Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@ada83 nie je idem na ket 🙂 . Ale ja chodim do Brna a oni robia vklad v prirodzenom cykle. Ze ti nedavaju ani Estrimax na rast sliznice. Ides len na utz na 14 ty den a na 19ty na vklad.
Az ked je na utz sliznica mala tak potom ti daju od dalsieho cyklu tabl.ak chces alebo mozes cakat na to kym budes mat sliznicu aspon 7mm. A ja som inak rada aspon nemusim do seba cpat dalsie mnozstva hormonov 😉 . Ty mas ake davkovanie utrosu a liekov?
@ada83 to je este skoro aby si testovala. Radsej este netestuj, aby si si neurobila zbytocne stresy. Ak chces testovat skus tak v utork alebo pondelok ked to uz bude tyzden 😉 . Aj to ale este nemusi nic ukazat 😉 . A ty si mala kolko bunkove embrijka? Ci to uz boli blastocysty 🙂 ? Drzim aj tebe velmi palce nech vam to uz vyjde 🙂 .
@zuzu1108 moja mne embryjká majú predĺženú kultiváciu, pretože keby zamrazili nemuseli by sa rozmraziť.. aj ja dúfam že aspon jedno embryjko bude zdravé, ani som im ešte za to nezaplatila aby som to nezariekla. som už napatá zajtra mi volajú čo bude, jediné čo neviem keby som mala v pondelok vklad či ráno si musím dat ten utrogestan či nie? nevieš mi poradiť? mne dali 3x2.. držkajme si ´palce aby nám to všetkým vyšlo, 🙂
@ada83
@zuzu1108 baby máme 1 zdravé embryjko, to je ten 8 buňkový, vraj sa krásne delí, baby tak sa teším, ževraj mám nádej.. už len aby sa krásne zahniezdilo.. na vklad idem v pondelok o ôsmej ráno a embryologička povedala že si môžem aj ráno dať utrogestan, tak si ho pichnem.. 🙂 baby ja som taká happy..
@evagy Evii 🙂 . No vidis 🙂 . Juuuuj tesim tesim sa s tebou 😵 . Tak v pondelok je velky den 😵 . Ak ti povedala ze si jo mas dat, tak si ho vloz. Ja ho zjem. Myslim si ze je to to iste len som citala niekde ze je to tazsie na zaludok ked sa papa. Tak na zajtra presilno drzim paste aj palce 😉 .
@mominko nie si sama, môj muž vôbec v to neveril, dokonca si myslel ked nám nevyšiel 1ivf že ja nebudem mať deti.. takže podpora žiadna, a som si aj zaumienila, že nikomu nič nepoviem, len mama, muž a ja vieme, no a jasné vy, že ideme zajtra na vklad. nikomu nepoviem nič lebo to sa ešte môže všelijako zvrtnúť..

@evagy aj ja 1 kontrolu som mala 5.2.12 tak mas podobne cislo ako sa 🙂