icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

ursula5
2. apr 2012

@bique tá bolesť hlavy je dobré znamenie!!! mňa príšerne bolievala hlava a tiež som sa vyhádzala, takže pekne ver tomu že to vyšlo 🙂

jajka1980
2. apr 2012

@ursula5 Tak asi sme obe znova v puberte.. 🙂 😀
Lebo ja som tiež ohadzaná na tvári..No nevadí..len nech sa nám to podarí a vôbec sa nebudem zaoberať tvárou..len nech na naša morulka udomácni v brušku.. 🙂
Neviem prečo, no niečo mi našepkáva, že sa to tento krát podarilo.. 🤐

ursula5
2. apr 2012

@jajka1980 ktorý deň si dnes??? 🙂 jasné ja tiež nejako vydržím s tou tvárou aj keď všetky predpovede dievčatka zlyhali na základe mojej tvári, asi ten drobec metie nepriateľov už od mala to bude srandista 🙂

jajka1980
2. apr 2012

@jujulinka Tak moja..držím moc moc palce, aby to bola jednoznačne pozitívna správička..
Daj vedieť úplný verdikt a potom posielaj tehu vírusky..Je nás tu dosť.. 🙂 🙂 🙂 ktoré príjmeme také krásne vírusky.. 😀

jajka1980
2. apr 2012

@ursula5 Dnes som 7 deň od ET ( deň vkladu nepočítam ) a 28DC..
No bolesti nemám..iba prsia stále bolia.
Nevadí, že to nebude dievčatko..to fakt nieje až tak podstatné..hlavne nech je zdravé a silné.. 😉

ursula5
2. apr 2012

@jajka1980 tak to som ja už tiež tušila, že sa to podarilo a už som sa len modlila aby neprišlo špinenie a krvácanie, 7 a 8 deň od KET som považovala za najkritickejší a keď prešli tieto 2 dni už som vedela že je všetko OK, takže pekne ležkaj a hladkaj drobčeka myslím že podľa toho čo si písala sa zahniezdilo 🙂
Ak budú pribúdať príznaky je to tam!!!!
Ja sa teším, že je maličký zdravučký a že sa všetko vyvíja správnym smerom 🙂 ale aj tak ma občas chytí ľútosť, že sa nepodarilo dievčatko, no ale čo človek si nevyberie a hlavne som šťastná, že sa to vôbec podarilo 😀 a nemusím kupovať celú výbavičku mám kopec chalanských vecí 😉

zuzanka.h
2. apr 2012

ahojtze kočky ja už to mám jasné. Už tretí deň silno krvácam ☹

jujulinka
2. apr 2012

@jajka1980 dakujem, jasne, ze dam vediet a ked bude pozitivne tak vsetkym vam poposielam tehu virus 🙂

jajka1980
2. apr 2012

@ursula5 Tak bruško hladkáme každý večer..dokonca sa prihovárame, aby pekne ostalo v teplučku..
No dúfam, že ostala morulka naša..
Plne ťa chápem, že niekedy ťa chytí ľútosť..no nevadí..hlavná vec, že sa to podar 😀 ilo a ža pekne rastiete, priberáte a že je všetko v najlepšom poriadku.. 😉
PS: čo by som mala cítiť 7-8 deň?
Je to niečo konkrétne??

jajka1980
2. apr 2012

@jujulinka 😀 😀 😵 😉 Budem čakať..spolu s ostatnými.. 😉

jajka1980
2. apr 2012

@zuzanka.h Je mi to veľmi ľúto..a ktorý deň si od ET/ KET ?

jujulinka
2. apr 2012

@zuzanka.h to ma mrzi, ale volala si do centra? Mozno to este nic neznamena, na stranke Caru som citala, ze spinenie a krvacanie este nic neznamenaju. Ale treba to overit. Jedna kamoska mala este 2 mesiace normalny ms a bola tehu.

