icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

ada83
17. máj 2013

@evagy aj ja 1 kontrolu som mala 5.2.12 tak mas podobne cislo ako sa 🙂

ada83
17. máj 2013

@zuzu1108 ty si po iui lebo v tedy sa take davky po ivf 2x2x2

zuzu1108
17. máj 2013

@ada83 nie je idem na ket 🙂 . Ale ja chodim do Brna a oni robia vklad v prirodzenom cykle. Ze ti nedavaju ani Estrimax na rast sliznice. Ides len na utz na 14 ty den a na 19ty na vklad.
Az ked je na utz sliznica mala tak potom ti daju od dalsieho cyklu tabl.ak chces alebo mozes cakat na to kym budes mat sliznicu aspon 7mm. A ja som inak rada aspon nemusim do seba cpat dalsie mnozstva hormonov 😉 . Ty mas ake davkovanie utrosu a liekov?

ada83
17. máj 2013

@zuzu1108 jaj to som nevedela ja mam od ms prednisom a estrinax ten som brala postupne 5 dni 1. 5-10 2 tab a potom 3 kaz 8 hod 1 a od nedele berem utros 2x2x2. a estrimax 1x1x1 a prednison a teraz v utorok som mala ket

zuzu1108
17. máj 2013

@ada83 a aku si mala vysku sliznice ked si bola na utz pred vkladom? Prednison je na potlacenie imunity aby si neodmietala embria a estrimax na rast sliznicr 😉 . Citis sa dobre 🙂 ? Nebolia ta prsia z utrosu?

ada83
17. máj 2013

@zuzu1108
neviem aku som mala sliznicu dr nepovedala vieš čo občas sa mi točí hlava a pichá v podbrušku na utroš som si zvykla mam ho 5 raz mala som 3 IUI a 1 et a teraz ket tak som už proti nemu inuna a ty si skusala aj tu na sk alebo hneť si šla do brna?

zuzu1108
17. máj 2013

@ada83 tak asi si mala dobru sliznicu 🙂 . A co ti povedal, ze je dobra iba? Tak teda ty uz mas par skusenost s utrosom 😒 . Ked ta inak picha v podbrusku to by mohlo byt dobre znamenie 😉 . A kedy ides na krv? Budes predtym aj testovat 🙂 ?

ada83
17. máj 2013

@zuzu1108 povedala len tolko že sa mám obliecť a dohodneme sa na vklade mala som ho na 20 den to bol utorok 😉 na krv idem v utorok 28 ostala som na pn od vkladu, dnes som chcela testnuť ale je to ešte skoro možno necham na stredu alebo štvrtok 25 by mala prisť mrcha tak uvidime

zuzu1108
17. máj 2013

@ada83 to je este skoro aby si testovala. Radsej este netestuj, aby si si neurobila zbytocne stresy. Ak chces testovat skus tak v utork alebo pondelok ked to uz bude tyzden 😉 . Aj to ale este nemusi nic ukazat 😉 . A ty si mala kolko bunkove embrijka? Ci to uz boli blastocysty 🙂 ? Drzim aj tebe velmi palce nech vam to uz vyjde 🙂 .

ada83
17. máj 2013

@zuzu1108 to boli blastocysty jedna A a druha B povedal embriolog tak uvidime aj tebe držim palce

zuzu1108
17. máj 2013

@ada83 tak to je super 🙂 . To su kvalitne embrijka 🙂 .
Dakujem 🙂

ada83
18. máj 2013

@zuzu1108 uvidime či budu kvalitne ak sa uhniezdia tak hej 😉

evagy
autor
18. máj 2013

@zuzu1108 moja mne embryjká majú predĺženú kultiváciu, pretože keby zamrazili nemuseli by sa rozmraziť.. aj ja dúfam že aspon jedno embryjko bude zdravé, ani som im ešte za to nezaplatila aby som to nezariekla. som už napatá zajtra mi volajú čo bude, jediné čo neviem keby som mala v pondelok vklad či ráno si musím dat ten utrogestan či nie? nevieš mi poradiť? mne dali 3x2.. držkajme si ´palce aby nám to všetkým vyšlo, 🙂

ada83
18. máj 2013

@evagy hej rano si das normalne utroš vklad budeš mať ccca okolo 11

zuzu1108
18. máj 2013

@evagy Evi mne povedali ze ano dat si ale mam ho zjest. Lebo to ti zostava v tebe a neviem ci to vnutro necistia potom od utrosu. Ja ho budem jest rano, nebudem ho vkladat.

