Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@ancike01 lebo ja som prvykrat potratila ale to som prirodzene otehotnela v 8 tt.. A tiez som stale len spinila a spinila ale vted som mala blbeho gyndosa ktory mi nato nic nedal :( a potom jak som potratila som si na vlastnu ziadost vydupala hematologiu a nasli mi trombofiliu a kopec inych mutacii. A doktorka mi povedala ze som mohla kludne potratit aj preto... Cize teraz som nadopovana clexanom aj anopyrinom 😁 tak verim ze to pomoze. Tebe z fraxiparinu neni zle? Ja som odpadavala 😳 ale clexan je ok 🙂
Ahojte. Moj druhý pokus KET opäť nevyšiel. Prvý pred mesiacom (vtedy testy snehobiele a hodnota HCG pod 2) A teraz aj ked to vyzeralo nádejne- 3 testy doma robené boli pozitívne, prsia ma pobolievali. Začali sme sa už aj tešiť. A zrazu krv na 14 deň a tam hodnota 77. Už som tušila, že to nebude dobre. O dva dni kleslo HCG na 20. Dávam so mesiac pauzu a skúsim to opäť. Mám ešte dvoch mrazacikov. Na budúce to už urcite vyjde.
Ahojte dievčatá. Po neúspešnom KET v júni som mala ďaľší KET 15.8.a dnes som bola na krvi. Výsledok 3236 HCG. Je to podla vas normalne čislo? Mali ste podobne? Lebo mňa celkom prekvapilo až som sa rozklepala😅😆 Samozrejme velmi sa tešim ale pri dcére som mala 1370 a vtedy mi už hovorili, že vysoké. Vkladali mi opat iba 1 embryo.
@rokina13 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička krásne hcg. My sme mali vklad v júli no nevyšlo to. Zatiaľ na ďalší nejdem.
@butterfly333 vklad na prvý šup vyjde podla mňa zriedkavo. Mne aj prvé dieta bolo na druhy pokus a ked vsetko pojde ako ma tak aj teraz na druhy. A to mame jediny problem, ze nemam vajickovody, inak sme pri odbere boli este relativne mlady obaja. Netreba sa vzdavat.🍀
@rokina13 možno dvojičky 😅 gratulujem ☘️
@milakrasna ale vkladi mi iba 1 embryo🤔 žeby jednovaječné?😁😅

@ancike01 🍀🍀 velmi ti drzim palce ❤️❤️ teraz par dni oddychuj ☺️ ja na krv idem v pondelok, pride mi to ako vecnost 😏