icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
19. máj 2013

@mominko ano zajtra, je bo skutočne boj.. už sa tak bojím, či sa to zahniezdi..

mominko
19. máj 2013

@evagy ani nehovor a ja ako som začala stimulku tak sa na mňa lepí jedno choroba za druhou...

zuzu1108
19. máj 2013

@mominko @evagy presne baby kto to neprezil absolutne to nepochopi 😒 . Ja som to tak isto nepovedala nikomu ani rodine ze pojdeme na ket.

zuzu1108
19. máj 2013

@evagy Evi ahniezdi sa ani nepochybuj 😉 . Uz nic zle si nepripustaj 😉 .

zuzu1108
19. máj 2013

@mominko ja som mala opu v decembri a od vtedy som mala tiez chorobu vo febr. Potom boli same chripky, tak som sa bala aby som neochorela, potom sa mi zistilo u kardiologa ze musim brat lieky a uz je maj 🙂 . Tak mozno ono to ma nejaky vyznam ze vsetko ma byt v pravy cas.

karkana
19. máj 2013

@evagy 😉 tak nech sa to podaríííí,ja som tiež všetko robila v tajnosti,bála som sa všetkým robiť nádej, ked ktovie, či sa to podarí, ale časom som im to povedala,bolo im čudné, kde stále cestujeme

evagy
autor
19. máj 2013

@mominko
@zuzu1108
@karkana poviem len ked budem na isto vedieť že som tehotná, ale každý sa vypytuje a mne to už riadne leze na nervy.. baby dúfam zahniezdi lebo budem z toho moc smutná a nepridá to na psychiku. ale aspon na niečo to bolo dobré, viem že to nie je sranda, že ta dedičnosť je tam veru 50% tná.. a možno aj viac, kedže dva z troch boli poškodené... ☹

mominko
19. máj 2013

@evagy moja už treba myslieť len na toho bojovníka!!! neboj bude to dobré, ja viem, že ľahko sa to píše, horšie prežíva aj ja mám veľké obavy pretože toto je náš posledný pokus...

evagy
autor
19. máj 2013

@mominko a potom to vzdáte? ja neviem čo by bolo keby sa neujalo, tolko penazí sme do toho dali. už by sme na to nemali.. neviem čo by bolo keby..

zuzu1108
19. máj 2013

@evagy Evi posielam ti srdiecko na zajtra 🙂 .

mominko
19. máj 2013

@evagy no veď to, že nás to finančne úplne vyčerpalo...robíme len na to...ale nejdem sa zaoberať tým čo keby, lebo ono sa to podarí a hotovo, všetky budeme tento rok tehuľkovať 😉

evagy
autor
19. máj 2013

@zuzu1108 ďakujem, si zlatá
@mominko veď ano , ale treba myslieť aj na to čo bude ak nič nebude. je lepšie sa pripraviť na horšie.

karkana
19. máj 2013

@evagy ani sa Ti nedivím, že aj tak rozmýšlaš, je to srach, čo ak nie, ale mali ho aj iné baby a majú detičky, je to normálne, ja som vždy prvý týždeň si myslela, že som, a potom už som bola na nervy, ale mysli pozitívne 😉

mominko
19. máj 2013

@evagy to je jasné...tak ti držím pästičky na zajtra a daj vedieť snáď nám to dopadne dobre obom a zajtra bude šťastný deň 😉

mominko
20. máj 2013

@evagy ahoj tak už je fazuľka v brušku? tak ja mám na ľavej strane 9folíkov 10mm a jeden 12mm a na pravej 8folíkov 9mm a jeden 11mm, endometrium 7,5 tak neviem snáď je to dobré...žiadny komentár som k tomu nedostala, len že poobede budú volať...

ada83
20. máj 2013

@evagy ahoj ako už to mas za sebou

evagy
autor
20. máj 2013

@ada83
@mominko
@karkana
@zuzu1108 baby, fazulka je na mieste 🙂 dúfam ešte je tam a zostane tam 9 mesiacov.. všetko prebehlo hladko.. len ten mechúr je nepríjemný ked je plný a tlačia naň sonografiou.. ináč to bolo ok.. 3.6. idem na krv som taká nedočkavááá .. mám si robit aj tehotenský test?

@mominko krásny počet , istotne budeš mať pekné embryjká, držím palce..

zuzu1108
20. máj 2013

@evagy Ahoooj 🙂 . Tak len nech sa fazulke paci u teba v brusku 😵 . Pekne ju hladkaj 🙂 .
No test si mozes robit, ale tak najskor niekedy buduci tyzden aby si sa nestresovala. Dolezita je krv 🙂 .
Silno silno drzim palce 😉 .

zuzu1108
20. máj 2013

@evagy A Evi musel byt plny mocovy mechur, tak ze ti uz trebalo ist curat? alebo tak polo plny? kolko to trva cely vklad?

ada83
20. máj 2013

@evagy držim palce test urob až tak okolo 10 dna aj ja tak budem robiť asi vo štvrtok ale už by som ho najradsej urobila to ti verím s tým mechurom sa som si skoro cvrkla ako mi na neho tlacila ale vydržala som to 😉 😉 😉

evagy
autor
20. máj 2013

@zuzu1108 mechúr bol tak plný chcelo sa mi čurať, a ked som si stlačilo brucho tak som cítila že ho mám aj plný.. ale vypila som asi tak 3/4 litra vody a začala som piť takú hodinu pred vkladom.. najhoršie že ťa nechajú čakať a nevieš kedy pôjdeš, tak som to dala na etapy, málo som pila pred hodinou a pred tým polhodinu som pila viac aby sa mi to v mechúre nahromadilo.. tak sa to dalo vydržať..

evagy
autor
20. máj 2013

@zuzu1108
@ada83 baby ja ten test pre istotu nespravím, počkám si na krv.. čo vy na to?

evagy
autor
20. máj 2013

@ada83 kedy robíš test? a kedy ideš na krv ?

ada83
20. máj 2013

@evagy tak ti drzim palce aby si vydrzala nedat test test dam asi. stvrtok na krv idem v utorom 28

zuzu1108
20. máj 2013

@evagy Tak aj ja si zoberiem so sebou vodu a budem postupne pit 😉 . Nerob si test nestresuj sa zbytocne.teraz si urob relax, pohodu a oddychuj 🙂 a hlavne nezdvihaj ziadne tazke veci ani moc neupratuj ako napr.vysavanie.
Teraz uz nech sa manzelik pekne o teba stara 😉 .

zuzu1108
20. máj 2013

@ada83 Tak Adi verim ze uvidis krasne // 😉 .

evagy
autor
20. máj 2013

@ada83 vydržím musím.. tak to sa zase nestretneme 🙂 to neva hlavne aby sme tehulkovali..

evagy
autor
20. máj 2013

@zuzu1108 tak tak postupne, prvú várku hodinu pred nástupom, potom pol hodinu pred tým tak pol litra zase.. 🙂 dá sa to vydržať a ešte treba vydržať po vklade ležať takú polhodinku..bohužial to musíš vydržať s tým mechúrom ale to sa dá..

evagy
autor
20. máj 2013

@zuzu1108 však nebudem ani robiť dnes len oddychujem, zajtra pozametám, však nech sa aj veru chlap stará, ale jemu sa nechce..

evagy
autor
20. máj 2013

@zuzu1108
@ada83 baby nakoniec som si ráno nedala ten utrogestan ale až po vklade takú hodinku.. 🙂