icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

smejko
30. dec 2010

Ups, už som si všimla, že tu hore na stranke je, ospravedlňujem sa a posielam všetkým zopár tehu vírusíkov ... aj keď tým, že sú z GF by som asi nemala provokovať, že ? 😀 Nech v novom roku na všetky čaká dobrá správa ...

jaya47
30. dec 2010

Ahojte.
Keď plánujeme časom ísť do CAR, zatiaľ žiadne IUI, či IVF, len poriešenie ženskej neplodnosti, koľko si máme približne pripraviť peniažkov? Časom znamená, ak sa dovtedy s clostylbegytom nepodarí a budú mať tú zmluvu s dôverou.

Zo sadzobníku gynfivu a iscare som to pochopila tak, že iba lieky budeme platiť, ale nejak tomu neverím, podľa toho, ako píšu iné ženy, že peniažky pôjdu do CAR.

monicka7299
31. dec 2010

@kikus77 cez internet-sú lacnejšie ..... ale účinok? čo ja viem... asi žiaden keď sa nám nedarí 🙂

nemko
autor
6. jan 2011

baby , nejako nam tu upada temicka 🙂

kikus77
7. jan 2011

@nemko no to ano 😒 Ako dopadlo IUI?

nemko
autor
7. jan 2011

@kikus77 joj, negativne

nemko
autor
10. jan 2011

V piatok som absolvovala vysetrenie inzulinovej rezistencie v Ruzinove a vysetrenie dopadlo super - mam to dobreeeeee, sa tesiiiiim 🙂 tento piatok mame genetiku 😒 tak dufam, ze aj z tej budu vysledky coskoro 😉

majda27
10. jan 2011

@nemko my sme na vysledky z genetiky čakali cca 4 mesiace 😒 😒 😒

nemko
autor
10. jan 2011

@majda27 ty brdo, to fakt ? no ved uvidime, Durechova je PN takze uz mi je to jedno.

kikus77
10. jan 2011

Durechova ma zlomenu nohu, zastupuje ju Marsik, dnes som tam bola a pockam si radsej az sa jej to zrastie a vsetko posuniem a ko absolvovat dnesnu konzultaciu znova 😒

nemko
autor
10. jan 2011

@kikus77 a co Marsik nie je v poho?

nemko
autor
10. jan 2011

Baby ja som taka znechutena z toho aku mam smolu , ty kokos.Ked som isla minuly rok na IVFko Durechova skoncila v Iscare a ked som chcela ist teraz vo februari tak je dolamana, ty kokos to je uz znamenie tusim.Nemam na nic naladu.

kikus77
10. jan 2011

@nemko nie si sama 😒 poslala som Ti IP

nemko
autor
10. jan 2011

@kikus77 sme dopadli ☹ ☹ ☹ ☹

tlucka
10. jan 2011

@kikus77 Ahoj, ja idem zajtra na konzultáciu Miršíkovi. Aký je? Prečo si z neho znechutená?
Ja by som tiež išla radšej Ďurechovej, ale zase sa mi nechce vyše mesiaca čakať ☹

@nemko ja mám tiež pocit, že je to znamenie, aby som čakala, teraz budem mať štátnice, tak možno by bolo lepšie, aby som sa sústredila iba na prácu a školu a až keď budem mať úspešne všetko za sebou a opadnú nervy, tak potom plánovala baby 😖

kaciatko81
11. jan 2011

@kikus77 @tlucka ahojte 🙂 ja som chodila marsikovi este do iscare a mala som s nim len dobru skusenost. je sice niekedy uponahlany, ale nikdy sa mi nestalo, ze by mi nieco nevysvetlil alebo si nenasiel cas, ked bolo treba. myslim, ze sa nemusite bat

nemko
autor
11. jan 2011

no prave som si hodila jeden telefonat do ambulancie a dalsia "potesujuca" sprava - oni este nevedia ci budu mat zmluvu s Doverou.Mam nervyyyyyy, ty kokos to je aky pristup, uz vazne zvazujem Brno aj s nimi komunikujem - lebo tu uz ma clovek fakt pocit, ze sa musi doslova prosit aby mu pomohli.

nemko
autor
11. jan 2011

Baby dnes som s Durechovou skoncila !!!

gabinkaa
11. jan 2011

@nemko prečo si s ňou skončila?

kaciatko81
11. jan 2011

@nemko ???

nemko
autor
11. jan 2011

@kaciatko81, @gabinkaa Baby akoze volam jej, ze co dalej ked je na PN a nasadila ma na clostyl a ze ci budu mat zmluvu s Doverou,kedze mi dnes ta jej mudra sestricka oznamila, ze nevie ci to vobec bude a ze rada by som ivf robila len s nou a jej jednanie?? ako keby som bola chuderka z prvej B.Akoze nebudem tu rozpisovat detaily, ze co este a ako bolo, ale mam dost.

nemko
autor
11. jan 2011

@kikus77 poslala som ti ip

valentina.west
12. jan 2011

@nemko ahojte baby, pravidelne nakukam aj sem, ale momentalne som odskocna v teme azoospermia. Sledujem, ze spominate roznych lekarov ale o Mudr.Petrenkovi nevidim ziadnu zmienku...To k nemu ziadna nechodite?Ja som zacala v septembri a zaujimalo by ma ake mate z neho dojmy?Budem rada ak niektora odpovie 🙂

nemko
autor
13. jan 2011

@valentina.west myslim, ze z tejto temy nechodi k Petrenkovi ziadna kocka, no ja som sa s Antolskou uz rozlucila takze viac info mozno poda ina baba

yeliel
14. jan 2011

@kikus77
@nemko ahoj baby no tak ja mam dost 😠 to akoze,zas mam smolu ci coooooooooo..pomooooc,dokedy bude Durechova mimo?
@nemko a teba cim tak Durechova naserkala? ved si vzdy s nou bola spokojna..

@gabinkaa ahoj moje a ty sa ako mas? a ako pokracujes? 🙂

yeliel
14. jan 2011

@majda27 ahoj ty si v stimulke na Antolskej? ku komu chodis?

majda27
14. jan 2011

@yeliel ahoj ja chodim do Martina do Heliosu.

nemko
autor
14. jan 2011

@yeliel sorry, ale uz sa k tomu nebudem vyjadrovat,sklamala som sa v nej a mie je uz treba to viac rozoberat.len odteraz si uz dam pozor na kazdeho lekara a hlavne nato ci kona tak dobre ako keca - asi tak.

yeliel
14. jan 2011

dobre ranko baby...viete niktora dokedy bude teda Durechova PN?

gabinkaa
14. jan 2011

@yeliel ahoj moja, zatiaľ mám prestávku, teda 3 mesiace a uvažujem o objednaní znova do RF Brno, určite už nie do GF Ba, pri tej minulej stimulke sa mi zdá, že to odflákli a nemôžem sa toho pocitu zbaviť a Ty ako pokračuješ?