icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

zuzu1108
24. máj 2013

@evagy Evi aj ja si myslim ze je to este skoro ked ti nic neukazalo. Zbytocne sa takto budes stresovat 😒 . Ty si bola v pondelok na vklade, ale ty si vlastne len 4den po vklade. Lebomprvy den sa nepocita vlastne.

siinda
24. máj 2013

@zuzu1108 aj mne povedali,len ja mam stresujucu pracu tak si to uživam a chodim len na prechadzky a popravde priatel mi nič nedovoli ,,že mam sediet na vajíčkach..ja budem testovat až piatok, sobotu,,lebo v nedelu mam ist na krv,teda v pondelo.2-ho je kolký den u teba?

evagy
autor
24. máj 2013

@siinda potrebujem sa o tom s niekým poradiť.. tak len dúfam že to bolo ešte priskoro a tiež že nedostanem mršku bud. týždeň..

evagy
autor
24. máj 2013

@zuzu1108 joj dakujem za podporovanie, fakt to bolo asi ešte priskoro, ale už som bola mooc zvedavá.

zuzu1108
24. máj 2013

@siinda aha. Teraz v nedelu mas ist uz na krv? Tak skoro? Alebo na buduci tyzden asi ze 🙂 ?Ja som bola na ket a mne dr.povedal ze mam testovat na 12ty den. Ale ta zvedavost 😉 .

ada83
24. máj 2013

@evagy duch by mal byt aspon po pregnyle este nezufaj aj ja este dufam

evagy
autor
24. máj 2013

@zuzu1108 až na 12den máš testovať, tak to u mna bolo asi fakt moc skoro.. ako sa cítiš ináč po ket? pociťuješ nejaké zmeny?

evagy
autor
24. máj 2013

@ada83 pregnyl mi pichli po vklade a duch neni bohužial zatial ale dúfam že to bolo priskoro ako baby radia.

zuzu1108
24. máj 2013

@evagy Uplne ta chapem a rozumiem ti ze si chcela skusit 🙂 . Ale aj tak najdolezitejsia je krvicka 🙂 . Kedy by si mala ist? Mne nepovedali vlastne ze kedy mam ist na krv, len ze na 12ty den si mam robit test. Ale tie testy no neviem ci to ukaze uz napr.druhy alebo piaty den od oplodnenia. A akym testom si testovala?

zuzu1108
24. máj 2013

@evagy no prsia ma nebolia, od zaludka mi nic nie je 😉 . Len citim ten pravy vajecnik. Aj ked si sadam ale to nechapem co moze byt. Len som unavena trochu ale to moze robit aj ten utrogestan.

evagy
autor
24. máj 2013

@zuzu1108 oplodnenie je vlastne vtedy ked sa spojí vajíčko so spermiou no a my už vlastne máme tie embryjká v sebe, tiež neviem či tie testy sú dosť spolahlivé. na krv idem 3.6. ale menzes mám dostať v utorok

evagy
autor
24. máj 2013

@zuzu1108 mne nič neni, nič ma nebolí, ani prsia necítim..

zuzu1108
24. máj 2013

@evagy ano jasne, ale nevieme kedy sa embrijko zakusuje. A pri normalnom pocati sa mozno hcg vylucuje do tela rychlejsie. Neviem 😒 .

siinda
24. máj 2013

@zuzu1108 až buducu nedelu moja,,ale mne to preje rýchlo,,lebo už budem pracovat a v stredu mi príde sestrička z Nemecka tak si budeme užívat a ja nebudem vobec nič robit, lebo cela moja rodina je na nervy z mojej hyperaktivity..zamestnaj sa,,alebo nakupuj

siinda
24. máj 2013

@evagy ale tak to ma byt..

