Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@zuzu1108 prvý som robila na 5 deň.. a ten druhý na 7 deň, deň vkladu som nerátala - mala som také testy ktoré by mali na 5 deň už ukazovať.. najprv bol aj den druhý len s / čiarkou, nepočkala som ani tie 3 min. čo odporúčajú ale keď som sa naň pozrela neskôr boli už // čiarky.. no neskutočná radosť 🙂 a tu som niekde čítala, že hladina hcg stúpa po 2 dňoch takže asi netreba testovať každý deň ale každý druhý 🙂 to je neskutočná zvedavosť zuzu, kto vydrží netestovať má môj obdiv 😀
@mominko keď mi stimulovali vaječníky pred odberom vajíčok.. mala som ich až 26.. keď že ich bolo veľa nemuseli mať dobrú kvalitu ale hneď po odbere mi sestrička povedala, že boli pekné, že mali peknú farbu 🙂 oplodnili 7 a do toho 5 dňa ostali 4 embrijká.. od začiatku sme chceli vložiť 2..
@liveka superr že máš dve // dodávaš nám nádej a optimiznus.. aj ja som si dala po 4 dnoch test včera ale to ešte bolo moc skoro, dúfam.. no a dnes som si ja sprostá dala druhý test ale použila som ten včerajší a tiež nič.. xi to len tak som skúšala ale zrejme každý test na jednorázové použitie..
@evagy Evi to by si mala hlavne o dost zvacsene brusko. Niekedy sa aj tazsie dycha ked je tej vody viac v bruchu a myslim ze by ta bolelo brucho 😒 . Takze skor to nebude hyperstimulak 😉 . A test musis pouzit za kazdym iny. Ale dnes si este len 6ty den po vklade , skus az 10 ty den testovat 🙂 . Ale sranda ze ti bolo zle v noci od zaludku asi sa uz bublinka hlasi ze je u teba doma 😉 .
@evagy najhoršie na ivf je že sa veľmi sledujeme... keď som bola tehu prvý krát tak som to zistila v 7týždni a nemala som ani žiadne príznaky ani chute ani mi nebolo zle...druhé môže byť že budem celé nad misou 😉 máme v sebe aj veľa hormónov, ale čo je najpodstatnejšie je že musíš veriť že je to z fazuľky, psychika je 50%úspechu ak nie viac

@liveka tak nebojkaj urcite je to na super ceste 🙂 . Ak spinenie prestalo 🙂 . A teaz v piatok pojdes uz na krv?