Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
Drzim vam dievcata silno palce😉
Baby aj ja vám moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@butterfly333 dakujeme🍀✊❤
@butterfly333 dakujeme🍀✊❤
Ahojte baby, aj ja vám držím palce, nech všetko dobre dopadne. Ja sa chystám ďalší týždeň na kontrolu, tak sa k vám pridám, teraz v júni alebo v júli by mal byť vklad, ak bude všetko ok🙂
@milakrasna dnes som sa už dovolala. K Dr. Petrenkovi
Dievcata co ste mali dnes vklad, isli ste s plnym mocovym mechurom? A brali ste rano este lieky Estrofem napr.... ? Uz nepamatam ako to bolo minule
@zuzanita123 ahoj ano treba ist s plnym moc.mechurom. A lieky som si tiez dala ako ostatne dni
@ancike01 dik
@ancike01 už si po?
@butterfly333 ano 😊🍀✊❤
@ancike01 a ako sa cítiš? Kde ste boli v ktorom centre? Tak oddychuj a držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@butterfly333 dakujem krasne🍀. Citim sa dobre😊my chodime do Ferticent
@zuzanita123 ok takze mam po a cenovo to vyslo
Pred: 44e, KET 300e, lieky po vklade zatial 80e.... a covid sa plati 50e( to neviem dokedy este)
@zuzanita123 no uz to mas za sebou,takze drzim palce, a samozrejme prijemne tehulkovanie...no ako sa citis? A ake lieky ti dali po vklade? Estrimax a progesteron? Ci aj injekcie?
@zuzanita123 tak moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne a nech sa malinke pekne zahniezdi 🙏🙏🙏
@zuzanita123 Do ktoreho centra chodis?

@deya123 drzim silno palce aby sa ujalo a aj vydrzalo aspon 38 tyzdnov😉