siinda
24. máj 2013

@zuzu1108 hej bielkoviny ci aký tehotenský hormon sa začne vylučovat ažb ked sa ombrijko zakusne,,tak fakt je skoro

mominko
24. máj 2013

@evagy ahoj tak posledná kontrola za nami a v pondelok OPU... a nestresuj, ešte máš čas na testíky, neboj bude to dobré a hlavne kľud 😉

liveka
24. máj 2013

ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, moje májové spolubojovníčky 🙂 17.5. som mala prvý vklad KET s 2 embrijkami.. ďalšie 2 máme ešte zamrazené.. celá nedočkavá som si na 5 deň, deň vkladu nerátam, robila test - negatívny.. smutná som si tiež vravela, že som mohla počkať ešte nejaký ten deň.. dnes, teda na 7 deň som si urobila 2 test.. ráno s prvým močom - zas len / 😒 a capila som ho do koša.. ale potom ani neviem čo ma to napadlo, neskôr, som sa naň išla pozdrieť ešte raz a boli na ňom //.. tá druhá bola ešte slbučká ale ja verím že to bude o.k.. netreba sa vzdávať, treba veriť a dáme to všetky 😉 inak sa cítim veľmi dobre, cítim prsia a kríže, tak ako bežne po ovulke.. tie vaječníky čo cítite ako bolesť môžu bolieť práve po ovulácii, resp. pri nej, veď vklad býva na 15-16 deň cyklu..

mominko
24. máj 2013

@liveka ahoj tak to držím palčeky aby druhá koľajnička len silnela 😉

ada83
24. máj 2013

@liveka ahoj tak to je na dobrej ceste a drzim palce ja som mala ket 14.5 tiez 2 embria dala som dnes test a nic ja som mala vklad na 20 den cyklu ale citim vajecniky a prsia uvidime ako dopadne krv

mauerka
24. máj 2013

Ja som mala vklad 4.5., samozrejme som testovala, ale tak ja "az" 7. den po - bielo jak na vianoce, stresy nenormalne, potom test kazde rano. Na 9. den po vklade som uz bola presvedcena, ze nevyslo, isla som si kupit pekmanentku do fitka, oplakala som to cele...na 10. den krv POZITIVNA, na 14. den po pekny narast hcg... som tehu 🙂 Takze klidek.
A hlavne - z vlastnej skusenosti - velmi mi pomohlo ist do prace 4 dni po vklade, prisla som na ine myslienky, doma bola kazda minuta jak hodina... @evagy

liveka
24. máj 2013

@mominko ďakujem
@ada83 mne kázal doktor testovať až o 2 týždne, takže ani u teba ešte nieje všetko stratené, len my sme také nedočkavé 🙂
@mauerka to je krásne.. 😅

ada83
24. máj 2013

@liveka mne nekazali testovat idem na krv v utorok ale nevydrzala som

evagy
autor
25. máj 2013

@mominko tak držím palce aby si mala vela vajok, ako to ináč vyzeralo na sone? to čakanie na výsledok sa mi zdá nekonečne dlhé, a dnes ma vaječníky pobolievali ale asi som cez noc bola odokryta..

liveka
25. máj 2013

@evagy kolkáteho si mala vklad? a koľko embrií?
ja som sa včera vytešovala, že sa mi na teste ukazovala druhá čiarka ale dnes som sa zobudila s čudnými pocitmi.. mala som slabé špinenie, nebolia ma ani vaječníky ani podbruško, mám 23 den cyklu a 8 deň vkladu.. neviete čo to môže byť??

ada83
25. máj 2013

@liveka špinenie môže byť že sa ti zahniezduje embrijko

liveka
25. máj 2013

@ada83 fúúú to som si vydýchla 😵 ale že by až teraz?? zajtra som mienila zas testovať ale ak to špinenie prejde nechám sa prekvapiť asi až po odbere krvi.. a to som si o sebe myslela, že niesom stresák 😉

ada83
25. máj 2013

@liveka kedy ides na krv a kam chodis do car

mominko
25. máj 2013

@evagy no doktor povedal, že to vyzerá dobre, vajok bolo asi 17 a tri mali už 17mm a sliznica 12... povedal, že aj bolesť v podbrušku aj hlien je dobre... tak uvidíme v pondelok 😉 kde si si bola dať pichnúť pregnyl?

liveka
25. máj 2013

@ada83 na krv v piatok bud. týždeň a car - Ferticent.. vlastne doktor o krvi ani nehovoril, vravel že o 2 týždne testovať ale myslím, že tým myslel aj krv.. kedy sa chodí po vklade na krv??