Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
ahojte,,tak som už druhý den po vklade..Na odbere som mala len dve vajička ale pekne dozreli 4-6 bunkove,,neviem co to znamena a tak mam dve bambulky v rušku a budem tu čakat s vami a poprosim maj lasky cas tak en same dve čiarky 🙂 🙂
chcem sa este popýtat mali ste aj vy na druhý den pichanie v podbrusku? ale dost silne na lavej strane,,tak neviem ci sa zahniezduju, alebo uvolnuju??už stresujem ja viem
Ahoj, nájde sa tu prosím niekto kto bol v Gyn Five na IUI s darcovskými speriami? prosím ozvite sa niekto 😉
@ada83 aj u nas..a mate nejake zamrazene? Ja som mala po odbere len dve vajicka tak je to len jeden pokus ,,ked sa ani tento nepodari este pojdeme do Brna aja koncim..budem sa venovat svojim psom,,no neviem tie reci že je skoro na test su asi dost zbytočne,,presne som toto prežila už dva krát
no jasne,,ale aj ja som takto testovala,,že po 8 dnoch by sa mal mal ukázať ale zase su tu aj take prípady, že sa zahniezdilo neskor a tak bolo na testovanie skoro,,daj vediet
@siinda super, teším sa že si sa k nám pridala
@siinda
@ada83
@zuzu1108 baby robila som test na piaty deň a je len jedna čiaročka.. ☹ kúpila som taký drahší test lebo som už bola moc zvedava, vraj super citlivá a spolahlivá, ale teraz aj lutujem mohla som počkať do 3.6. na odber alebo v ut. by som mala dostať menzes.. bojím sa.
@siinda ano aj ja som doma. Ja som dnes uz fungovala tak normalnejsie, lebo mne povedali ze mam robit vsetko tak ako do teraz. Budeme cakat spolu 🙂 . Kedy mas robit test? Ja 2heho ale asi skusim aj skor 😉 . To je inak velmi pekne ked na druhy den boli 6 a 4 bunkove 🙂 . Hlavne to 6 bunkove 🙂 .

@ada83 treba byť doma, ja som doma už 4 mesiace,ale ja kvôli psychike, by som nevládala robiť, som ponížila lieky na minimum.. držím palce aby to boli tehot. príznaky.. vyzerá to slubne u teba.. 🙂