icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

cora41
19. júl 2012

@bimbo37 mas uplnu pravdu a budem bojovat sama so sebou, aby som to vydrzala..clovek ked je v praci, tak to ide akosi rychlejsie, avsak ide vikend... dakujem🙂

cora41
19. júl 2012

@nelynka vies co moja, ja som bola tehotna minuly rok prirodzene a isla som do Egypta, plavala som, snorchlovala, opalovala sa ( s uterakom na bruchu a nie cez obed), bolo mi super a potom som si sla na kontrolu v 7 tyzdni a doktor mi povedal, ze sa prestalo vyvijat a mala som MA... Druhy krat to uz neurobim, ci to uz bol alebo nebol dovod na moj smutok, vyhnem sa tomu urcite... Drzim ti prsty, nech to mas riadne ciarkave a mozno skus zasa o 2 dni 🙂

bique
19. júl 2012

@cora41 posielam tehu virusiky vsetkym babenkam 😉 bol to nas 4ty pokus, vkladali nam jedno embryjko a to zabojovalo teda statocne 😀 foto testikov dam do albumu 😉 prvy pokus vysiel, cakali sme dvojicky ale v 26tt som predcasne porodila a po niekolkych dnoch sme o chlapcekov prisli..potom 2x neuspesne KET a teraz druhe IVF ...ET s jednym sa asi podaril, v pondelok ideme na krvvicku, tak dufam, ze sa tych 8 testov co som si urobila za poslednych 5 dni nemyli 😀 drzim palceky....vsetky sa raz dockame, iba treba verit a bojovat...aj my mame este dlhu cestu pred sebou, ale verim, ze to dobre dopadne 😉

cora41
19. júl 2012

@bique si proste skvela 🙂

bique
19. júl 2012

@brita ano jedno...silacik nas, nech sa pekne drzi a dufam, ze krvicka v pondelok bude pekne pozitivna...hadam tych 8 testov za poslednych 5dni sa nemyli 😠 pekne nam to silnie, tak je to hadam ok 😀

nelynka
19. júl 2012

@cora41 urco to tym nebolo..ja som 4x bola tehu,2x prirodzene
1x po ivf a 1x po ket a ani raz sme sa srdiecka nedozili.
Chodila som aj do prace,ostala som aj na pn a nic nepomohlo.
Tak ja uz neviem..

bique
19. júl 2012

@jajka1980 dakujem mojko 😀 jedna bublinka 😀 myslim teda, ale vkladali sme iba jednu, Hredzi neodporucal 2 v ziadnom pripade a vlastne aj za nas rozhodol, ze embryjko je krasne, ma velku sancu a ze uz raz som predcasne porodila, takze on mi dve neda 🙂 ze pri KET je sanca nizsia a je to ine, preto trval na dvoch, ale pri ET a este na 6ty den po PK vlozi iba jedno...este ze sme ho posluchli, lebo keby sa zasa chytli dve, bola by som v strese cele tehu...nie ze teraz nebudem mat ziadne obavy, ale predsa len, tehotenstvo s dvojickami sa s jednym neda urcite porovnat...neviem to sice este z vlastnej skusenosti, ale myslim, ze o 38 tyzdnov uz budem vediet 😀 a ty ako? kedy dalsi pokus? nevzdavame sa, vysledok sa raz dostavi....urcite 😀 😉

bique
19. júl 2012

@jomini ahoj...chodime do KE - Spln...je to nas 4ty transfer, prvy z 1 ivf vysiel, ale v 26tt som predcasne porodila dvojicky, chlapcekovia nas po par dnoch opustili 😢 po roku potom 2x neuspesne KET a teraz po roku a pol 2.IVF, vkladali kvoli tomu porodu iba jedno embryjko na 6ty den po PK....nas maly silny bojovnicek 😉 v pondelok mam odber krvi, tak uz to bude potvrdene na 100%, ale hadam sa 8 testov za poslednych 5 dni nemyli 😝 drzim palceky

kuspitka
19. júl 2012

@bique joj moja gratulujem som rada,že más test //

bique
19. júl 2012

@javi37 jasne jasne...rano som si robila jeden test a poobede dalsi a silnejsia je zasa 😀 ako rano 😀 😀 v pondelok odber krvi, tak hadam sa tych 8 testov za poslednych 5 dni nemyli 😀 😀 😀

bique
19. júl 2012

@kuspitka idem pridat foto do albumiku...a ty sa ako citis? kedy testikujes?

