icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel 😀 😀 😀 😀
vies, ked som chcela ist z Iscare do antolskej tak som dostavala od Duresky rady ako je to moje a musia mi to dat a ked som si isla do antolskej pre spermiogram tak uz nebola taka vrucna sestricka Katka.
tak som sa vynasla a hotovo 😀 este som jej zavolala a povedala, ze mi mozu kartu zrusit 😀

yeliel
7. mar 2011

@nemko ale spg mi v Medirexe nedaju ci daju? 😕

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel nedaju len krv 🙂 ja som si pre spermiogram isla s tym, ze ho potrebujem na dalsie vysetrenie a bolo.
tak spermiogram nie je dolezity vies ten si kazde car robi aj tak svoj a aktualny cize to nebolo pre mna podstatne, dolezita je krv

yeliel
7. mar 2011

@nemko jo ja zajtra volam,,nech mi mailom posle spg ..tak uvidim ako pochodim 😀

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel ona to neposle mailom, musis ist pren osobne, ani postou, ja som sa jej pytala tiez sa mi pren nechcelo ist, ale mala som tam nahodou cestu tak som pren skocila
povedala mi, ze ked chcem pren poslat niekoho ineho musim mat splnomocnenie overene notarom

yeliel
7. mar 2011

@nemko ona je svihnuta ci co? tak komplikacie? to je problem hodit do mailu?

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel nechcela vies co robila, ze splnomocnenie overene notarom ani postou doporucene nechcela

yeliel
7. mar 2011

@nemko ved z genetiky v pohode posielaju postou,tak ale drahemu to moze dat,,ved je to jeho spg 😀

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel hej mne aj imuno prisla postou, drahemu aj Tebe to daju len musis ist osobne nie do mailu ani postou

yeliel
7. mar 2011

@nemko ja sa jej aj tak opytam na dovod,ze preco nemoze 😀

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel vraj osobne doverne materialy 😀 😀 😀

yeliel
7. mar 2011

@nemko sak aj moj osobny mail..lenze ona je taka truba,ze ho ma problem poslat 😀
Minule som chcela jednu kopiu..tak to robila pol hodinu 😀 😀 😀

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel 😀 😀

marrad
8. mar 2011

Dievcata tak ako vidim dobre, ze som nesla za Marsikom na Antolsku, ale ostala som v ISCARE.
Marsik odisiel s ISCARu a ja som ostala rozstimulovana pred mojim 2. IVF, dotiahol to do konca (zial neuspesneho) docent a odvtedy som ostala u neho.
Nemozem sa vobec stazovat, ma celkom dobry a hlavny individualny pristup...
Ako tak pozeram tak ISCARE je najlepsei CAR v BA. aspon podla mna s Ferticentom a do GF som ani nesla rozmyslala som si to hned vdaka hroznemu jednaniu uz pri telefonickom objednani sa...

andysok
8. mar 2011

babi ja som v iscare od aprila 2009 bola som u Durechovej, zazila som aj Marsika, nemozem nic zle ani kriveho slova na nich povedat su to tiez len ludia.....co ine nam ostava ako doverovat im, nie sme dr.......Durechova sa o mna starala rok, bola na mna dobra otvorena a priama......vzdy ma vzala na cas.......bohuzial nepodarilo sa ET, ale ET je vzdy vo hviezdach, ani zena co nema problem neotehotnie len tak...a Marsik? to bol poklad na Antolskej v nemocke mal na starosti kamosku ktora tam lezala celych 8 mesiacov.......budme ludia....Druha vec ze teraz si dr.petrovu z iscare neviem vynachvalit..........ale tak vsetci robme co vieme 😉

yeliel
8. mar 2011

@andysok a mas pocit ,ze niesme ludia? ☹ kazdy mame ine skusenosti..ja osobne na Dr.Durechovu tiez nemoze nic zle povedat,bola som u nej dvakrat a bola uplen uzasna a mila naozaj sa mi pacil jej pristup,potom bola na PN a ostala som u Marsika,stale dokola mi hovoril a pripominal,ze niesom jeho pacientka,ale nejdem to rozpisovat co a ako,viem ze niesu vsemocny a nie vzdy mozu pomoct aj ked sa o to urcite snazi obcas im ale chyba ludskot,ale prepac nebola si v Car na Antolskej tak nevies ako to tam chodi,
Pan doktor si vypital za to,ze mi spravi OUP 170euro a argumentoval to tym,ze ak sa nechcem zaplatit peniaze skusenemu operaterovi ako je on,ze sa mozu na mne aj ucit..to je ludske? podla mne nie..ludske urcite nie legalne ano,je to zmula za vyber operatera.Pokial viem,vsetky baby tak obstali.V ziadom Car to tak nefunguje ze si zato vypitaju peniaze.

