Darcovské spermie
ahojte všetky 🙂 odporúčajú nám IVF darcovskými spermiami. Ako ste sa s tým vyrovanali? Nabrali ste odvahu? Mne to pripadá ako zlý sen, mať dieťa s niekým cudzím alebo ho vôbec nemať? ☹ ☹ ☹ Nemám veľa času, som už staršia nechcem svoje rozhodnutie neskôr ľutovať Povzbudí ma niektorá?
@lilyofthevalley nerobi, ale pockaj, ked ty nebudes moct mat pohlavny styk, myslis ze bude sedet na posteli a citať katolicke noviny?
Teda ja som veriaca, ale radsej budem v pekle sťastna ako v nebi s tebou 😀
@lilyofthevalley ako nechápem čo robíš v tejto téme....počala si prirodzene....ivf považuješ za niečo strašné....tak čo tu robíš zbytočne husto? baby tu potrebujú rady.....pomoc ....skúsenosti....a nie....jednu zakomplexovanú trúbu...čo robí zbytočne husto....ja som hlboko veriaca ..... a keď som sa priprovovala na IVF....tak som sa dokonca radila s našim pánom farárom....a ten ma pochopil a dal mi požehnanie....a modlil sa za nás aby to vyšlo.....nakoniec sme počali našu dcéru prirodzene.....ale to je teraz vedľajšie.
@kveta Čakám stále absurdnejšie argumenty. A čo je na použitej vložke? My sme spolu aj v kúpelke, moje dni nevynímajúc. Vy nie?
@crazybabenka Nemôžeš byť hlboko veriaca a schvaľovať IVF. Ak to robíš, si v ťažkom hriechu a nemôžeš pristupovať k sviatostiam. A k tomu kňazovi, povedz mi jeho meno a okamžite ho pôjdem ohlásiť na biskupský úrad, lebo ak to schvaľuje a odporúča, navádza ľudí k hriechu.
@lilyofthevalley boh nám naše hriechy odpúšta či nie?
Nie, my nie. Zase ublizujes. Vies o tom? Nie. Lebo Ta to nezaujima. Radsej vieru nespominaj. Nemas v sebe nic z krestanskeho vztahu k bliznym. Kazis dobre meno skutocnym katolikom.
@lilyofthevalley moja a ty si kto, že môžeš hovoriť za cirkev a predstavovať jej oficiálny názor??????
@crazybabenka Je to Mgr. Marcel Matava?
Baby, ignorujte tu zensku, inak sa vam ta tema uplne zvrhne. Na nu neplatia ziadne argumenty, ani logicke, ani apel na empatiu, skratka preto, ze nie je dost mudra ani citliva na takuto debatu. Cista strata casu, nech si zije vo svojom ciernobielom svete, snad sa jej to jej povysenectvo a samolubost nevratia a spamata sa vcas, lebo osud/boh taketo postoje vracia aj s urokmi.
@zeleny_cajik suhlas. Ignorujme.
@crazybabenka Tu máš linky na stanovisko BISKUPOV kat. cirkvi, ak to nerešpektuješ, tak potom...:
http://www.forumzivota.sk/index.php?page=44&typ...
@lilyofthevalley takže si teraz tehotná očakávam že pôrod budeš mať uplne hladučký tri krát zatlačíš a výjde ti ružovučke čistučke bábenko s gulatučkou hlavičkou a samozrejme bez epiduralky alebo iných utlmujucich veci a najlepšie načo isť do nemocnice rodiť a dávať dieťatku stres ved rodiť sa dá aj doma a na čo lekár ten používa metody a nevieš či nerobil vo svojom živote ja dáky potrat alebo operáciu takže čo pôrod? a po pôrode šitie asi by si nemala je to zásah do tela nech sa to prirodzene to natrhnutie až ku končniku hoji same. toto mi fakt pripadá že patriš k scientologii.trošku sa nad sebou a svojimi názormi zamysli nie je všetko len čierne alebo biele. trošku byť tolerantná a citlivá voči ženám ktore robia všetko preto aby v náručí mali vonavý batôžtek a je jedno ako to robia dôležite je to dieťatko pre ktore spravia aj to nemožne aby ho mali, ochránili, vychovali dali mu všetko lásku....
@lilyofthevalley ved vela knazov zhrešilo to nevidiš????
@lilyofthevalley ty akože čakáš....že ti napíšem meno nášho farára????
@elise A kedy som ja v živote tvrdila, že všetky medicínske úkony sú zlé???? Kedy? Môžeš mi to skopírovať? Čo je zlé na šití, na pôrode v nemocnice, čo? Kde som to napísala? Nevymýšľaj. Ja stále hovorím o zabíjaní nadbytočných embryí. O ničom inom, tak neprekrúcaj moje odpovede, prosím.
@crazybabenka A čo sa zaňho hanbíš či čo? Je to štátne tajomstvo, kto je farárom v Liptovskom Hrádku?
@lilyofthevalley nie nehanbím .....a nie je to štátne tajomstvo.....tak hľadaj moja
@lilyofthevalley želám ti vživote aby si dobre porodila aby ste mali ked sa rozhodnete predruhe hned druhe bábo aby sa vám zadarilo na prvý pokus lebo ak nie a prejdeš na druhu stranu pre umele oplodneie aby si si naplnila tužbu byť matkou. mnoho žien stratilo bábetko v aj tretom trimestri v druhom trimestri čo s tým potrateným plodom? ved je to dieťa ved má 18 -20 a viac týždnov pochováš ho necháš nech ho hodia do odpadu?
@lilyofthevalley nikto nezabija nadbytočne embrijká to máš zase odkial tuto nepravdu?
@elise no tak to prrrr, trošku brzdi. Toto čo opisuješ je normálny pôrod, aký som zažila napr. aj ja a trošku si preštuduj o tom čo je scientologická cirkev skôr ako ženy, ktoré rodili úplne prirodzene a bez zásahov /wow si predstav, aj také pôrody existujú/ zaradíš k sekte! všetko čo opisuješ až na to natrhnutie ku konečníku /chvalabohu/ som zažila. A to je normálny pôrod, nie ten, o ktorom píšeš ty - epi a spol.
A týmto sa porúčam, nemám tu v tejto téme čo hľadať, len mi nedalo nereagovať na toto.
@elise Ak je možné také dieťa pochovať, samozrejme, že ho pochovám. Čo to má so všetkým týmto spoločné? Aj ja neprajem nič iné všetkým týmto ženám, aby počali dieťa, ale prirodzene.
@lilyofthevalley najlepšie pomôžeš tak že sa za každu v témach IFV, snažilky a neplodnosť budeš modliť, páliť sviečku aby počali prirodzene a budeš sa modliť intenzívne a uprimne a asi aj denne a pôjdeš si písať o tehotenstve s babulkami ktoré maju termín pôrodu v mesiaci ktorý máš ty alebo si budeš vymienať skusenosti s nákupom vecičiek pre bábenko🙂

@lilyofthevalley A co hovoril Tvoj manzel na Tvoje pouzite vlozky? Pacili sa mu? Vy parik bez tajomstiev... 🙂