Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@milakrasna co to budu dve? 😇 take silne ciarky 😉
@milakrasna krasna //😊🍀drzim palceky
@milakrasna aj ja som mala podobne silné na 8dpt 🥰 držím palce
@lucinda17 to uvidíme 🙈😊 budúci týždeň krv utorok alebo streda.
@petruska21 a teraz si ako na tom? Ktorý tt? 😊 a ďakujem 😇
@milakrasna teraz som iba 11dpt 🙂 ale tehotenský test zatiaľ silnie v pondelok idem na krv tak som zvedavá 🥰 ty máš ísť kedy na krv?
@petruska21 stredu. Ale uvidím ako budem stíhať možno pôjdem už utorok 😊 tiež drzim palce nech HCG pekne rastie ✊
@milakrasna ďakujem 😊
@milakrasna aj ja som mala 8dpt take ciarky a bum HCG 3236. Teraz mam obavy ci je to OK. Dnes sa moj gyn vratil z dovoelnky a hned na zajtra ma objednali kvoli vysokemu HCG či to nie je mola. Moze byt aj viacnasobne tehu. Tak teraz neviem ktora moznost je menej pravdepodpbna😬😅 tak drzim palce aby to HCG bolo primerane vysoke😂 doteraz som netusila ze este aj toto moze byt problem.
@rokina13 molu som mala v decembri a mala som vysoké HCG - na sone nebolo nič vidno. A potom mi začalo klesať hcg a bolo fuč ☹️ ja som vtedy nič necitila,teraz mam už 3 dni také tlaky a dobrý pocit. Dúfam že bude všetko OK 🐣☺️
Drz sa a daj vedieť čo ti povie zajtra ✊
@milakrasna aku vysku hcg si mala, ked si mala molu? Ja som mala 2400 😏
@lucinda17 21dpt vyse 5000 na co mi lekár povedal ze už musí byť niečo vidno na sone alebo su to dvojičky.
11dpt som mala okolo 250 vtedy to bolo OK.
Nebojte sa dievčatá. Bude dobre 😉
@milakrasna Tak to si mala úplne normálne hodnoty vtedy. A ako zistili, že to bola mola?
@rokina13 no tak ze som mala vysoké HCG a embryjko nebolo stále vidno 🤷♀️
@rokina13 a hcg mi potom už začalo klesať.
@milakrasna dufam 😇
@rokina13 ako si dopadla u Dr? 😊
@milakrasna Akurat idem od neho. Čísla a tabulky nič neznamenajú😂 Lekár povedal že podla sona je všetko v poriadku, ukážkové a iba jedno tam je. Je to nejaký ponáhlajuci sa človiečik, lebo už bola aj akcia srdiečka. Som 5+4 dnes.
@rokina13 Ježiš to je super ☘️😁 tak gratulujem k prvému stretnutiu 😊
@ancike01 ahoj. Ako dopadli kontrolne odbery? ☘️
@milakrasna
@lucinda17 ahojte baby tak hcg negativ a ms sa mi spustila uz v pondelok😊
@ancike01 no to ma mrzí. Dávaš si pauzu alebo ideš hneď znova?
@ancike01 máš všetko vysetrene inak? Repro.Imunologiu a hemato? Mne sa takto nedarilo 5 KETov... A zistili mi protilatky na embryo. Beriem kortikoidy a pichám si fraxi
@milakrasna moja ako ti zistili protilatky na embryo?
@milakrasna este nemam. Ale uz som pozerala na nete kde by som si ich mohla spravit. Ale este chcem skusit 1x. Tak ono sa to uchiti ale sa to neudrzi. A ty si ako dopadla?

@ancike01 budem drzat silno palce 🙏