kuspitka
19. júl 2012

@bique moja ja hlava ma boli,jest mi nechuti ,krize bola a ked nieco robim tak spodok

makovicka53
19. júl 2012

@willywoman
@bimbo37 dakujem vam...strasne by som chcela dve vlozit ale ja mam max sliznicu len 7mm ☹

foryou25
19. júl 2012

baby mna boli brucho uplne ako na mrchu ako by som kazdu chvilu mala dostat 😒

kuspitka
19. júl 2012

@foryou25 neboj moja.aj ja to mam obcas.-kolko dni ti preslo od ET?

foryou25
19. júl 2012

@kuspitka dnes druhy den

kuspitka
19. júl 2012

@foryou25 nestresuj moja.pekne lež hore nohy a klud...ja viem,že mne sa to povie aj ja stresujem,ale zas sa snazim najest sladkého co jediné mi teraz chutí a som kludná..

foryou25
19. júl 2012

@kuspitka no budem sa snazit, len ma to zaskocilo, ze by to bolo skoro velmi na mrchu, tak si asi poviem, ze to drobci sa zahryzkavaju, aby som sa skludnila 😉

bique
19. júl 2012

@foryou25 aj mna tak bolelo a furt boli 😉 kedy sa odvazis testnut?

kuspitka
19. júl 2012

@foryou25 to je dobre moja...musíš myslieť pozitívne všetko dopadne dobre...
mna aj teraz bolí ,keď sedím občas mám krče ,ako na mrchu silné,ale už musím počkať..

bique
19. júl 2012

@foryou25 takze klidek klidek...ja som zacala na 6ty den od et vecer aj spinit, trvalo to asi 3 hodky a potom to preslo....a dalsi den bol uz na teste duch a od vtedy spinenie nemam vobec a testik silnie....takze to sa bambulky zahryzkavaju 😉 inak som myslela, ze sa mi uz mrcha aj rozbehne, lebo podbrusko dost bolelo a este to spinenie k tomu, bolo sice iba slaboruzove, ale myslela som, ze uz to neprestane...a aha 😀 ake pekne testiky mam 😀 😀

bique
19. júl 2012

@foryou25 a to mam v brusku iba jedneho bojovnicka 😀

sheronka
19. júl 2012

@kuspitka
@foryou25 Kocky dovolim si uz teraz povedat ze najdete // 😉

kuspitka
19. júl 2012

@sheronka moja ja už to viem dávno,že najdem 🙂 🙂

foryou25
19. júl 2012

@bique no testovala som aj dnes, lebo chcem vediet kedy zmizne pregnyl a on potvora furt tam je aj na 9 den, tak hadam do zajtra zmizne
mame dvoch bojovnickov, dufam, ze sa uchytia 😉

kuspitka
19. júl 2012

@foryou25 mne pregnyl pri IUI bol aj na 12den

foryou25
19. júl 2012

@sheronka aj teba tak bolelo brusko ako na mrchu?

sheronka
19. júl 2012

@foryou25 Mala si aj PK? Mna bolelo podbrusko uplne ako na mrchu.

foryou25
19. júl 2012

@sheronka ano mali sme aj PK, no tak hadam to je nakoniec dobre znamenie 😉

foryou25
19. júl 2012

@kuspitka aha no dobre vediet ze aj 12 dni sa moze ten pregnyl drzat v tele