ursula5
2. apr 2012

@jajka1980 ja neviem čo som cítila 7-8deň len som čakala či nepríde špinenie ako pri provom ET a keď neprišlo už som vedela že je všetko OK 😀

jajka1980
2. apr 2012

@ursula5 JáááJ..až si ma potešila..no radšej nič nebudem prebiehať..Myslela som, že myslíš na niečo nezvyčajné alebo neočakávané..
Lebo ja som dnes 7 deň..

jajka1980
2. apr 2012

@ursula5 A nemala si v ústach chuť ,ako keby si celú noc prežúvala železnú tyč?? Ja mám po prebudení takú chuť..je to divná chuť...(len sa mi nesmej..) 🤐

vvia
2. apr 2012

tak aj ja som od vcera cakatelka na vysledok. ohss mam pocit ze sa zlepsuje. to asi nie je dobre vsak?

jujulinka
2. apr 2012

@jajka1980 no tak to mas jasne, citala som si priznaky tehu a bolo tam, ze kovova chut v ustach 🙂 🙂 🙂

jajka1980
2. apr 2012

@jujulinka To ako vážne??????? Myslela som, že ma vysmejete. 😀
Tak hádam je to na správnej ceste...

jujulinka
2. apr 2012

@jajka1980 jasne ze je, treba tomu verit 🙂 A prave na tomto priznaku som sa pozastavila, ze ake cudne, ja to nemam vobec, akurat ma niekedy prepada hrozny hlad 🙂 O pol hodku uz budem vediet ortiel 🙂

jajka1980
2. apr 2012

@jujulinka Tak držím moc palce..Pol hodinka prejde veľmi rýchlo, no len neviem, či aj vtedy, ak ide o posledný záverečný verdikt..
No verím, že to bude pre teba tá naj...správička. 😉
Daj vedieť.. 😵

zuzanka.h
2. apr 2012

@jajka1980 ja som mala pred týždňom v utorok
@jujulinka volala som do centra a som sa bavila s lekárkou na rovinu a nedávame tomu veľké šance

jajka1980
2. apr 2012

@zuzanka.h Tak je mi to strašne ľúto.. ☹ Ani nenachádzam slova, čo by som ti napísala, lebo viem, že to bolesť neutíši..no uvidíš, či neprejde to krvácanie..možno sa ešte stane zázrak...

jujulinka
2. apr 2012

@jajka1980 a uz je to tu, potvrdene som tehu 🙂 🙂 🙂....tak snad to vydrzi a bude vsetko v poriadku 🙂
Takze ako som slubila posielam vsetkym tehu virus TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

apple7
2. apr 2012

@jujulinka blahozelam a drzim palce nech je vsetko ok 😉

jajka1980
2. apr 2012

@jujulinka BLAHOžELáááM..supéééééér. 😀 😀 😀 😀 😀 Tešíím sa moc moc s tebou.. 😀 😀 .Konečne super správička...Tak si to pekne užívaj, no šetri sa...a som rada, že čo si sľúbila, to si splnila..Tak si beriem trocha z vírusku.. 😉
No držte sa obaja.. 😵

apple7
2. apr 2012

@zuzanka.h mrzi ma to, drzim palce aby to nabuduce vyslo

zuzanka.h
2. apr 2012

@jujulinka gratulujem super super !🙂

@apple7
@jajka1980 ja verím , že ešte bude dievčatko 🙂

jajka1980
2. apr 2012

@zuzanka.h To ma teší..ešte príde čas aj na dievčatko..Len sa daj do poriadku a potom sa pekne pusť do boja..
Nevyšlo to teraz podarí sa na budúce.. 😉

apple7
2. apr 2012

@zuzanka.h jasne ze sa podari, spravny pristup 😉

zuzanka.h
2. apr 2012

@jajka1980 🙂 neboj ja už mám program na týždne dopredu a prinajhoršom zvažujeme ešte IVF