icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko ani ja som mršku nedostala, tak isto ani ty nedostaneš, mrškovské bolesti som mala aj ja na 4 den po vklade, a trvali asi tri dni , tiež ma to vystrašilo, či mi mrška nepríde ale už som mala dostať v stredu a zatial nič.. potom tie bolesti prestali asi 7 den po vklade a odvtedy sa cítim fajn.. 🙂 tak dúfam že fazulka žije a rastie.. 🙂 uvidím zajtra konečne..

mominko
2. jún 2013

@evagy zajtra ideš na krv? a netestovala si?

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko netestovala som, nechám to na zajtra už.. mám len tušáka že som tehotná ale to vieš môžem si už aj nahovárať..

mominko
2. jún 2013

@evagy tak to ťa obdivujem že si vydržala...nič si nenahováraš proste si a hotovo 😉 budem ti držať palce a daj hneď vedieť 😉

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko jasné že dám vedieť a ty sa budeš testovať?

mominko
2. jún 2013

@evagy mne šibe ja som testovala dnes 😝

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko :D si podarená, to je ako u mna a čo ukázalo .. ?

mominko
2. jún 2013

@evagy mám tam slabú druhú čiarku nechápen to

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko to nejako skoro, to možno bude ešte pregnyl čo ti pichli... ja som na 5 den testovala a bolo negat.

mominko
2. jún 2013

@evagy no veď to si aj ja myslím ale ja som si robila test vo štvrtok deň pred ET že či mám v sebe ešte pregnyl a bol biely...

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko no tak budeš tehula v tom prípade.. 🙂

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko ja sa už zajtrajška neviem dočkať, aj sa bojím aj teším..

mominko
2. jún 2013

@evagy neboj určite to dobre dopadne 😉 tehula, zdá sa mi to príliš skoro aby mi ukázalo ducha...možno zlý test...

mominko
2. jún 2013

@evagy dnes mám 9deň po pregnyle...

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko a kolkáty deň si po vklade? testy nie sú 100% tné..

mominko
2. jún 2013

@evagy v piatok som mala vklad dve blastocysty...

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko joj tak to je velmi skoro. však je len nedela..

mominko
2. jún 2013

@evagy veď preto mi nejde do hlavy tá druhá čiarka...no nech je to ako chce snáď už bude len silnieť 😉

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko neboj sa isto bude, však ti dali 2 blahocysty tam je velká šanca..

mominko
2. jún 2013

@evagy to dúfam lebo sme ostatné nedali mraziť, včera mi to vŕtalo v hlave tak som volala embryologičke a tá mi povedala, že ich ešte nechala do dneska ale nevie či vydržia a dnes mi volala, že sú krásne ale už sa nemôžu mraziť lebo sa už predrali z obalu tak ma to mrzelo a ona že kľud, že to znamená že tie čo mi vložili sa tiež drali ale o deň skôr, že to bude dobré...takto som zastresovala...

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko no ano mohli ste pre istotu dať mraziť, ale určite ti to vyjde.. ja som dostala len jednu blahocystu, a bola by som velmi smutná ked by sa nevyvíjalo,..

mominko
2. jún 2013

@evagy manžel najskôr že nie mraziť že je to veľa peňazí a určite sa to podarilo, len ma potom chytila panika...ale už je zbytočné sa zaťažovať, už to nevrátim a fazuľky sa irčite zahryznú 😉

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko ja si myslím že máš velkú šancu, a určite ti to vyjde..

mominko
2. jún 2013

@evagy ďakujem šancu máme všetky a od toho piateho dňa si netestovala?

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko nie lebo som sa bála.. že to nevišlo.. uvidím čo mi zajtra povedia.. teraz necítim nič, je mi dobre.. a takto sa držím od stredy.. mala som len takú slabosť vždy v poobed. hodinách.. tak to pripisujem k tomu že asi som v tom.. 😀

mominko
2. jún 2013

@evagy jaaaj moja dúfam že budeme tehuľkovať všetky 😉

zuzu1108
2. jún 2013

@mominko neboj sa to je celkom dobre si myslim ze si zacala nieco citit 😉 . Ja som zacala na treti den citit pravy vajecnik. Najprv len trosku a potom ma zacal pichat 😉 . A to mokre mas z utrosu. Nedavas si na noc intimku? Lebo to vyteka rano ked vstavam.

zuzu1108
2. jún 2013

@mominko ty si bola na et ze? Ak ano, tak To mas z pregnylu este 😒 . To je este straaasne skoro si myslim. Ak chces testovat, tak testuj na tak asi 6-7mi den ale nepocitaj do toho den vkladu.

mominko
2. jún 2013

@zuzu1108 no len ja som pred vkladom robila test či mám v sebe ešte pregnyl a bol snehobiely...

ludi123
2. jún 2013

@mominko hmmm, ja som v stvrtok mala vklad, este som netestovala, ale podla mna je to skoro naozaj.. mne pichli pregnyl aj bezprostredne po vklade ... tebe nie?