Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko liečim sa už päť rokov na psych. problémy, teraz berem minim. dávky liekov kvôli tomu že chcem otehotnieť.. možno nám prvé ivf nevyšlo práve kvôli tomu , že som brala dosť liekov na depku a myšlienky.. ponížila som hlavne kvôli ivf a príp. tehotenstvu. no ale niekedy je to ťažké a mám také obdobia kedy som dosť negatívna.
@siinda moja si zlatá ale ja nechápem tu jogu, neviem ju vôbec cvičiť, to by som musela niekam na ňu chodiť.. a neviem kde vôbec to robia.. ale určite na tom niečo bude.. ide hlavne o myšlienky, že by som na chvílu sa sústredila na niečo iné a to by malo pomôcť. isto to má dačo do seba.. ja sa ani teraz neviem velmi na nič sústrediť, stále riešim to tehotenstvo.. ked nebudem tehotná ide na vyššie dávky a snád to bude lepšie.. ale radšej by som bola tehotná, ked som sa už na to dala.
@mominko ja som mala velmi slabunké krvácanie, som tam dostala vložku.. každý ináč reaguje a zajtra možno ani nebudeš krvácať.. to dosť neskoro budeš mať vklad, budeš mať aj predlženu kultiváciu? pgd? ja asi nebudem už testovať, už sa mi nechce vyhadzovať peniaze, však to o týžden budem vedieť či sa to podarilo. teraz tŕpnem či nedostanem mršku, ale neviem či ked užívam utrogestan či to vôbec dostanem tak ako mám.
@evagy ved si pozri na nete joga pre zaciatočnikov a naozaj ti to pomože,,aj ked budes brat lieky tak ju možeš cvicit a veru da sa žiť aj bez dieťaťa,,ja som si povedala, že ked to ani teraz nebude tehotenstvo tak si zoberiem z utulka dalsieho psíka a budem stastna aj tak,,ved mam male neterky,,nech sa ti život nezastavý,,nevsádzaj všetko na jednu kartu , lebo život je aj o inom🙂)

@evagy to ma mrzí ☹ neboj všetko bude dobré a riešila si to aj s odborníkmi?