evagy
autor
18. máj 2013

@ada83
@zuzu1108 baby máme 1 zdravé embryjko, to je ten 8 buňkový, vraj sa krásne delí, baby tak sa teším, ževraj mám nádej.. už len aby sa krásne zahniezdilo.. na vklad idem v pondelok o ôsmej ráno a embryologička povedala že si môžem aj ráno dať utrogestan, tak si ho pichnem.. 🙂 baby ja som taká happy..

evagy
autor
18. máj 2013

@zuzu1108 žeby som to tiež len zjedla.. ?? neviem čo teda mám robiť,,

ada83
18. máj 2013

@evagy tak drzim palce a tesim sa s tebou

mominko
18. máj 2013

@evagy jeee moja tak to sa teším 😉 som ti hovorila, že treba veriť...tfuj tfuj nech sa poriadne zahryzne 🙂

evagy
autor
19. máj 2013

@ada83
@mominko som velmi rada tak to celé nebolo zbytočné, ale ešte zdaleka nie je vyhraté.. však vy sami viete..

mominko
19. máj 2013

@evagy moja budem držať všetky palce 😉 ja som tiež zvedavá čo zajtra povie doktor...na koľký deň si mala opu?

zuzu1108
19. máj 2013

@evagy Evii 🙂 . No vidis 🙂 . Juuuuj tesim tesim sa s tebou 😵 . Tak v pondelok je velky den 😵 . Ak ti povedala ze si jo mas dat, tak si ho vloz. Ja ho zjem. Myslim si ze je to to iste len som citala niekde ze je to tazsie na zaludok ked sa papa. Tak na zajtra presilno drzim paste aj palce 😉 .

ada83
19. máj 2013

@evagy no vidis mas aspon 1 bojovnika a spolu to dobojujete az do konca ak sa to podari narodia sa skoro rovnaka a mozeme potom spolu kocikovat

evagy
autor
19. máj 2013

@mominko na 12 den sa mi zdá

evagy
autor
19. máj 2013

@ada83
@mominko
@zuzu1108 baby dakujem že mi držíte palce, aj ja vám držim, lebo toto je fakt velká vec, však ide o nový život 🙂

mominko
19. máj 2013

@evagy ešte že je MK a môžme sa podporovať, lebo môj mm je väčšinou v práci a aj tak neukazuje veľa emócií...

evagy
autor
19. máj 2013

@mominko nie si sama, môj muž vôbec v to neveril, dokonca si myslel ked nám nevyšiel 1ivf že ja nebudem mať deti.. takže podpora žiadna, a som si aj zaumienila, že nikomu nič nepoviem, len mama, muž a ja vieme, no a jasné vy, že ideme zajtra na vklad. nikomu nepoviem nič lebo to sa ešte môže všelijako zvrtnúť..

mominko
19. máj 2013

@evagy asi je to tak najlepšie ale keď človek by sa najredšej vyrozprával každému...ale nik kto to neprežil tak to nepochopí!!!

evagy
autor
19. máj 2013

@mominko no presne tak ako píšeš, ja by som najradšej každému o tom vravela ale musím sa držať... tak som sa pevne rozhodla, budem čušať, aj pred sestrou čuším, aj mame som zakázala, lebo ona hned také hlúpe reči má ako keby som išla na druhý deň už rodiť..

mominko
19. máj 2013

@evagy no ja sa tiež bojím tých otázok, už vidím ako mi bude mamina volať každých 5minút...ale už kašlať na všetkých nech si hovoria čo chcú, je to náš boj a nik ho nezabojuje za nás...tak zajtra máš vklad?