icon

Centrum reprodukčnej medicíny Banská Bystrica - skúsenosti

martinam1812
4. máj 2017

Ahojte baby ktorá z vás chodí do CRM v Banskej Bystrici? Je nás tu viac, tak sa pridajte a podeľte so svojimi skúsenosťami a radami.

22erik
23. máj 2017

@martinam1812 neuchytilo sa ☹ cez leto doplním vyšetrenia s v septembri na tretie ivf

martinam1812
autor
23. máj 2017

@22erik to mi je ľúto 😢 veru porob si testy a doplň pár vitamínov. Brala si nejaké?

snazilkas
23. máj 2017

@22erik to mi je luto. Uzi si leto, vycisti hlavu, porob vysetrenia a na jesen sup do toho. Drzim palceky 😉

22erik
23. máj 2017

@snazilkas presne to sa chystám 😃

snazilkas
26. máj 2017

@martinam1812 gratulujeeeem 😉

martinam1812
autor
26. máj 2017

@snazilkas ďakujem 💟

snazilkas
26. máj 2017

@martinam1812 dnes si bola na krv? Na sone este nic nebolo?

martinam1812
autor
26. máj 2017

@snazilkas včera mi brala Dr. krv a tiež spravila sono, no na sone ešte toho nebolo veľa vidieť. Podľa sliznice v meternici ale povedala, že tam bude tehotenstvo a bola tam 2mm bublinka. Dnes som volala za výsledky a tam sa to potvrdilo 🤰

eva1984
5. jún 2017

Ahojte dievčatá, môžem sa k vám pridať? Aj my ideme podstúpiť umelé v CRM BB.... u nás je prooblém na strane partnera, má málo spermí. Máme už žiadosť v poisťovni týžden a zatial sa neozvali, tak čakáme...
Ja už 1 dieťatko mám ale s bývalým mužom, išlo to prirodzene... tak sa tohto umelého trocha obávam... najmä tej narkózy.
Držím Vám všetkým palce nech to vyjde. 🙂

tinulienka.t
5. jún 2017

@eva1984 ahoj aj mi tam chodime a už som začala pichat injekcie, tak uvidime, mne prislo z poistovne do nejakých 10 dni odpoved.

luciadorka89
5. jún 2017

Ahojte mam zvysene injekcne pero Gonal ak by sme mali zaujem, je uplne nove bez otvorenia...

martinam1812
autor
5. jún 2017

@luciadorka89 a pero ti nepožičali v centre? Lebo mne na puregon áno.

luciadorka89
6. jún 2017

@martinam1812 nie nepozicali, mysleli si ze budem musiet mat vyssir davky tak viacej predpisali a nakoniec sa mi dost toho zvysilo...

laurakrauz
6. jún 2017

Ahojte, uverejnila som už desiatu časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie, troška povzbudenia - nech sa páči, začítajte sa 🙂

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-x-cast-ebk4io/

eva1984
6. jún 2017

@tinulienka.t dnes nám schválili žiadosť, tak ideme ešte nejaké vyšetrenia porobiť u muža, ide na urologiu a na genetiku ideme. Platnosť máme do 30.11. čo je super, lebo postíhame porobiť všetko.

tinulienka.t
6. jún 2017

@eva1984 som rada tesim sa ja picham injekcie 😀👼

gurags
9. jún 2017

Ahojte, pridameste sme neboli ani na 1.konzultacii ale planujeme ist hoci mam zmiesane pocity... Neviem ci este cakat na zazrak alebo ist do ivf

srdiecko35
20. jún 2017

ahojte, chcem sa spytať, či v centre robia aj odbery ...kedze je to vlastne pobočka Helios Martin? ste spokojné a ktorého lekara mi odporučate? dakujem za info....

martinam1812
autor
20. jún 2017

@srdiecko35 ahoj robia aj odbery a tam sa striedajú. Bol aj Dr. Bornay a aj Dr. Rosová.

orechova_skrupina
4. júl 2017

Ahojte baby, mame za sebou prvu konzultaciu u MUDr. Bornaya, tiez mam zmiesane pocity ale teda to vyzera tak ze ideme do toho...cakame akurat na schvalenie z poistovne..budem to tu sledovat, vsetky vase skusenosti a pokroky..🙂 drzte sa!

eva1984
21. aug 2017

Ahojte tak zaciname aj my....30.8. Tabletkami mam dlhy protokol.
Chcem sa opytat ako ste sa citili pocas stimulacie???? Mne dr. Rosova povedala ze ak mi bude zle mam ist na pn. Ze niektore to zvladaju super a ine zle.

orechova_skrupina
13. sep 2017

ja som predvcerom zacala s decapeptylom, je to fakt hnus takto si to sama pichat ale nastastie muz vydatne pomaha..🙂 zatial na sebe necitim ziadnu zmenu, uvidime ked k tomu pridam pregnyl ze ci mi bude zle ci co..🙂 ak mate niektora nieco nove napiste..🙂

orechova_skrupina
13. sep 2017

nie pregnyl, trepem..🙂 gonal..🙂 ach tie nazvy..

janufka13
8. okt 2017

Ahojte baby. Chcem sa opýatať či v BB robia iba odbery, sona alebo už aj samotné zákroky? Ako napr vklad rozmrazeného embrya...Ďakujem

snazilkas
8. okt 2017

@janufka13 robia už všetko. Aj odbery aj vklady, všetky zákroky.

janufka13
11. okt 2017

@snazilkas ďakujem za odpoveď 🙂 Tak to je super že človek už nemusí tolko cestovať

snazilkas
11. okt 2017

@janufka13 veru áno, aj nám to veľmi uľahčilo celý priebeh IVF.

miriamkaaaa
20. okt 2017

Ahojte aj ja sa k Vam pridavam🤗Bola som tu na prvom IVF neuspech a po novom roku idem do druheho IVf a dufam ze uz uspesneho😍

orechova_skrupina
20. okt 2017

@miriamkaaaa juj ako to ze neuspech? Kolko ste mali embryi? Ja som po prvom transfere a cakam ci sa ujme...drzim silno palce 🙂

miriamkaaaa
20. okt 2017

Ahoj mam endo....mala som 5 vajicok z toho 3 zrele ktore sa oplodnili a do 5 dna vydrzalo jedno ktore mi vlozili ale prisla mi MS na 7 den po ET cize skor ako som mala dostat....Momentalne si robim vsetky vysetrenia potrebne a potom hura po novom roku do druheho IVF ale chcem Dr.poziadat o nasadenie medrolu nakolko to zenam s endo davaju pri endo v centrach.... tak uvidim co mi nato povie....