Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
Aj my sa chystáme prvý krát na IVF po 3 rokoch snaženia a jednom biochemickom tehotenstve. V máji odber a v júni asi vklad. Držím palce aj ja všetkým🙏🍀
@butterfly333 ahoj😊ja budem mat 2KET,1 KET v januari test pozitivny no v 6tyzdni som potratila
@ancike01 tak to ma mrzí nám sa v júni 2018 zadarilo no v 6som v 6tt potratila od vtedy nič. Tak snáď ket pomôže.
@butterfly333 urcite ano a drzim✊ja uz prirodzene nemozem otehotniet len ivf,a verim ze 2 KET bude uz uspesny🍀🍀🍀🍀🍀
@ancike01 A kde ides na vklad? Tu na Slovensku?
@majoranka24 Ano Ferticent
@ancike01 my sme mali ísť do Brna 13.3 no hranice zatvorili tak sa tam tak skoro nedostaneme tak ideme do gyn five v BA čakať nemôžem vek nepustí.
@ancike01 My cakame na Brno.🤔 Ale ak sa v najblizsej dobe nic nezmeni, tak pojdeme na Slovensku. Tiez to chceme riesit co najskor.
@butterfly333 Tak to urcite ano,netreba cakat na nic ale rovno sa pustit do toho😊
@majoranka24 A tu ste na SR este ani neskusali ziadne centrum?
@ancike01 to ano snáď sa zadari nám všetkým
@ancike01 Zatial nie. Boli sme na IV F len raz, to sme boli v Brne. Porobila som si vysetrenia, chceli by sme ist na druhe IVF a znovu sme chceli ist do Brna.
@butterfly333 Ja verim ze ano✊✊🍀🍀🍀
@majoranka24 Tak to ta chapem samozrejme ze pojdes do toho isteho centra kde si uz bola😊
Ahojte ja začínam od zajtra prvýkrát stimulovať, mám z toho trošku obavy...
@ancike01 my cakame kedy gf otvori,aby sme mohli ist na ket 😔
@wejuska7910 uvidis ze coskoro lebo uz viacere centra zacali znova ordinovat
@ancike01 ved uz by mohli,tusim ze su posldne centrum ktore nerobi
@wejuska7910 ja chodim do Ferticent a zatial vklad nerobia ale dr spominal ze uz by mali v maji
@wejuska7910 ani gyn five nerobí
Dobré ráno, tak mali ste pravdu, prvú som si pichla a sama 😃😃😃 zvládla som to 👍

Pripájam sa aj ja nás prvý ket naše prvé spoločné dieťa dúfam že sa to podarí. Budem mať 41r 2x IUI neúspešne