icon

Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?

ancike01
27. apr 2020

Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊

lilen123
22. júl 2020

@adreykalm nebyť toho že má moja gyn.prinutila ísť na krv už na 5 deň po KET a vtedy mi už ukázalo vyššie HCG tak by som tiež ešte netestovala..ešte počkaj s testovanim😉 tiež by som pockala

adreykalm
22. júl 2020

@lilen123 aj som zvazovala, že počkám na krv.. ak by to zas nevyšlo aby som nesmutila 2x ... 🙄
..toto bol tvoj 2 vklad.. však?

lenkakvietkova
22. júl 2020

@lilen123 waw, super, gratulujem. Ja som predsa dnes skusala, ale zatial test negativny, no som len 5 den po KET, tak predsa skoro, no na druhej strane mozem vylucit pregnyl ktory mi bol pichnuty pred Ketom 🙂 skusim testovat asi v piatok

butterfly333
22. júl 2020

@lilen123 to je nádherné super gratulujem ja dnes 6dpt test biely 😔

lilen123
22. júl 2020

@adreykalm áno druhý vklad ..prvé som mala biochemické ..Tehotenský test v mojom prípade nič neznamená ..keďže aj naposledy som to takto mala..a nakoniec mi HCG rýchlo klesalo

lilen123
22. júl 2020

@butterfly333 neboj to ešte nič nemusí znamenať ..držím palce ✊

butterfly333
22. júl 2020

@lilen123 ďakujem no poznám svoje telo takže nič.

efran
22. júl 2020

Ahojte. Tak môj májový vklad má 13tt A 6cm. Zdravé, živé a krásne. Držím palce vsetkym a nevzdávajte to ❤️

milakrasna
22. júl 2020

@efran ahoj. Bože to tak leti,už 13tt 🤭 vy ste chodili do akého centra? A v čom bol váš problem keď ste išli na IVF?

efran
22. júl 2020

@milakrasna ahoj. Gyn fiv. Problém sme nemali ani jeden. Nakoniec zistili na genetike, že mam hustú krv a začala som si pichat na riedenie clexan. A po 18dnoch som mala úspešný pozitívny test. 😉

milakrasna
22. júl 2020

@efran no tak pohodicka 😊 super ze to zistili 👍 tak nech sa darí a ide všetko ideálne ✊🤰

adreykalm
24. júl 2020

@lilen123 tak nevydržala som.. od 3 dňa mám kŕče v podbrušku a sníval sa mi sen, že som mala pozitívny test.. tak som si spravila na 10 deň.. oh moje 2. KET. Dúfam, že na kontrole v pondelok mi to potvrdia..že je to ok.. DRŽÍM AJ TEBE PALCEKY.. kedy ideš na krv ešte, resp. Kedy máš 14 deň?

lenkakvietkova
24. júl 2020

@adreykalm ahoj gratulujem krasne. Ja som dnes 8 dnes po KET. 5 a 6 den test som mala negativny a vcera.na siedmy den bol na teste slabulinky duch a dnes tiez. Po zaschnuti je test lepsie vidiet. No v pondelok idem tiez na krv a to rozhodne 🙏

butterfly333
24. júl 2020

@adreykalm gratulujem 😉

butterfly333
24. júl 2020

@lenkakvietkova aj ja dnes 8dpt test biely c pondelok idem na krv nech to mám už za sebou.

lenkakvietkova
24. júl 2020

@butterfly333 drzim palce, daj vediet ako si dopadla 🙂

lilen123
24. júl 2020

@adreykalm super, držím palce aby aj krv ukázala že si na dobrej ceste 🙏 14. deň mám 29.7. ...skúsim si predtým ešte urobiť test aby som videla či čiarka silnie alebo slabne aby som zhruba vedela na com som...

mnavo
Autor odpoveď zmazal
mnavo
24. júl 2020

Ahojte kočky. Ja som bola na ET v júny. Vkladali 5 5 dňove embryjko, a aj napriek braniu utrogestanu som na 8 deň po vklade dostala ms. Na 12 deň hcg 6. V ďalsom cykle som chcela ísť na KET, ale sliznica na estrimax 2-2-2 nezareagovala, a bolaen 6mm. Vklad mi stopli.Teraz v júly mi nasadili estrimax 4-4-4, sliznica na 13 deň 8mm. Na vklade som bola v pondelok, dala som si vložiť 2 5dňove embrijka aj s lepidlom. Dnes som testovala, a zatial nič.viem že som vlastne len 4tý deň po vklade, ale strach z predchadzajúceho neúspechy(kefy som netestovala vôbec )ma donútil. Príznaky nemam žiadne, žiadne pichnutie sa zatiaľ nekonalo🙈počkám asi do pondelka a skúsim test znovu

butterfly333
24. júl 2020

@mnavo ja som 8dpt a tiež nič test biely 😔

adreykalm
26. júl 2020

@lenkakvietkova žienky dajte vedieť ako ste dopadli... Verim, že sa nám to všetkým podarí ❤️..

