icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

azenka
31. máj 2013

@mominko držim palčeky...

ada83
31. máj 2013

@evagy aj aj som bola platiť puregon ale a dr som po vklade už nebola sestrička mi dala správu a povedala že potom môžem isť domov že nemusím isť za dr, len po opu som bola za dr 😉

mominko
31. máj 2013

@azenka ďakujem

mominko
31. máj 2013

@evagy nevadí to, že som sa bola po ET vycikať?

zuzu1108
31. máj 2013

@ada83 Adi ja som tiez presnu hodinu vedela kedy mam prist a mne len embriologicka povedala ze sa krasne rozmrazilo a potom som mala vklad. A ja som len 15min lezala a isla som domov potom 🙂 . Mne nekazali ani cikat ani necikat 😉 . Ze mam robit uplne vsetko ako do teraz.

zuzu1108
31. máj 2013

@mominko urcite nevadi 🙂 . Aj ja som bola cikat po kete 😉 .

mominko
31. máj 2013

@zuzu1108 na koľký deň si robila test?

ada83
31. máj 2013

@zuzu1108 mne volali den pred keto kedy mám prisť a že sa delia a mám prísť s plným mechúrom ja som ležala asi 30 min a po 20 som musela isť cikať lebo som sa skoro pocikala

liveka
31. máj 2013

@mominko jééééééj 🙂 aj si videla transfer?? teraz nech sa pekne zahryzkajú a udomácnia 😉 oddychuj a pi dostatok vody..

mominko
31. máj 2013

@liveka no vytlačil mi fotku a teraz ju máme na chladničke 🙂

evagy
autor
31. máj 2013

@mominko vraj sa moc nemá hladkať..

evagy
autor
31. máj 2013

@mominko no 30 min by si nemala isť cikať..

evagy
autor
31. máj 2013

@mominko aj my máme fazulku na chladničke :D

mominko
31. máj 2013

@evagy no veď 30minút som ležala na sále a cikať som bola keď sme odchádzali...a prečo sa nesmie hladkať?

mominko
31. máj 2013

@evagy veď som odkukala od teba tak aj ja som si dala na chladničku 😀

evagy
autor
31. máj 2013

@mominko neviem to mi povedala fyzioterapeutka ked som bola cvičiť, vraj sa to nemá.. tak neviem..

evagy
autor
31. máj 2013

@mominko a kedy máš isť na krvičku? budeš sa testovať? či vydržíš?

mominko
31. máj 2013

@evagy no určite nevydržím a budem testovať 😝 na krvičku o dva týždne...

evagy
autor
31. máj 2013

@mominko ja už vydržím do pondelka netestovať.. neviem prečo mám pocit že som tehotná, ale neviem či mám dobrého tušáka.. 🙂

dukokatka
31. máj 2013

ja sa pripajam k vam na krv mam ist v pondelok ci to vyslo bola som na druhom ivf.prve vyslo a teraz necitim nic tak asi nevyslo ani b teplotu nemem vysoku.

mominko
1. jún 2013

@dukokatka ahoj len si nemeraj žiadnu teplotu ani nič podobné proste si povedz že to vyšlo a hotovo 😉 každé tehu je iné a pri každom sú iné príznaky ja som pri prvom necítila absolútne nič...

evagy
autor
1. jún 2013

@dukokatka vítam ťa , snáď nám to vyjde a v pondelok budeme mať šťastný dník 🙂

zuzu1108
1. jún 2013

@mominko na 6,7,8,10 😉 . Ale uz netestujem len si to pojdem potvrdit krvou 🙂 . Ja som mala slabulinkeho ducha uz na 6ty den ale neratam do toho den vkladu.

mominko
1. jún 2013

@zuzu1108 a mala si PK? reku na koľký deň sa uhniezďuje blastocysta...

zuzu1108
1. jún 2013

@mominko Mali sme aj PK. Neviem na krory den sa moze uhniezdovat ale myslim ue je to individualne. Podla mna niekomu sa ukazen a 7mi den niekomu ani na 10ty den nie a je to teho 🙂 Ale my sme mali aj PGD. A ty chces testovat este pred 10-12 dnom 🙂 ?

mominko
1. jún 2013

@zuzu1108 no nechcela by som ale myslím že nevydržím 😝

zuzu1108
1. jún 2013

@mominko aj ka som bola strasne zvedava 😉 . Ale zase su to zbytocne nervy keby sa neukazal hned pri prvom testovani aspon duch.

mominko
2. jún 2013

@zuzu1108 no veď toto 😒 dnes som sa zobudila s takým pocitom bruška ako na mršku aj som cítila vlhko tak som so strachom utekala na WC ale ništ...

liveka
2. jún 2013

@mominko nič sa neboj.. mrška určite nepríde, nie s liekmi kt. užívame.. keď po 14 dňoch krv nepotvrdí HCG lieky sa vysadia a až na to príde mrška, takže kľud.. niekto vraví, že sa embryjká uhniezďujú na tretí deň, takže to môže byť aj od toho.. max. môžeš trošku farbiť, nič viac..

mominko
2. jún 2013

@liveka nie ja vôbec nešpiním, len som mala taký pocit v brušku a to mokro bol utrogestan 😝 ale už ani to bruško nie je také zlé ako ráno len som slabá...