Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko
@zuzu1108
@karkana poviem len ked budem na isto vedieť že som tehotná, ale každý sa vypytuje a mne to už riadne leze na nervy.. baby dúfam zahniezdi lebo budem z toho moc smutná a nepridá to na psychiku. ale aspon na niečo to bolo dobré, viem že to nie je sranda, že ta dedičnosť je tam veru 50% tná.. a možno aj viac, kedže dva z troch boli poškodené... ☹
@ada83
@mominko
@karkana
@zuzu1108 baby, fazulka je na mieste 🙂 dúfam ešte je tam a zostane tam 9 mesiacov.. všetko prebehlo hladko.. len ten mechúr je nepríjemný ked je plný a tlačia naň sonografiou.. ináč to bolo ok.. 3.6. idem na krv som taká nedočkavááá .. mám si robit aj tehotenský test?
@mominko krásny počet , istotne budeš mať pekné embryjká, držím palce..
@zuzu1108 mechúr bol tak plný chcelo sa mi čurať, a ked som si stlačilo brucho tak som cítila že ho mám aj plný.. ale vypila som asi tak 3/4 litra vody a začala som piť takú hodinu pred vkladom.. najhoršie že ťa nechajú čakať a nevieš kedy pôjdeš, tak som to dala na etapy, málo som pila pred hodinou a pred tým polhodinu som pila viac aby sa mi to v mechúre nahromadilo.. tak sa to dalo vydržať..

@mominko ano zajtra, je bo skutočne boj.. už sa tak bojím, či sa to zahniezdi..