Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@gaia251 drzim palce, v nedelu testujes?
@zuzanita123 myslis ze uz daco ukaze?
@zuzanita123 slabucka cierka urcite...teda pokial sa udrzalo
@zuzanita123 a dakujem
@gaia251 joooj nadlomila si ma😂
@sandra151 14 🙂
Caute tak ja som dnes na 8den po vklade testla a test bielo biely....nevyslo to. Brali by ste estrofem a prolutex aj nadalej uz to nechali tak? Mrcha ma prist v nedelu..
@zuzanita123 nevzdávaj to možno sa objavia // na 10 deň 🍀
@zuzanita123 Samozrejme, ze lieky este ber. Este to nic nezdamena, ked mas 8.den biely test. Lieky sa vysadzaju az po negativnom odbere krvi.
@zuzanita123 len pekne dalej.Co ak nebol test ok
@zuzanita123 este podla mna nadej je...ja by som brala este...
@zuzanita123 pridam sa 🙂 8.6.som mala KET. V ziadnom pripade nevysadzuj lieky. 8.den vobec nie je vela. To este na 10.den kludne moze byt ciarka. S dcerou som mala slabulinku ciarku 7.den a to som mala rekordne vysole HCG na 13.den - 1400. Takze este to nic neznamena.
Dakujem ste zlate, no nedufam uz. Lieky este do pondelka doberiem a pojdem na HCG odber. Uz rozmyslam ze dalsi pokus skusim bez stimulacie pred vkladom a ponecham uz len progesteron po vklade...
@zuzanita123 tak aj ja som testla..a nic..vzdy(po 2x) mi na 8den ukazalo aspon slabucku ciarku ☹️ a teraz nic .
@gaia251 😣 na nervy, ja mam dnes dostat mrchu a aj sa tak citim...
@zuzanita123 ja mam v utorok a uz teraz sa tak citim ..je mi do breku
@zuzanita123 najhorsie na tom je,ze uz nemam ziadnych ⛄a vek mi uz nedovoli ,ist na dalsie ivf 🙍
@gaia251 este nezufaj, skusila by som dalsi a kvalitnejsi test na 10 den, ja som dnes 10 den ale nemam test...
@zuzanita123
Ja som prave mala kvalitny ..a asi uz testovat nebudem aj ked mam este jeden
@gaia251 viem presne ako sa citis, ja som v piatok prerevala den lebo kym som netestla mala som pocit ze to urcite vyslo...
@sandra151 podľa mňa je to v poriadku. Z nativu budeš mať len 1 vajíčko. Zo soft ich bude veľa (záleží od veku). Liekom by si sa nevyhla ani pri native, minimálne na spustenie ovulácie by si brala a potom pred vkladom aj po sa berie progesteron/utrogestan. Zo softu sa nie zo všetkých vytvorí embryo a aj z tých nie každé bude dobrej kvality. Vyselektuje sa to. Keby mas len jedno v native pravdepodobnosť ze bude tip top nie je vysoká aj keď si mladá a zdravá. To je štatistika 😊
@sandra151 a ešte odporúčam aby si si dala vysetrit hematologiu a reprodukcnu imunológiu aj keď si zdravá. Ja som bola na tom rovnaka, mladá zdravá a po roku neúspechov som zistila ze problém je aj inde.
@zuzanita123 pri et mi ozaj 2x vysla na 8mi den slaba ciarka ,teraz nic ..Len v centre mi po et hovorila,ze mam prist na krv 10den a teraz pri ket na 14ty ..neviem ci aj to hraje nejaku ulohu 🤔...topiaci sa slamky chyta.No zuzanita123 ..drzme si palce.
@zuzanita123 mozno,ze mrcha vobec nedojde

@gaia251 🤣