Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@zuzanita123 držím palčeky ✊✊✊
@zuzanita123 Včera som testovala (10 den) a nič. Snehobiely test. Co uz, ešte máme mrazacikov, tak to vyskúšam opäť
@231ivana akym testom si testovala? A na krv neides?
@231ivana Ja som mal 10.den v piatok a tiez nic.😔 Pojdes sa hned pripravovat na KET? Planujes este nejake vysetrenie? Alebo veris, ze teraz sa moze podarit? My mame este 3 mrazacikov, ale bojim sa dalsieho sklamania.😔
@majoranka24 tiež mám ešte 3. Chcela by som ísť hneď. Vyšetrenia neplánujem žiadne, to je moja druhé IFV. Z prvého IFV mám dvojročného syna. Cize raz sa uz podarilo. Doteraz mam za sebou 4 KET. Uvidíme. Je to o nahode, šťastí a ktovie ešte na čom záleží.
@zuzanita123 urobila som si dva rozdielne, jeden RapiClear a druhý MaybeBaby. A na krv pôjdem, tak ako mi kazali 14.7.
Držím palce vam dievčatá. ✊
@231ivana ako urcite ti nechcem davat falosnu nadej ale mozno sa len neskor uhniezdilo a hcg este neni poznatelne na teste ked mas krv az 14teho🤔 mozne to byt moze
@zuzanita123 jaj, tak možné to je. Ale šanca je možno 5%. Ak to vyjde, budem určite písať výsledok..
@zuzanita123 ved mas peknu jasnu ciarku 🙂🙂gratulujem
@wejuska7910 pride mi slabunkaaaa😉
@barborkakr ano, jun nevysiel a hned som sla znova 3.7
@zuzanita123 kolky den?
@wejuska7910 9ty dnes
@zuzanita123 nieje slaba 😉a preco uz ides na krv tak akoro?
@zuzanita123 je pekná čiarka držím palce nech pekne silnie
Uz ked sa tak pytate otvorila som zasa spravu a pise po 11dnoch( bola som si ista ze na 10ty), ale progesteron uz mam len na dnes. Tak zajtra rano volam co teraz ci ist zajtra ci len elek.recept mi daju. A mala som vkladanu expandovanu blastocystu tak mozno preto...
@zuzanita123 ale mala si asi et nie?
@wejuska7910 nie, ket som mala, odber som mala uz pred 2 rokmi robeny...a vkladanu uz na 15dc nie na 19ty ako sa zvykne...zalezi zrejme od centra...
Este sa spytam,tie co vkladate progesteron nepocitujete svrbenie az palenie? Mne vcera zacalo a zhorsuje sa to 😣
Ja som dnes 10den po ket a test snehobiely 😏
@lucinda17 to este nic neznamena ked mas ist na krv az 14teho, skus znova o 2 dni?
@zuzanita123 skusim urcite, ale tak ked bolo embryko 5dnove, myslim ze by test uz nieco ukazal
Ja som dnes prefsa bola na hcg v centre ... dnes 10 den hcg 138😉

@zuzanita123 ja som dnes 9den po vklade a slabucka druha ciarka na teste, zajtra krv no nemam velke nadeje....