CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
Ahojte.
Keď plánujeme časom ísť do CAR, zatiaľ žiadne IUI, či IVF, len poriešenie ženskej neplodnosti, koľko si máme približne pripraviť peniažkov? Časom znamená, ak sa dovtedy s clostylbegytom nepodarí a budú mať tú zmluvu s dôverou.
Zo sadzobníku gynfivu a iscare som to pochopila tak, že iba lieky budeme platiť, ale nejak tomu neverím, podľa toho, ako píšu iné ženy, že peniažky pôjdu do CAR.
@kikus77 cez internet-sú lacnejšie ..... ale účinok? čo ja viem... asi žiaden keď sa nám nedarí 🙂
V piatok som absolvovala vysetrenie inzulinovej rezistencie v Ruzinove a vysetrenie dopadlo super - mam to dobreeeeee, sa tesiiiiim 🙂 tento piatok mame genetiku 😒 tak dufam, ze aj z tej budu vysledky coskoro 😉
Durechova ma zlomenu nohu, zastupuje ju Marsik, dnes som tam bola a pockam si radsej az sa jej to zrastie a vsetko posuniem a ko absolvovat dnesnu konzultaciu znova 😒
Baby ja som taka znechutena z toho aku mam smolu , ty kokos.Ked som isla minuly rok na IVFko Durechova skoncila v Iscare a ked som chcela ist teraz vo februari tak je dolamana, ty kokos to je uz znamenie tusim.Nemam na nic naladu.
@kikus77 Ahoj, ja idem zajtra na konzultáciu Miršíkovi. Aký je? Prečo si z neho znechutená?
Ja by som tiež išla radšej Ďurechovej, ale zase sa mi nechce vyše mesiaca čakať ☹
@nemko ja mám tiež pocit, že je to znamenie, aby som čakala, teraz budem mať štátnice, tak možno by bolo lepšie, aby som sa sústredila iba na prácu a školu a až keď budem mať úspešne všetko za sebou a opadnú nervy, tak potom plánovala baby 😖
no prave som si hodila jeden telefonat do ambulancie a dalsia "potesujuca" sprava - oni este nevedia ci budu mat zmluvu s Doverou.Mam nervyyyyyy, ty kokos to je aky pristup, uz vazne zvazujem Brno aj s nimi komunikujem - lebo tu uz ma clovek fakt pocit, ze sa musi doslova prosit aby mu pomohli.
@kaciatko81, @gabinkaa Baby akoze volam jej, ze co dalej ked je na PN a nasadila ma na clostyl a ze ci budu mat zmluvu s Doverou,kedze mi dnes ta jej mudra sestricka oznamila, ze nevie ci to vobec bude a ze rada by som ivf robila len s nou a jej jednanie?? ako keby som bola chuderka z prvej B.Akoze nebudem tu rozpisovat detaily, ze co este a ako bolo, ale mam dost.
@nemko ahojte baby, pravidelne nakukam aj sem, ale momentalne som odskocna v teme azoospermia. Sledujem, ze spominate roznych lekarov ale o Mudr.Petrenkovi nevidim ziadnu zmienku...To k nemu ziadna nechodite?Ja som zacala v septembri a zaujimalo by ma ake mate z neho dojmy?Budem rada ak niektora odpovie 🙂
@valentina.west myslim, ze z tejto temy nechodi k Petrenkovi ziadna kocka, no ja som sa s Antolskou uz rozlucila takze viac info mozno poda ina baba

Ups, už som si všimla, že tu hore na stranke je, ospravedlňujem sa a posielam všetkým zopár tehu vírusíkov ... aj keď tým, že sú z GF by som asi nemala provokovať, že ? 😀 Nech v novom roku na všetky čaká dobrá správa ...