Dlhé čakanie na výsledky z genetiky

bubinko1506
12. mar 2014

Ahojte, s mm sa pripravujeme na prve IVF a momentalne cely proces viazne na vysledkoch genetickych testov. Prve testy na genetike sme absolvovali koncom septembra, vysledky prisli az koncom novembra (zistili problem u mm, nadbytocny chromozom 47 XYY).. Zaciatkom decembra sme absolvovali dalsie podrobnejsie testy, aby zistili, v akom rozsahu je tato odchylka. Je polovica marca a este stale nemame vysledky tychto dalsich testov.
Mate skusenosti, ako dlho sa caka na vysledky genetiky a ci tato diagnoza moze znamenat, ze babo jednoducho nebude? Dakujem.

vravkasolivajka
12. mar 2014

ahoj, bubinko1506 na genetike neviem či si sa na to pýtala priamo, ale viazne to na tom že ak si bola v BB na genetike oni to zasielajú v špeciálnom aute do BL ale na to aby išlo to auto hneď nie sú peniaze. Aspoň keď som tam chodila kvôli dcérke po telefonáte nás objednali o 2 mesiace lebo nebol voľný termín a keď som si po 4 mesiacoch zisťovala ako sú na tom s výsledkami cez známu z nemocnice som sa dozvedela že to auto chodí tak cca raz za 4-6 týždňov do BL. To bolo pred pár rôčkami tak neviem či sa niečo zmenilo. Držím prsty

bubinko1506
autor
12. mar 2014

@vravkasolivajka ahoj, my sme boli priamo v BA na Kramaroch. Ta lekarka celkovo posobila neskutocne nekompetentne a nevedela zaujat ziadne stanovisko. Mam obavu, ci nam nezatajila nejake informacie. Asi si nabuduce zaplatime testy v nejakom sukromnom zariadeni.

vravkasolivajka
12. mar 2014

Tak to potom neviem, a meno Mudr. možno niečo zistím o nej, mudr. v BB aj so sestričkou boli veľmi pohodové všetko vysvetlili ešte zisťovali či som naozaj pochopila... ale výsledky sme mali nakoniec dobré. Už chodíme "iba" na endokrinologiu.

bubinko1506
autor
12. mar 2014

je to MUDr. Eleonóra Čmelová - fakt trosku pochybujem o jej kompetencii, kedze nevie povedat, co dalej ☹

vravkasolivajka
22. mar 2014

Dobrý večer, mrzí- nemrzí ma to, na doktorku sme nezistili nič nekopetentné aspoň o nej v BB nič "také" nevedia, tak len dúfam že sa k tým výsledkom dosť skoro dostanete a budete vedieť na čom ste. Prajem pevné nervy a dobrú nôcku.
Maťa

mette7
20. máj 2016

ahojte, daval si niekto vyšetrovat genetiku v Iscare BA? Kolko ste čakali na vysledky, lebo nam povedali že 8 tyždnov, čo už prešlo 2mesiace a nič stale...toto je nekonečne,...človek sa nemôže pohnut dalej...

zuziklc29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre