Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@zuzanita123 ananas ako taky je slaby,ale uziva sa 5dni pred vkladom 5 dni po vklade 🙂 ja som uzivala bromelain namiesto ananasu
@wejuska7910 aj ja mám bromelain no neberiem ho už dlho no pred vkladom skúsim. Tebe pomohol že?
@wejuska7910 a kde si to kupila ja som dnes hladala v lekarni a nenasla som
@butterfly333 ano ano pomohol 😊
@zuzanita123 v lekarni a pytala si lekarnicky?
@wejuska7910 nepytala ale mam injekcie objednane tak este pojdem a ake mnozstvo uzivas? Odporucane ci viac?
@zuzanita123 jaj tak sa opytaj.jednu rano jednu vecer som brala
@wejuska7910 a koľko tabletiek si brala 1x denne.
@butterfly333 jednu rano a jednu vecer,5 dni pred vkladom a 5 dni ponom
@wejuska7910 ďakujem
@butterfly333 za malo,drzim palce ✊🏻
@wejuska7910 ďakujem 😘 tebe prajem všetko dobré veľa zdravička a krásne tehulkovanie 🤰
@butterfly333 dakujem krasne,si zlata aj tebe prajem nech si coskoro 🤰
@wejuska7910 no už by sa veru mohlo no všetko je v rukách božích verím že sa to podarí aj nám a ak nie ide sa ďalej.😘
Ahojte 🙂 moje 2.IVF a moj prvý KET dúfam, že bude úspešný ... dneska 3 den po KET
@petruska21 Drzim palce.😊 Cerstvy vklad ste nemali?
@majoranka24 nie nemala som čerstvý vklad ale KET lebo som mala prvú stimuláciu ale žiadne vajíčko som nemala zrelé a o mesiac po prvej stimulácii IVF som mala hneď druhu, aby sa mi telo trocha prečistili od hormónov tak preto KET do prirodzeného cyklu 🙂
@majoranka24 a ďakujem ✊😘
Ahojte dievčatá🙂 pridám sa k vám.🙂 Nás čaká spustenie 1 IVF cyklu niekedy koncom augusta (16DC.) takže predpokladám, že v septembri bude odber folikulov, a v októbri by sme mohli mať 1 KET. (ET mať pravdepodobne nebudeme :() ale verím, že čoskoro už budeme 3ja🙂 ♥ Teraz taká otázka všimla som si, že píšete niečo o užívaní alchemilky, a jedení ananásu atď. viete mi poradiť ako postupovať? Alchemilku pijete každý deň? stačí mi sáčková 1 šálka bez cukru a citrónu? a ako je to s tým ananásom? Všimla som si, že ste spomínali aj vitamín E. aj ten je dobré jesť pred IVF?
Ja zatiaľ užívam každý deň Inofolik, +kyselin.list., vitamín D, +omega 3, železo, mám teda pridať aj to Éčko?🙂 veľká vďaka za rady...🙂
@petruska21 mooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@butterfly333 ďakujem krásne 🙂 aj tebe držím ✊
@petruska21 ďakujem veľmi pekne 😘
@ancike01 ahoj, ja idem na prve ket, zajtra 10 den cyklu prva kontrola sliznice aj covid test🥰kedy cca byva baby vklad? Vobec netusim, mame iba jedneho mrazacika, z 1. Ivf uz mame dcerku🥰
@barborkakr Podľa toho koľko dňove embryo mate. Ak budes mať vklad v prirodzenom cykle tak sa odsleduje ovulacia a pripočíta sa počet dní kolko má embryo. Klasicky 28 dňovy cyklus kde je ovulácia na 14.deň bude mat pri 5 dnovom blastocyste vklad 19.den
@rokina13 tusim 4-5 dnove.. to znamena od ovulacie az 4-5 dni?
@barborkakr Áno, aspoň ja som to tak mala vždy. Ja mám dokonca neskoršie ovuláciu takže vklad mávam 22 až 23.deň cyklu.
Tiež mám už jednu dcéru z prvého KET a za chvíľku sa chystám na 3.KET..

Dievcata poradte mi, dalsi vklad mam uz 15dc dnes som 7dc a este pijem alchemilku. Vsetko sa mi teraz poposuvalo ...do kedy by som ju este mala podla vas pit a kedy uz zacat s ananasom. Nepiste mi ze do ovulky lebo tu by som mala podla kalendara mat v case vkladu...dik