icon

Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?

ancike01
27. apr 2020

Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊

vcelickaa
20. aug 2020

@ancike01 🍀🍀 velmi ti drzim palce ❤️❤️ teraz par dni oddychuj ☺️ ja na krv idem v pondelok, pride mi to ako vecnost 😏

ancike01
autor
20. aug 2020

@vcelickaa raz dva to prejde😊potom daj vediet❤🍀a dakujem😊

vcelickaa
20. aug 2020

@ancike01 kedze som doma na pnke ide ten cas velmi pomaly 😏 ale zacala som spinit cize nakoniec dobre ze som na pnke lebo sa ozaj snazim len lezat a oddychovat 🙂

ancike01
autor
20. aug 2020

@vcelickaa aj ja som doma😊pri prvom som tiez mala to spinenie

vcelickaa
20. aug 2020

@ancike01 a ako to dopadlo pri prvom ked si spinila?

ancike01
autor
20. aug 2020

@vcelickaa som potratila v 5+4tt

vcelickaa
20. aug 2020

@ancike01 :( a spinila si stale? Lebo ja som v 9 den po KET silno spinila a dokonca aj zakrvacala 😐 ale dnes uz iba trosicku spinim

ancike01
autor
20. aug 2020

@vcelickaa trosku ale ked som mala trosku aj krv som radsej isla na pohotovost. Bolo vsetko v poriadku. Potom som isla na kontrolne hcg pekne stupalo. A potom doma som sa rozkrvacala vsetko zo mna vypadlo

vcelickaa
20. aug 2020

@ancike01 a ake lieky si brala na udrzanie? Respektive na riedenie krvi alebo nieco si nebrala?

ancike01
autor
20. aug 2020

@vcelickaa brala som estrimax a progestrenon. Na riedenie nic. Ale teraz mam 4x2 tbl estrimax a k tomu som dostala fraxik a este vecer progestrenon. Vkladali mi blastocystu 100bunkovu

vcelickaa
20. aug 2020

@ancike01 lebo ja som prvykrat potratila ale to som prirodzene otehotnela v 8 tt.. A tiez som stale len spinila a spinila ale vted som mala blbeho gyndosa ktory mi nato nic nedal :( a potom jak som potratila som si na vlastnu ziadost vydupala hematologiu a nasli mi trombofiliu a kopec inych mutacii. A doktorka mi povedala ze som mohla kludne potratit aj preto... Cize teraz som nadopovana clexanom aj anopyrinom 😁 tak verim ze to pomoze. Tebe z fraxiparinu neni zle? Ja som odpadavala 😳 ale clexan je ok 🙂

ancike01
autor
20. aug 2020

@vcelickaa pre mna ten estrimax bol velmi vysoky tocila sa mi hlava bolo mi zle. Preto som dostala ten fraxik ale uz mi je fajn. Znasam ho dobre.

efran
23. aug 2020

@vcelickaa toto iste som prežila ja. Po výsledkoch s hematologie si picham clexan a beriem anopyrin. A dom teraz v 16+3, začala som 5. Mesiac . Držím silno palce, aby Vám to vyšlo 😉

lucinda17
23. aug 2020

@ancike01 ako sa citis? Dnes si 4 ked po vklade 😇

vcelickaa
23. aug 2020

@efran dakujem velmi pekne ❤️ zatial mam pozitivny test tak dufam ze bude vsetko v poriadku, zajtra idem na krv ❤️ a tebe gratulujem 😍 cloveka to az nakopne 😍 a clexane a anopyrin budes brat asi cele tehotenstvo ze? Lebo to asi aj mna caka tak isti

ancike01
autor
23. aug 2020

@lucinda17 Dakujem dobre😊obcas ma pichne na lavej raz na pravej strane. Zacali ma boliet prsia😊. A ty ako sa citis?

vcelickaa
23. aug 2020

@ancike01 to je dobre znamenie ☺️ kedy mas v plane testovat??? Budem silno drzat palce 🍀🍀🍀

ancike01
autor
23. aug 2020

@vcelickaa este zatial neviem ale uz buduci tyzden a nemam doma ani test😊

vcelickaa
23. aug 2020

@ancike01 jasne, mne az na 8 den ukazalo ducha 🙂 a je dobre zr nemas test 😁 lebo ja som ich mala nakupene vela a kazdy den som tsstovala jak salena 😏

ancike01
autor
23. aug 2020

@vcelickaa ja som to robila tak tiez,ale teraz som nekupila a bola som aj v lekarni

vcelickaa
23. aug 2020

@ancike01 no je to moj prvy vklad tak asi preto🙂 ale uz by som si tiez testy nenechavala doma.

ancike01
autor
23. aug 2020

@vcelickaa to je ta nasa netrpezlivost😀😀😀

231ivana
23. aug 2020

Ahojte. Moj druhý pokus KET opäť nevyšiel. Prvý pred mesiacom (vtedy testy snehobiele a hodnota HCG pod 2) A teraz aj ked to vyzeralo nádejne- 3 testy doma robené boli pozitívne, prsia ma pobolievali. Začali sme sa už aj tešiť. A zrazu krv na 14 deň a tam hodnota 77. Už som tušila, že to nebude dobre. O dva dni kleslo HCG na 20. Dávam so mesiac pauzu a skúsim to opäť. Mám ešte dvoch mrazacikov. Na budúce to už urcite vyjde.

efran
24. aug 2020

@vcelickaa áno celé tehotenstvo aj 6 nedelie😉. Je to otrava, ale dá sa to. Ja si už picham do bokov, lebo už mam dosť veľké bruško. Čakám druhé.

vcelickaa
24. aug 2020

@efran jej tak to gratulujem ❤️❤️❤️ mne to pichanie nevadi len mam uz na bruchu strasne modriny a to som len zaciatku tehu 🤣 co bude pred neskor 😁 ale aj do stehna viem ze sa picha, mozno skusim tam 🙂

rokina13
28. aug 2020

Ahojte dievčatá. Po neúspešnom KET v júni som mala ďaľší KET 15.8.a dnes som bola na krvi. Výsledok 3236 HCG. Je to podla vas normalne čislo? Mali ste podobne? Lebo mňa celkom prekvapilo až som sa rozklepala😅😆 Samozrejme velmi sa tešim ale pri dcére som mala 1370 a vtedy mi už hovorili, že vysoké. Vkladali mi opat iba 1 embryo.

butterfly333
28. aug 2020

@rokina13 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička krásne hcg. My sme mali vklad v júli no nevyšlo to. Zatiaľ na ďalší nejdem.

rokina13
28. aug 2020

@butterfly333 vklad na prvý šup vyjde podla mňa zriedkavo. Mne aj prvé dieta bolo na druhy pokus a ked vsetko pojde ako ma tak aj teraz na druhy. A to mame jediny problem, ze nemam vajickovody, inak sme pri odbere boli este relativne mlady obaja. Netreba sa vzdavat.🍀

milakrasna
28. aug 2020

@rokina13 možno dvojičky 😅 gratulujem ☘️

rokina13
28. aug 2020

@milakrasna ale vkladi mi iba 1 embryo🤔 žeby jednovaječné?😁😅