icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

mominko
26. máj 2013

@evagy to ma mrzí ☹ neboj všetko bude dobré a riešila si to aj s odborníkmi?

evagy
autor
26. máj 2013

@mominko liečim sa už päť rokov na psych. problémy, teraz berem minim. dávky liekov kvôli tomu že chcem otehotnieť.. možno nám prvé ivf nevyšlo práve kvôli tomu , že som brala dosť liekov na depku a myšlienky.. ponížila som hlavne kvôli ivf a príp. tehotenstvu. no ale niekedy je to ťažké a mám také obdobia kedy som dosť negatívna.

mominko
26. máj 2013

@evagy moja ale každým krôčkom si bližšie k bábätku... 😉

evagy
autor
26. máj 2013

@mominko kiež by som to už vedela moja

mominko
26. máj 2013

@evagy si!!! nech to dopadne akokoľvek si o krôčik bližšie... 😉

evagy
autor
26. máj 2013

@mominko budem na teba zajtra myslieť.. určite potom napíš kolko si mala vajok atd..

evagy
autor
26. máj 2013

@ada83 tak ako sa máš, čo nové, aj mna už začali od včera bolieť vaječníky.. ako pred menzesom. ☹

ada83
26. máj 2013

@evagy ahoj neboj nepríde menzes ja zajtra dám test aby som vedela v utorok že na čom som aj mna bolia vaječníky ake pred menzesom ale zatial nepriesiel

siinda
26. máj 2013

@evagy ahoj,,,tak ako tak teba čítam som ja este na tom dobre,,neviem možno som moc múdra ale skusila si jogu? lebo mne na depku úžasne pomáha ,,aspon na obdobie ked znížiš lieky,, 🙂

evagy
autor
26. máj 2013

@ada83 joj som sa potešila že nie som sama.. však mi nič nebolo prvé dni a v noci ukrutné bolesti vaječníkov a napínalo ma.. no a dnes celý den skoro cítim vaječníky a nalavo také pichanie..

evagy
autor
26. máj 2013

@siinda moja si zlatá ale ja nechápem tu jogu, neviem ju vôbec cvičiť, to by som musela niekam na ňu chodiť.. a neviem kde vôbec to robia.. ale určite na tom niečo bude.. ide hlavne o myšlienky, že by som na chvílu sa sústredila na niečo iné a to by malo pomôcť. isto to má dačo do seba.. ja sa ani teraz neviem velmi na nič sústrediť, stále riešim to tehotenstvo.. ked nebudem tehotná ide na vyššie dávky a snád to bude lepšie.. ale radšej by som bola tehotná, ked som sa už na to dala.

ada83
26. máj 2013

@evagy aj mna to laci na lavo a mam take trochu dvrdsie v pobdrusku a ked cez to prejdem tak mam divny pocit

mominko
26. máj 2013

@evagy jasné dám vedieť a ďakujem za podporu 😉

evagy
autor
27. máj 2013

@mominko moja myslím na teba, ako si dopadla? napíš

evagy
autor
27. máj 2013

@ada83 aj ja mám také pocity, už aby bol aspon víkend, ty sa už zajtra dozvieš že ako si na tom.. držím ti palce aby to bolo pozitívne..

ada83
27. máj 2013

@evagy dnes som dala test a nič tak zajtra uvidíme čo krv ale asi tiež nič

evagy
autor
27. máj 2013

@ada83 to mi je lúto, ale uvidíš zajtra to bude definitívne.. už to čakanie je večné... budem na teba myslieť.

mominko
27. máj 2013

@evagy ahoj tak už to mám za sebou, 16 vajok, z toho 10 jednotkových a 6 slabších 😉 len ma bolí brucho a krvácam...

evagy
autor
27. máj 2013

@mominko kráásné no tak super je to pekný počet.. teraz už len aby sa podarili nejaké bunečky.. to krvácanie máš moc? to brucho aj mna bolelo navečer v den odberu.. ale dala som si ibalgin. a kedy máš vklad?

mominko
27. máj 2013

@evagy krvácanie keď cikám ale takto normálne nie...mne dali aj tam nejaký čípok a večer si mám dať ešte ibalgin... no vklad by som mohla mať v piatok poobede alebo v sobotu...a ty ako kedy ideš testovať?

evagy
autor
27. máj 2013

@mominko ja som mala velmi slabunké krvácanie, som tam dostala vložku.. každý ináč reaguje a zajtra možno ani nebudeš krvácať.. to dosť neskoro budeš mať vklad, budeš mať aj predlženu kultiváciu? pgd? ja asi nebudem už testovať, už sa mi nechce vyhadzovať peniaze, však to o týžden budem vedieť či sa to podarilo. teraz tŕpnem či nedostanem mršku, ale neviem či ked užívam utrogestan či to vôbec dostanem tak ako mám.

zuzu1108
27. máj 2013

@mominko Gratulujem ku krasnemu poctu vajok 🙂 . Urcite z nich budu krasne embrijka 🙂 . Date si vlozit jedno ci dve?

mominko
27. máj 2013

@zuzu1108 asi dve 😉 uvidím čo povie doktor a koľko ich vlastne bude...

mominko
27. máj 2013

@evagy budeme mať PK ale PGDnie a prečo myslíš na mrchu? tá príde až o 9mesiacov minimálne 😉

siinda
27. máj 2013

@evagy ved si pozri na nete joga pre zaciatočnikov a naozaj ti to pomože,,aj ked budes brat lieky tak ju možeš cvicit a veru da sa žiť aj bez dieťaťa,,ja som si povedala, že ked to ani teraz nebude tehotenstvo tak si zoberiem z utulka dalsieho psíka a budem stastna aj tak,,ved mam male neterky,,nech sa ti život nezastavý,,nevsádzaj všetko na jednu kartu , lebo život je aj o inom🙂)

evagy
autor
28. máj 2013

@mominko a prečo budete mať PK?

evagy
autor
28. máj 2013

@siinda máš pravdu nie je život len o deťoch, aj by som rada navýšila lieky aby som sa lepšie cítila ale teraz nechcem čo ked som tehu.

siinda
28. máj 2013

@evagy a kolký den si po vklade? ja 5-ty

mominko
28. máj 2013

@evagy lebo sú pekné a je ich dosť tak povedala, že automaticky PK ešte mám vo štvrtok ráno volať, dnes mi povedala že z tých 10 čo išli ICSI 9 oplodnených a tých 6 IVF žiaľ asi nie...

liveka
28. máj 2013

@mominko krásny počet oplodnených 🙂 kedy máš vklad?