yeliel
8. mar 2011

@nemko caves no jasne,ze mi ten spg neposle 😠

sunday1
8. mar 2011

@yeliel Nerozčuľuj sa, cica 😀 😀 😀

andysok
8. mar 2011

@yeliel ved jasneeee uplne chapem rozhorcenie verim ze aj ja by som takto reagovala,, nemam prehlad o tom Care ale je mi jasne ze ak by si niekto pytal len za operatora 170 eur tak sa obratim na iny Car...tak ved sa oni sami musia nad sebou zamysliet, ze asi nieco nem v poriadku......ja som reagovala len na dr....mozno su uz uplne o inom ako som ich ja zazila, .......

yeliel
8. mar 2011

@andysok mame za sebou uz vela neusechov ubolene duse ☹ a ak mi doktor povie,ze vy zu ste zvyknuta,ze to nevide nebude to pre Vas novinka,to strasne ubera na nadeji,na pohode a na vsetkom.
Ak mi povie,ze sa mu nechce citat vsetko co mam v karte,tak ako mu mam doverovat? ☹
Ako mi ma byt ked mi robia ET a je tam plna miestnost ludi akoby to bolo divadlo? ☹
Ja by som aj bola rada keby si toto prcital aj personal v Car nech sa zamyslia co sa deja a ako to vnimame a prezivame .

yeliel
8. mar 2011

@sunday1 tlak mam 200/300 😀
Ty co tu? 😉 🙂
Inac robia to aj v Iscare ten spg ale za 150euro,,,idem do Ke,urobia nam aj neaku krvicku este a spravime si vylet 😉

sunday1
8. mar 2011

@yeliel Náhodne som videla, že si tu 😉 V KE to robia zadara?

yeliel
8. mar 2011

@sunday1 jo v Ke je to cez poistovnu,,nam tam uz robili vysledky z krvicky co sme tak dlho cakali,len vtedy sme poslali len krv.

andysok
8. mar 2011

@yeliel v kazdom pripade ......neprijemne....stoji to kopec penazi a pristup ako k zvieratkam......no ocividne sa veci pomenili.....snazia sa v prvomrade vydolovat asi peniaze........bez chrbtovej kosti.........ale nemozem sudit, dedukujem len z toho co pises.....ja som tiez uvazovala ze z iscaru odidem ked sa "nedohodli" z Dureskou........nikdy sa vsak nikde o tom nehovorilo, že čo sa tam vlastne stalo............

andysok
8. mar 2011

@yeliel co je to spg?

sunday1
8. mar 2011

@yeliel Ja som si myslela, že robia morfológiu, nie DNA 😕 Tie Tvoje peripetie si pamätám 😉

yeliel
8. mar 2011

@sunday1 tak mam take info,ze robia to co v iscare za 150euro,baby pisali ze vysetruju frafmentaciu,strukturu DNA,cize to iste co v iscare ci mam v tom hokej? 😕 😀 nemko tiez bola na to vysetrenie v Ke,teda jej mm 😅

monca303
8. mar 2011

@yeliel Ahoj, môžem sa ťa spýtať, či sa do tých Ke môžem aj sama objednať? či len cez lekára z centra? ďakujem

tlucka
8. mar 2011

@nemko ahoj, ďakujem za pomoc pri pátraní po výsledkoch z Antolskej. Bola som v Medirexe a moje výsledky mi dali. Lenže ja by som potrebovala aj manželov spermiogram. Potrebujem ho, aby mi v nemocnici Ružinov schválili laparku (vraj aby zdôvodnili na poisťovni, že prečo ma vlastne operujú - že manžel je v poriadku)
Tuším si písala, že ho v Medirexe nedávajú? Ako ho mám teda získať? Tebe ho dala nakoniec sestrička na Antolskej?
Inak držím palce, aby ti to vyšlo 🙂

yeliel
8. mar 2011

@andysok spermiogram 😉 🙂