CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
Ahojte.
Keď plánujeme časom ísť do CAR, zatiaľ žiadne IUI, či IVF, len poriešenie ženskej neplodnosti, koľko si máme približne pripraviť peniažkov? Časom znamená, ak sa dovtedy s clostylbegytom nepodarí a budú mať tú zmluvu s dôverou.
Zo sadzobníku gynfivu a iscare som to pochopila tak, že iba lieky budeme platiť, ale nejak tomu neverím, podľa toho, ako píšu iné ženy, že peniažky pôjdu do CAR.
@kikus77 cez internet-sú lacnejšie ..... ale účinok? čo ja viem... asi žiaden keď sa nám nedarí 🙂
baby , nejako nam tu upada temicka 🙂
V piatok som absolvovala vysetrenie inzulinovej rezistencie v Ruzinove a vysetrenie dopadlo super - mam to dobreeeeee, sa tesiiiiim 🙂 tento piatok mame genetiku 😒 tak dufam, ze aj z tej budu vysledky coskoro 😉
Durechova ma zlomenu nohu, zastupuje ju Marsik, dnes som tam bola a pockam si radsej az sa jej to zrastie a vsetko posuniem a ko absolvovat dnesnu konzultaciu znova 😒
Baby ja som taka znechutena z toho aku mam smolu , ty kokos.Ked som isla minuly rok na IVFko Durechova skoncila v Iscare a ked som chcela ist teraz vo februari tak je dolamana, ty kokos to je uz znamenie tusim.Nemam na nic naladu.
@kikus77 Ahoj, ja idem zajtra na konzultáciu Miršíkovi. Aký je? Prečo si z neho znechutená?
Ja by som tiež išla radšej Ďurechovej, ale zase sa mi nechce vyše mesiaca čakať ☹
@nemko ja mám tiež pocit, že je to znamenie, aby som čakala, teraz budem mať štátnice, tak možno by bolo lepšie, aby som sa sústredila iba na prácu a školu a až keď budem mať úspešne všetko za sebou a opadnú nervy, tak potom plánovala baby 😖
no prave som si hodila jeden telefonat do ambulancie a dalsia "potesujuca" sprava - oni este nevedia ci budu mat zmluvu s Doverou.Mam nervyyyyyy, ty kokos to je aky pristup, uz vazne zvazujem Brno aj s nimi komunikujem - lebo tu uz ma clovek fakt pocit, ze sa musi doslova prosit aby mu pomohli.
Baby dnes som s Durechovou skoncila !!!
@nemko ???
@kaciatko81, @gabinkaa Baby akoze volam jej, ze co dalej ked je na PN a nasadila ma na clostyl a ze ci budu mat zmluvu s Doverou,kedze mi dnes ta jej mudra sestricka oznamila, ze nevie ci to vobec bude a ze rada by som ivf robila len s nou a jej jednanie?? ako keby som bola chuderka z prvej B.Akoze nebudem tu rozpisovat detaily, ze co este a ako bolo, ale mam dost.
@nemko ahojte baby, pravidelne nakukam aj sem, ale momentalne som odskocna v teme azoospermia. Sledujem, ze spominate roznych lekarov ale o Mudr.Petrenkovi nevidim ziadnu zmienku...To k nemu ziadna nechodite?Ja som zacala v septembri a zaujimalo by ma ake mate z neho dojmy?Budem rada ak niektora odpovie 🙂
@valentina.west myslim, ze z tejto temy nechodi k Petrenkovi ziadna kocka, no ja som sa s Antolskou uz rozlucila takze viac info mozno poda ina baba
dobre ranko baby...viete niktora dokedy bude teda Durechova PN?

Ups, už som si všimla, že tu hore na stranke je, ospravedlňujem sa a posielam všetkým zopár tehu vírusíkov ... aj keď tým, že sú z GF by som asi nemala provokovať, že ? 😀 Nech v novom roku na všetky čaká dobrá správa ...