icon

Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?

ancike01
27. apr 2020

Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊

milakrasna
8. máj 2020

@lalilla ahoj. Na akej klinike si? Embryo vyšetrenia ake myslíš? Geneticke? Alebo icsi, picsi, macs atď?
To záleží aký máte problém podľa mňa. Čo vám odporúčajú na klinike?
Injekcií sa neboj, je to v pohode. Ja sa ani nepribrala a mala som gonal. Ten sa super pichal 😊

lalilla
8. máj 2020

@milakrasna my sme v repromedice. Noo uprimne este nvm, zatial sme nemali to stretko s tym emriologom ani som nestudovala tie moznosti, ale co si pamatam sestricka spominala napr predlzenu kultivaciu, daky screening cez pocitac len, a teraz kukam ten papier a hej vidim tam aj moznost isci, embryo glue, azh, ze ci ste si vybrali aj nieco taketo. Samozrejme sa spytam lekara, len ma zaujima nazor inyhc, kedze clovek nevie ci je to nutne alebo len dalsia suma na ucet kliniky. Ja mam len zakladne vysetrenia hormonalny, hyfosy, endo, chccela som ist na hemato, ale termib mi zrusili v marci kvoli tejto situacii. Vysledky mam v pohode, aj ovulku, vajicka. Priatel ma pomalsie spermie s vysledkami je pod ciarou, ze nic hrozne ale. No snazime sa cca rok aj pol, aj dve iui mame za sebou a nic. Tak sme sa rozhodli takto

katulka94
8. máj 2020

@ancike01 ahoj, pamätám si ta ešte z našej skupiny KET január, veľmi budem na teba myslieť a držím palčeky nech to vyde 🙏🏼

ancike01
autor
8. máj 2020

@katulka94 dakujem krasne,verim ze uz vsetko dopadne dobre

efran
9. máj 2020

@ancike01 ďakujem. Aj ja tebe❤️

milakrasna
10. máj 2020

@lalilla ak je problém v spermiach tak icsi picsi alebo macs určite. PK tiež by som dala to veľa ukáže ci sa tie embrya pekne vyvíjajú...
Ale čo sa týka teba - ja som mala všetko OK,29r ale neuriobili mi hemato a imologiu a nakoniec sme zistili ze mam problém s protilatkami. Keby som to mala vysetrene tak by som nepotratila možno 🤷‍♀️ ten rok sklamaní by mi rozhodne stal za to dat si všetko vyšetriť.
Ale možno budes mat všetko OK a podarí sa prvý krát. Bodaj by 🙏 neprajem nikomu takú frustráciu kedy ti len vkladajú embrya a napchavaju ta liekmi a nič z toho. Osobne si myslím že keď už človek venuje tomu toľko penazi, času, nervov a kus zdravia tak by to mali robiť na 100% a vysetrit všetko pred tým než začnu vkladať a oplodnovat. Tot môj názor 😉

lalilla
10. máj 2020

@milakrasna ja som bola na hemato objednana, aj tam pojdem, len bohvie kedy, a imuno som este nepozerala. Je to inak svinstvo ze centre nepovedia tieto vysetrenia ze nech sa spravia alebo gyn, bohuzial ja to mam odtial z mk a od dievcat. Ale zacala som to riesit neskoro. Takze verim ze sa to podari a ak by nahodou doplnenim vysetrenia, kedze uz mam injekcie v chladnicke a vswtko je pripravene. Inak ja mam tiez 29, a dali ti lieky na protilatky?

lalilla
10. máj 2020

@milakrasna a este jedna vec na imuno si kde bola prosim ta?

eribery
10. máj 2020

@butterfly333 som na tom podobne . Akurát IUI sme skúsili len raz ale vek mame rovnaký. Momentálne stimulujem menopurom a ráno idem na kontrolu. Vidí sa mi že sme si už písali niekedy. Vlani... tak snáď nám to vyjde 🙂 drzim päste ✊

butterfly333
11. máj 2020

@eribery a liečia sa na cytokyni či ty nemáš problém s imunitou?

efran
11. máj 2020

@lalilla mne urobilivšetky testy po 3 neúspešnom pokuse. Všetko je ok, akurát si pichám injekcie na riedenie krvi každy den a mám brať D vitamín. V stredu idem na kontrolu a 18.5. by som mala ísť na transfer.

