Doba čakania na schválenie umelého oplodnenia poisťovňou
Chcela by som sa spytat,aku dobu ste cakali na schvalenie poistovnou na umele oplodnenie? my cakame od prveho decembra,co sa mi zda uz dost dlha doba a naozaj uz zacinam stracat nervy. Mame vseobecnu zdravotnu poistovnu
@lucy125 aha tak,aj mne robili tie iste vysetrenia ako aj tebe aj prefuky bez narkozi,ale nebola si ista priechodnostou jedneho vajecnika,hned po prefuku na druhy den sme boli na IUI ,ja si myslim,ze to bolo moc skoro,mozno preto to nevyslo,manzel mal raz trosku slabsi sp,potom super a potom zasa slabsi,mne zistili znizenu cinnost st zlazy,mozno preto sa aj nedari a aj kvoli veku ja budem mat v auguste uz 39
@lucy125 juj no tak to ti veru nezavidim,ale vidis ked sa chce,vsetko sa da zvladnut,bola si statocna. Ked sme sa my rozhodovali pre ktore centrum,vobec som nevedela kam,ani som netusila,ze ich je tak vela,no ked som sa na stranke dozvedela,ze to GF maju otvorit aj v nr. tak sme rozhodli,ze pojdeme tam a teraz som aj rada,ked viem,ze ako casto tam budem chodit a byvame 9 km od NR na dedine
@zuzicek88 že statočna he he he 😀 to isto,vieš kolko som sa naplakal pri tých injekciach,čo som si pichavala? lebo oni asi po 14dnoch pichania maju take učinky,vela hormonov a rozplakala som sa aj ked mucha preletela okolo mna,bolo to velmi naročne obdobie,presne 12mes. držim palce,nech sa vam zadari už čoskoro 🙂 bude to vaše prve?
@zuzicek88 no aj ja som dnes volala tak celkom si pohli kedze 8.1 ju tam este ani nemali a uz je schvalena a caka sa na podpis 🙂 tak sme na tom rovnako
@zuzicek88 Zuzka, dostanes na rit za taketo reci, zaklad uspechu je byt dobre a pozitivne naladena, strach a podobne bokom pri ivf, tie nepotrebujes🙂 sme tu take co mame za sebou kopu operacii a ja napr. dve ivf neuspesne k tomu a nevzdavame ideme dalej, tak hlavu hore a urcite ro vsetko zvladnes, drzim palce!!
@barbora1985 no tak to si ozaj pohli,teraz uz len to cakanie a ty mas aky protokol dlhy,ci kratky? a ms mas kedy dostat?
@candour si zlata u mna to je tak ked som o niecom presvedcena,ze sa to podari,akurat potom s toho nic neni a mam uz v auguste 39 takze casu as tak vela nie a zial ani penazi haha,ale to asi malo kto v dnesnej dobe. Tak snad bude dobre a dakujem za palceky,aj ja drzim tebe 😉
@zuzicek88 fuuu tak to neviem aky mi daju ale predpokladam ze ked mame vsetko v poriadku - len protilatky mam proti spermiam- tak asi bude kratky... no ms mam dostat okolo 1-2.2 tak hadam stihneme aj konzultaciu aj vsetko
@barbora1985 no ja som sa prave docitala,ze mladsim babam davaju dlhy protokol,starsim davaku kratky,tak asi preto ja mam kratky

@zuzicek88 to mi dali pri dlhom protokole,kedže tam si ms riadiš liekmi a tak isto aj ovulaciu riadiš liekmi,pri kratkom sa nechava prirodzena ovulacia.