012

@jajka1980 Ďakujeme 🙂 určite sa budeme šetriť...

zojaaa
5. mar 2012

ahojte, bola som s muzom na obede a zbehla som si kupit do zasoby 3 testy....ze na zajtra......
ale videla som, ze aj on je uz z toho pekne nervozny, tak ked som prisla domov, spravila som si test a potom este jeden test 😀 😀

a vysledok - podla testu SOM TEHOTNA !!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

emma30
5. mar 2012

@bukvickaaa no tak to verím že to budú poriadne kolajniská 😀 😀

emma30
5. mar 2012

@zojaaa gratulujem vidíš podarilo sa

bukvickaaa
5. mar 2012

@zojaaa JUCHUUU, gratulujem!!! 🙂 tak to je super, krv uz bude len potvrdenie // 😀 tesim sa s tebou, konecne sa to podarilo, ani nevies aka som rada 🙂

bukvickaaa
5. mar 2012

@emma30 dufam :D

zojaaa
5. mar 2012

@bukvickaaa
volala som do car, aj mojmu gyn, ale vsetci povedali, ze to je skoro, ze sa mi este neoplati brat krv..... 🙄 🙄
musim cakat do 12.3. 🙄
priebezne si este urobim testy, ci sa nahodou nepustil/a/i

boooze aj tak to je neuveritelne, prvykrat v zivote //
chyta ma panika 😀

bique
5. mar 2012

@emma30 ahoj...pisem moj postreh 😀 ja ked som po IVF ostala s dvojkami tehotna, tak po OPU som mala brucho ako v 5 mesiaci, pila fatru na hektolitre...nenormalne ma bolel vajecnik... takze som nemala cas sledovat, ake mam priznaky, lebo som mala pocit, ze mam v bruchu votrelca 😀 no a citila som sa prudko netehotna 😎 ziadne zahniezdovacie spinenie ani krvacanie, ziadne ine priznaky, len ta bolest po OPU...no a krv prudko pozitivna 😀 mala som take vysoke HCG, ze hned vedeli, ze su tam obidve 😀 takze ziadne priznaky...netreba sa tolko sledovat 🙂 lebo priznaky nemusia byt tehu priznaky a nepriznaky zasa mozu byt tehu priznaky 😀 😀 😀 uz som sa zamotala 😀 drzim palce silno silno...a hovori sa mi,ze sa nesledovat, ale ja robim stale to iste 😀 😅

nanynka77
5. mar 2012

ahojte, gratulujem k testu! ja mam vysledok z krvi negativny, no verim, ze nabuduce to vyjde, ak bude vsetko ok, tak dalsie ivf o tri mesiace. drzte sa

bique
5. mar 2012

@jajka1980 ahoooj, ako pokracujes?

bique
5. mar 2012

@nanynka77 je mi to luto...ja som to zazila pred mesiacom...tiez negativne KET...teraz v marci ideme na dalsie...treba sa otriast a ist dalej....hlavu hore, najblizsie to urcite bude pozitivne 😉 drzim silno silno palceky 😉

bique
5. mar 2012

@zojaaa kraaaasa kraaaaasa....gratulujem 😉 😀

nanynka77
5. mar 2012

@bique dakujem ti prevelice, verim. budem sa zdravo stravovat, cvicit medicinalny pilates na dobre otehotnenie atd. pred prvym som sa nespravala dobre a ani psychika nebola kludna, takze teraz zapracujem na 200 percent. drzim ti tie palce, nech to vyjde!

martineluska
5. mar 2012

@nanynka77 ahoj škoda 😒 ale druhe ivfko sa podary neboj už budeš vediet do čoho a ideš budeš kludnejšia 🙂 ja budem vediet až zajtra lebo neskoro som išla na krv 😒 a čo zuzka?

timona
5. mar 2012

baby, viete mi poradit...?som 21 DC od soboty pozit tehu test, dnes som bola u Dr. ale v maternici nie je nic vidno, tak poznamenal ze by to mohlo byť aj extrauterinná gravidita, ale ýe je aj tak ešete skoro aby v maternici bolo nieco vidno. Ale vobec netusim kedy bola OVU. Myslite, že keby bola pred cca 14 dňami tak by v maternici uz boli vidno nejake zmeny?

nanynka77
5. mar 2012

@martineluska nastastie som neni zrutena, pripravim sa poctivo!🙂 diky ti. tvoj bude pozit a tentokrat bude uz vsetko ok, uvidis. budes mat skorpika!🙂 zuzka tiez nedobre..., ale nestretli sme sa nakoniec, lebo nestihala a bola s dcerou.

martineluska
5. mar 2012

@nanynka77 do kelu 😒 no ja zajtra dám vediet či budem mat skorpíka 🙂

nanynka77
5. mar 2012

@martineluska budes!!!! verim tomu, daj na moju intuiciu, ta mi u ostatnych funguje. prave som so zuzkou dovolala, drzi ti palce.

ladenka77
5. mar 2012

@timona ak by to bolo len pred 14 dnami,tak neuvidi absolutne nic,jedine vacsiu sliznicu a iba rastuce hcg to napovie...na konstatovanie mimomaternicoveho tehotka je skoro.... 🙂 potichucky ti blahozelam... 😉

bique
5. mar 2012

@timona ahoj, v maternici vidiet zmeny asi v 6tt, cize 4 tyzdne od ovulky...dovtedy ti na zaklade UZV ziaden lekar tehotnstvo nepotvrdi na 100%...skor beru krv na urcenie hodnoty HCG, v 6tt sa uz da vidiet aj srdiecko a kolko deticiek cakas, ci nejde o mimomaternicove tehotenstvo atd...tak este pockaj do dalsieho ultrazvuku

bukvickaaa
5. mar 2012

@zojaaa len nepanikar a uzivaj si to 🙂 musi to byt nadherny pocit najst si // 🙂

bukvickaaa
5. mar 2012

@nanynka77 to ma mrzi ☹ ale drzim palce aby to uz vyslo nabuduce!

timona
5. mar 2012

Myslite ze pri HCG 245 by uz na sone malo byt nieco vidno?

martineluska
5. mar 2012

@timona ahoj ja tak viem že až okolo 1000 hcg vidno plodík 😉

nanynka77
5. mar 2012

@bukvickaaa dakujem ti, drzim palce, aby si dobre v tehu pokracovala.

bukvickaaa
5. mar 2012

@nanynka77 dakujem ti 🙂

zojaaa
6. mar 2012

@timona
Ahoj, aj ja som vcera zistila, ze som tehu, volala som dokimu ze krv, ultz....a on, ze je este skoro a mam prist o 2 tyzdne ☹

pufa
6. mar 2012

@zojaaa skor by som povedala, aby si bola rada, zbytocne sa vyhnes ty aj lekar pochybnostiam pri prilis skorom ultrazvuku. bude urcite lepsie ked pojdes az o dva tyzdne. v centre kde chodim objednavaju na ultrazvuk az 3 tyzdne po pozitivnom tehotenskom teste, co je podla mna rozumne. to uz pekne vidno rucky, nozky, hlavicku a srdiecko a vies presne na com si. ja tak isto teraz cakam a este dva tyzdne budem. prajem vela trpezlivosti! 🙂

nanynka77
6. mar 2012

ahojte, chcem sa spytat, po neuspesnom ivf ste mali aky menzes? moze byt dkhsi ako normalne mavam? je to v poriadku? dakujem 😒

84matulik
6. mar 2012

@jajka1980 ahoj, tak čo nové???? nepíšeš ☹ hmmm...