milakrasna
11. máj 2020

@lalilla v BA imunovital, ale veľmi dobre je aj v Nitre Dzurilla 😉 viem ze sa dlho čakalo na termín pred koronou, teraz to pôjde asi rýchlejšie 🤷‍♀️

milakrasna
11. máj 2020

@lalilla dostala som medrol 🙈 ale idem do toho, iná cesta nie je. Škoda že mi to nikto nepovedal pred rokom aby som si to dala vyšetriť ☹️

eribery
11. máj 2020

@butterfly333 nie s imunitou nemám problém

babyttcirl
16. máj 2020

@ancike01 ano idem on2 tyzdne

babyttcirl
16. máj 2020

@efran ja idem na KET 28.5. Tak som zvedava. Drzim palce!

efran
18. máj 2020

@babyttcirl ďakujem. Ja idem zajtra o 10,30 na KeT. A držím aj tebe palce. Snáď už to bude dobre ❤️

smeja1981
18. máj 2020

baby mala som mat ET ale zail nic z toho, na 3 den sliznica 6,2a na 4,2. Stalo sa to niekomu? Skusenosti? Drzim palce inac vsetkym, my skusime stastie v juni ..

zuzanita123
19. máj 2020

Ahojte, chodi tu niekto do Gyncare v Ke?

henriett11
24. máj 2020

Ahojte žienky,
Ja by som sa potrebovala poradiť, zdôveriť sa.. som po dvoch neúspešných KET, mam za sebou vsetky vyšetrenia reproimuno, genetika - všetko super.prisla som teda do centra na konzultáciu,ze co dalej, s tym ze sme sa s muzom nastavili na dalsi KET.
Odprezentovali sme to doktorovi,ze by sme uz chceli tento mesiac a nakolko som mala uz jeden KET bez stimulácie ( sliznica pekná vysoká) a 1x so stimuláciou,ze by sme to chceli teraz bez... najprv ma zarazilo,ze nam precital výsledky zo sterov a tvrdil,ze to nepôjde,lebo mi nasiel ureaplazmu.bola som prekvapená, totiz vo februári mi volala sestrička,ze som zdravá a bez problemov..doktor teraz navrhol, ze teda nech to o mesiac posunieme a ze nech ma stimulujeme pred KETOM..odchadzala som sklamaná,snazime sa 2,5 roka ,na výsledky sme cakali 3 mesiace a citili sme sa pripravení... následne sestrička kontroluje papiere a vravi,ze doktor sa zrejme pomylil a cital vysledky spred trištvrte roka a žiadnu ureaplazmu nemám...aj tak bolo, doktor odkázal ze sa ospravedlňuje, no aj tak tak chce transfer az o mesiac a so stimuláciou 😔
Vydobila som si u sestričky,ze nech mi aspon pozrie sliznicu v tomto cykle,a ze ak by bola nízka,tak neriešim..no zaujima váš názor , ci je ta stimulácia pred KET tak nevyhnutná a ci ma zachráni? 😕
Ako som spominala,skusila som si aj bez aj s ,vzdy som mala sliznicu dobrú...neviem co mám robiť...

ancike01
autor
25. máj 2020

@henriett11 Ahoj ani sa neujali embryjka? Na vysetreni maternice si bola?

henriett11
25. máj 2020

@ancike01 neujali sa ani so stimuláciou,ani bez 😕 bola som aj na vyšetrení, vsetko ok

ancike01
autor
25. máj 2020

@henriett11 a embryjka geneticky boli vysetrene?

henriett11
25. máj 2020

@ancike01 nie, to sme zatiaľ na odporúčanie doktora nerobili...

ancike01
autor
25. máj 2020

@henriett11 ja som mala prvy KET v januari ale v 6tt som potratila. Teraz sa chystam na druhy a na sliznicu mam Lenzetto sprej

henriett11
25. máj 2020

@ancike01 ,
Och,to mj je luto....drzim palceky, necg to dalsi krat vyjde 😘
Lenzetto mi cgceli nasadiť teraz, no vyskusam to zrejme v prirodzenom cykle bez toho...

ancike01
autor
25. máj 2020

@henriett11 dakujem,vstredu idem na kontrolu sliznice a tam sa dozviem kedy pojdem na KET. Do ktoreho centra chodis?

henriett11
25. máj 2020

@ancike01 napísala som ti súkromnú správu 🙂

lefkova
29. máj 2020

Pripajam sa..pred dvoma rokmi uspesny IVF..a este ostali 2 zamrazene,tak uvazujeme silno a vklad aspon jedneho...neviete nahodou ,cenovo ako to je? Este som nepisala do centra,aj sa bojim aj tesim...dakujem

lefkova
29. máj 2020