Chystáte sa na KET v novembri, decembri?
Baby kto sa chysta v 11/12 na KET? Tesite sa? Mna to caka po prvy raz a dufam, ze to vyjde na prvy raz, ale to dufa asi kazda z nas 😉
Držím päste, nech to vyjde!!! 🙂 🙂 🙂 Ja sa chystám december- január na 1.IVF, tiež dúfam...
dnes som bola na odbere vajok, ET mi posunuli kvoli hroziacemu OHSS takze musim cakat
Ahoj Peťa. Ja sa tiež chystám na prelome 11/12 mesiaca na KET.Jedno KETko už mám úspešne za sebou, tak dúfam, že vyjde aj to druhe 🙂
gubik mame ich odobratych 9, bolo ich 20, ale 9 je pouzitelnych
Barbora mna to caka prvy raz tak dufam, ze to bude o.k.
Síce o pár rokov neskôr, ale vzhľadom na spomínané mesiace opätovne otváram túto tému 🙂 tak koľko nás bude?
ahojte pripajam sa aj ja idem na KETpo prvykrat tak dufam ze to vide aj vam drzim palce 🙂
Ahojte aj mňa čaká KET, príprava sliznice november a samotné KET december. Teším sa 🙂
@dundul @bekki18383 @sally2401 užívate aj niečo špeci pred samotným KETom? ja len kyselinu listovú a teraz vitamín C aby som od niekoho neochorela 😉
Ja mám naordinované: pozitívne myslenie a decko červeného vínka každý večer na sliznicu až do srdiečka 🙂
ahojte baby,jja by som mala ist v druhej polovici novembra na 1.KET po prvom neuspešnom ET ( vydržali sme len do 8. týždňa) , tak důfam že by to teraz mohlo byť na dlhšie 🙂 držîm palčeky vám všetkým 🙂)))))
@magdus999 iba vitamíny a teraz som si bola nasadila chilli v tabletkách, keďže mávam problém s výškou sliznice, a chilli vraj pomáha, poradili mi to tu na mk, tak som si ho objednala u jednej kočky, ale brala som ho iba 2 dni keď som išla na meranie 11.deň cyklu som mala 7,8 tak hneď naplánovali ket, a ešte pijem ženský čaj.

Ahoj Petra, ideš na IVF, či už na kryoembryotransfer?