icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

yeliel
8. mar 2011

@tlucka cavky mam problem ako ty.. 😀 spg ti daju ale musis tam ist osobne.. 😉

sunday1
8. mar 2011

@yeliel To je fajn, aspoň si za tie peniažky urobíte pekný výlet. Kedy idete?

andysok
8. mar 2011

@yeliel to je dako vela za spg 150eur v IScari ni? sme platili 8 eur....

tlucka
8. mar 2011

@yeliel aj ja som sa rozhodla odísť z Antolskej z dôvodu, že ich skôr zaujímali peniaze ako ja a moje zdravotné problémy..
A tiež mi Maršík povedal, že sa mu nechce študovať moju kartu. Tak nech sa niekam strčí... 😠

yeliel
8. mar 2011

@monca303 ahoj je to vlastne reprodukcna imunologia to vies.ze? 😉 vysetria tam krvicku na protilatky a aj spg a take vsetky vecicky co vedia 🙂
Potrebujes tam vymenny listok od lekara bud od gynekologa alebo aj od obvodneho lekara..
alebo ti pslu z Ke take tlacivo a tvoj dr.ti ho opeciatkuje.
Najlepsie ak ti tam zavolas,priamo do Tkanivovaj Banky. 🙂

yeliel
8. mar 2011

@andysok moja ano za normalny spg sa plati 8eur ale to je taky spacialny sa ten stoj 150euro..

andysok
8. mar 2011

@yeliel aha ok som pozerala ............

yeliel
8. mar 2011

@tlucka mne ujo doki.."hodil "kartu o stol a povedal ,ze kto to ma vsetko citat,slusne som mu odpovedala,ze vy Pan doktor.

yeliel
8. mar 2011

@sunday1 tusim v nedelu alebo pondelok 15 mame termin a vratime sa asi 19teho 🙂

yeliel
8. mar 2011

@andysok 😉

monca303
8. mar 2011

@yeliel ďakujem za info, lebo v centrách ti to nepovedia 😒

yeliel
8. mar 2011

@monca303 do ktoreho Car chodis?

tlucka
8. mar 2011

@yeliel výsledky spg teda dajú manželovi v Medirexe alebo mám ísť si pre ne na Antolskú? Akosi nechápem 😀

yeliel
8. mar 2011

@monca303 kontakt pre teba Zdruzena tkanivova banka .055/6404302
055/6404304

yeliel
8. mar 2011

@tlucka bohuzial musis ist na Antolsku osobne 😝

tlucka
8. mar 2011

@yeliel Ďakujem, dúfam, že mi to dá 😲

yeliel
8. mar 2011

@tlucka hej hej neboj da ti to uplne bez problemov 😉

monca303
8. mar 2011

@yeliel momentálne Helios, predtým GF len ten brrrrr...., teraz som po 2 IVF a čakám na výsledok, ale nakoľko máme dosť zlý spermiogram, tak ...... 😨 , som ako v klietke... len ma mrzí, že ani tu nespomenuli nejaké ďalšie vyšetrenia, len spravili podrobnejší spermiogram a hneď.. ideme to ďalšieho kola...ale sú tam všetci veľmi milí 😉

yeliel
8. mar 2011

@monca303 tak hlavne pozitivne myslenie,,aj mi mame zly spg teda mame diagnozu oligoasthenoteratozoozpermia patologia sa na pohybuje 75 az 85 %.ale teraz nam ako zarrakom v tomto Car na antolskej povedali,ze mame normospermiu,co sa mi nezda lebo to sa rovna zazraku..preto chcem poriadny spg a mimo Car,vysledok nahovorili nas na priodzena oplodnenie kedze vraj spg je v poriadku,vysledok z 5 vajicok sa neoplodnilo ani jedno z 2 po ICSI 1..vysledok negativne,nase 3IVF

monca303
8. mar 2011

@yeliel to mi je ľúto, asi by som ich zabila a 😠 j mi máme tú istú diagnózu, ale s nulovou morfológoiu
len stále dúfam, hádam budem....... je to ťažké, som aj na PN a je to zlé, lebo na to stále myslím, a vy ste menili Car?

andysok
8. mar 2011

@yeliel aj unas bola oligoasthenoteratozoozpermia patologia a potom zasa nieco ine....ale normo nam nikdy nepovedali....tak pokoj

nemko
autor
8. mar 2011

@yeliel som Ti to pisala, je to ...... oni budu radi ked preziju, klidek aj na psa pride mraz 😀 my uz budeme daaaaaaaaaaavno tehotne

yeliel
8. mar 2011

@nemko vies preco sa neda poslat mailom? lebo nema skener 😀 hovorila som,ze nevie poslat 😀 😀 😀 😀 😀

nemko
autor
8. mar 2011

@tlucka nemas zaco, laparku Ti schvalia aj bez spermiogramu lebo mas nato diagnozu, bozu uz mam toho buzerovania nas plne zuby, chcu byt zaujimave tie poistivne alebo co, laparku Ti MUSIA schvalit ved nejdu operovat muza, ale Teba, nech nebuzeruju.
mne ho dala sestricka na Antolskej, ale len do vlastnych ruk, ale nepotrebovala som ho len som ho jednoducho chcela mat, no po jeho zhliadnuti som ostala ako obarena tak som bola rada, ze som ho videla.
Inak k laparke spermiogram nepotrebujes, do ...... ako takto mozu ludi buzerovat!!!! som nasrata uz na cele nase zdravotnictvo, fetakom a bezdakom sa preplaca avsetko mozne a nas buzeruju ako by sme bolo spinavci, hyeny hnusne.Ja uz som zvazovala, ze zavolam do Markizy alebo JOJky aby sa niekto zacal venovat tejto teme lebo u nas je neplodnost total Tabu a zaobchadzaju s nami ako ......

nemko
autor
8. mar 2011

@yeliel ty kokos 😀DD oni nemaju nic - ani skener, ani darcov a zachvilu ani pacientov 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
8. mar 2011

@nemko no viem uz o 4 babach co im zdrhli tak nieco na tom bude 😀 😀 😀
skener ma ale treba sa to aj naucit 😀 😀 😀 😀 😀

nemko
autor
8. mar 2011

@yeliel jasne,ved oni sa zobudia, este budu radi ked ich nezrusia a nie ze si budu pytat 170 Eur 😀 😀

yeliel
8. mar 2011

@nemko 😀 😀 😀

monicka7299
15. mar 2011

@tlucka
@yeliel - baby ....ako to tak čítam, tak Maršík sa ku Vám obom zachoval rovnako..... a to tam mám ísť???? !!!!!!

lorka
15. mar 2011

Ahojte baby, tak ako to tu cele citam, z odporucani na car antolsku sa to zvrtava na negativne referencie..? Je to naozaj take zle? Nemate niektoa aj vyslovne pozitivne skusenosti? Ja momentalne zvazujem, ako dalej. Bola som v tomto centre na konzultacii u Marsika a na mna urobil velmi dobry dojem, po dlhom case mi niekto vlial nadej, ze to nie je take zle - na rozdiel od ineho centra... Zatial to bola len konzultacia, ale to, co mi povedal, mi davalo logiku - aj vzhladom na predchadzajuce skusenosti s IVF absolvovanym v inom BA centre. Budem rada, ak napisete viac...