icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
23. máj 2013

@ada83 treba byť doma, ja som doma už 4 mesiace,ale ja kvôli psychike, by som nevládala robiť, som ponížila lieky na minimum.. držím palce aby to boli tehot. príznaky.. vyzerá to slubne u teba.. 🙂

ada83
23. máj 2013

@evagy to hej a ked pracujes s ludmi je to o to tahsie. no neviem mam taky pocit ze pridu kramuse

evagy
autor
23. máj 2013

@ada83 nestraš, neprídu, neboj, bude bábo.. ja s ludmi nerobím ale účtujem a to je tiež dosť na nervy , treba sa aj dosť sústrediť na prácu a teraz by som moc nevedela ..

ada83
23. máj 2013

@evagy to hej človek teraz myslí na iné veci 😉

evagy
autor
23. máj 2013

@ada83 presne, ale ak to nevyjde tak by som nastúpila asi 5.6. do roboty, neviem ešte.. dúfam to vyjde, aj ked mám skôr pocit že nie..

ada83
23. máj 2013

@evagy ja neviem či sa chcem vrátit do prace ak ostanem tehotná

evagy
autor
23. máj 2013

@ada83 ak ostanem tehotná tak ani ja do práce nechcem isť

evagy
autor
24. máj 2013

@ada83 tak ako testovala si sa?

ada83
24. máj 2013

@evagy nedala som dam až zajtra

evagy
autor
24. máj 2013

@ada83 som už zvedavá a pociťuješ niečo nové na sebe? ja vôbec nič, je mi dobre

evagy
autor
24. máj 2013

@ada83 kukám tehotenské testy 🙂 som nedočkavá, láka ma to testovať ale ešte je priskoro
tebe by kedy mala prísť mrcha, mne 28meho

siinda
24. máj 2013

ahojte,,tak som už druhý den po vklade..Na odbere som mala len dve vajička ale pekne dozreli 4-6 bunkove,,neviem co to znamena a tak mam dve bambulky v rušku a budem tu čakat s vami a poprosim maj lasky cas tak en same dve čiarky 🙂 🙂

siinda
24. máj 2013

chcem sa este popýtat mali ste aj vy na druhý den pichanie v podbrusku? ale dost silne na lavej strane,,tak neviem ci sa zahniezduju, alebo uvolnuju??už stresujem ja viem

ada83
24. máj 2013

@siinda ahoj aj ja som mala tiez pichanie a tlacenie na lavej strane ja som 10 den a urobila som test a nic

siinda
24. máj 2013

@ada83 nic? no ja ani neviem co napisat,,kolký pokus? viem že sa tu už stretavame dlhsie

ada83
24. máj 2013

@siinda 2 pokus to bol

zuzu1108
24. máj 2013

@siinda ahoj ja som treti den po vklade ked neratam den vkladu. Ja zase citim pravy vajecnik. Obcas ma tam pichlo ale teraz uz len ten vajecnik citim. Tiez neviem co to moze byt. A vy ste davali predlzenu kultivaciu? Drzim aj tebe velmi palce na // 🙂 .

viva13
24. máj 2013

Ahoj, nájde sa tu prosím niekto kto bol v Gyn Five na IUI s darcovskými speriami? prosím ozvite sa niekto 😉

siinda
24. máj 2013

@ada83 aj u nas..a mate nejake zamrazene? Ja som mala po odbere len dve vajicka tak je to len jeden pokus ,,ked sa ani tento nepodari este pojdeme do Brna aja koncim..budem sa venovat svojim psom,,no neviem tie reci že je skoro na test su asi dost zbytočne,,presne som toto prežila už dva krát

siinda
24. máj 2013

@zuzu1108 nam neodporučili prediženu,,v utorok som bola na odbere a vo štvrtok mi ich vkladali,,tak dnes este ležím a budem aj zajtra ,,len prechadzka so psikom a to je vsetko,,už to nechcem podcenit jak dva krat predtým,,tak budeme čakat spolu...aj ty si doma?

ada83
24. máj 2013

@siinda mam ešte 2 v mrazaku tak v septembri pojdem pre ne asi skusim ešte zajtra test a potom v utorok bude krv tak ta bude najistejsia

siinda
24. máj 2013

no jasne,,ale aj ja som takto testovala,,že po 8 dnoch by sa mal mal ukázať ale zase su tu aj take prípady, že sa zahniezdilo neskor a tak bolo na testovanie skoro,,daj vediet

evagy
autor
24. máj 2013

@siinda super, teším sa že si sa k nám pridala
@siinda
@ada83
@zuzu1108 baby robila som test na piaty deň a je len jedna čiaročka.. ☹ kúpila som taký drahší test lebo som už bola moc zvedava, vraj super citlivá a spolahlivá, ale teraz aj lutujem mohla som počkať do 3.6. na odber alebo v ut. by som mala dostať menzes.. bojím sa.

evagy
autor
24. máj 2013

@viva13 ahoj, moja sestra sa tam chystán na darované spermie, neviem ti bližšie info poskytnuť

siinda
24. máj 2013

@evagy ale to je fakt velmi skoro,,ved sa mohlo uhniezdit až na treti den a to dvojdnove tehotenstvo neukáže,,to by musel byt neviem aky test 🙂 🙂

evagy
autor
24. máj 2013

@siinda myslíš moja? ja som už taká hotová z toho, na teste je napísané že piaty deň po oplodnení.. tak neviem .. už si nebudem robiť test lebo ma šlak trafí z toho

ada83
24. máj 2013

@evagy to este moze ukazat na mojom bolo ze 2 den od oplodenenia ani duch tam nebol?

evagy
autor
24. máj 2013

@ada83 ani duch ☹

siinda
24. máj 2013

@evagy ale nezabudajme aj na tie hormony co mame v sebe a fakt neviete den uhniezdenie,,naozaj je este skoro zabudni na testovanie a aj na modrykonik a chod robit to co si robievala pred vkladom a za dva dni to skus znovu,,lebo teraz je to naozaj zbytočne, naozaj

zuzu1108
24. máj 2013

@siinda ano aj ja som doma. Ja som dnes uz fungovala tak normalnejsie, lebo mne povedali ze mam robit vsetko tak ako do teraz. Budeme cakat spolu 🙂 . Kedy mas robit test? Ja 2heho ale asi skusim aj skor 😉 . To je inak velmi pekne ked na druhy den boli 6 a 4 bunkove 🙂 . Hlavne to 6 bunkove 🙂 .