adreykalm
26. júl 2020

@mnavo aj ja som po 1. Vklade testovala na 4 deň a len som sa stresovala. A neprospievalo mi to. A ani nám to nevyšlo...ani len náznak, že by sa aspoň trošku uchytilo. Preto som po 2. Ket vydržala až na 10 deň...netreba sa stresovať. Treba vydržať trošku dlhšie s testovaním 😉

butterfly333
26. júl 2020

@adreykalm a druhý vklad už vyšiel? Čo bolo iné ako prvý keď ten nevyšiel. Ja som po druhom vklade dnes 10dpt test biely tiež som testovala skôr zbytočne. 😪

majoranka24
26. júl 2020

@butterfly333 Ty si len po prvom vklade, nie?

butterfly333
26. júl 2020

@majoranka24 áno moja po prvom.

mnavo
26. júl 2020

Dlho do noci som mala bolesti brucha. Bola som presvedčená, že ráno príde ms, lebo mávam krátke cykly. Ale miesto toho som našla na teste malého pidi mini ducha😁akurát je zvláštne, že po 3 hodinách z neho zmizol....ale to asi môže byť aj tt, kupovala som ich z internetu😎

lenkakvietkova
26. júl 2020

No testovala som aj dnes 10dp a zatial to vyzera byt nadejne. Nie je silna druha ciarka, ale je tam. Testujem od 5 dna a az dnes bola ciarka o nieco silnejsia ako predosle dni, kde su skor duchovia. Uvidime co bude zajtra. Zatial sa neradujem. Este je skoro. 😏

adreykalm
26. júl 2020

@butterfly333 až zajtra idem na krv po 2 týždňoch od vkladu... Tak uvidím čo mi povedia, ale test mi vyšiel //. Prvý vklad som písala diplomovku. Bolo to v apríli. Bola som v strese a aj som tušila, že z toho nič nebude (nevzala som si radšej ani snímok bodky). Potom som toho mala veľa v práci ďalší stres (taká dohrkana som bola), tak som si povedala, že na vklad pôjdem až v júly, keď sa škola a práca ukľudní a že si nejdem už zbytočne míňať embrya. Pred vkladom som normálne pracovala, ale už bol v práci kľud. Jedlá som ananás 😁 a kyselinu listovú, alchymilkový čaj a nič iné. Nešportovala som, lebo som si týždeň pred vkladom spôsobila popáleninu na celej nohe🙈 Ale hlavne som si povedala, že to bude asi ešte dlhá cesta.. a začala som sa modliť..psychohygiena.. keď som šla druhý krát.. už som si vzala aj fotku😁.. a verila som viac.. s malou dušičkou..ale hlavne som bola v kľude..v deň vkladu som ležala..na druhý deň tiež..na 3 som vypekala.. trošku.. a na 4 som šla do práce. Cítila som také tlaky v podbrušku aj cítim.. ale nevenovala som tomu pozornosť, keďže to bolo aj pri prvom vklade. Ale v stredu večer som mala to pichnutie. A od vtedy mám také kŕče..tak dúfam, že bude všetko ok. A tebe držím palceky z celého ❤️

butterfly333
26. júl 2020

@adreykalm to je super gratulujem že vám to vyšlo.Ako dlho ste sa snažili? Ty si určite mladá no ja už mám 41r. S manželom sme spolu 3roky minulý rok sme sa vzali čiže niesme dlho spolu škoda že som ho nestretla skôr no človek mieni pán Boh mení. Modlim sa každý deň obaja pracujeme mám síce dve deti mám z prvého manželstva no syn už je dospelý nebýva s nami ina dcéra 14r 9na je môj poklad. No chceme skúsiť ďalší ket no asi na jeseň zimu. Tiež som jedla ananás aj bromelain brala oddychoval no nič žiadne tlaky pichnutie vôbec nič u mňa.

adreykalm
27. júl 2020

@butterfly333 Ďakujem..snažili sme sa zo 3 roky.. ale nechávali sme tomu taký voľný priebeh.. mám 32. Treba skúšať. Super, že máš už dve veľké deti. 41 na dieťa nieje v dnešnej dobe veľa.. Taká Beňová, alebo Judínyová.. tie nám dávajú nádej, že máme ešte kopec času 😂😁