Ďalší vklad KET
Ahojte som tu nova zatiaľ som to zvládala sama... Som po ket teraz 10 deň. Testy mám biele, ani náznak 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ chcem sa spýtať ako to je s ďalším vkladom? Môžem ísť napr hneď teraz v decembri? Alebo je potrebná prestávka...
Poviem pravdu že by sa mi to veľmi hodilo skrz sviatkov a dovolenky v práci keďže máme 3 týždne zatvotenu prevádzku.
Len teda neviem čo mi na to povedia v centre...
Dnes chcem volať ci môžem prísť na krv aj zajtra t.j. 11 deň ( mala som ísť až v pondelok) aby mi vysadili lieky a stihla vklad do Vianoc..... ďakujem
Budem vďačná za každú radu
Na vklad môžeš ísť hneď v ďalšom cykle 🙂 držím palce 🙏
Môžeš ísť na ďalší hneď. Je to tvoje rozhodnutie a v CAR im to môže byť jedno. Len aby bola ok sliznica, ale to už vieš. A naozaj je fajn aj mať všetko vyšetrené, keby trebalo zmeniť lieky ( ako hematologiu, reprodukčnú)
@mimina44 aj ja som 11den dnes test biely a priznaky absolutne ziadne😔tiez som rozmyslala ci ist hned ci pockat

@mimina44 ahoj, v prvom rade by mal lekár hľadať príčiny neúspechu a spraviť ďalšie dodatočne vyšetrenia (nestačia určite tie základné v CAR). Netreba chodiť na vklad za vkladom ak je možné zistiť a preliecit príčinu neúspechu. Zbytočne pominate embrya.