icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

zuzu1108
2. jún 2013

@mominko no kazdopadne by bolo super keby ten test bol pozitivny z tehu a nie z pregnylu 🙂 . Skus este o dva dni.lebo ze hcg stupa kazde dva dni. Ale ked by sa zakusli obidve tak mozno aj pre to by si mala slabu ciarku 😉 . Ale je to strasne skoro si myslim. Lebo ty si vlastne dva dni po vklade. Prvy den sa nepocita.
Ale drzim drzim ti silno palce 🙂 . A urcite to bude pozitivne 😉 .

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko
@zuzu1108 baby neviete ako dlho treba piť 3-4litre vody? už ma to nebaví do seba liať tolko tekutin a sledovať to..

mominko
2. jún 2013

@ludi123 nie pregnyl mi pichli naposledy pred opu a dnes je to 9dní...

mominko
2. jún 2013

@evagy neviem ale aj mne stále hovoria aby som pila...

mominko
2. jún 2013

@zuzu1108 ďakujem veď aj mne sa to zdá veľmi skoro, možno zlý test...neviem ale snáď bude druhá čiarka už len silnieť...možno sa tie dve rozdelili a sú štyri preto tak skoro 😝

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko už sú tomu vyše dva týždne čo som po stimulácii tak neviem či mám ešte držať taký pitný režim..

mominko
2. jún 2013

@evagy ale po ET je to kvoli OHSS a pre lepšiu prilnavosť embryka

mauerka
2. jún 2013

@evagy ked ti nevraveli pri OPU, ze mas nabeh na OHSS, tak po takej dobe uz nemusis "pit nasilu", keby si mala mat hyperstimulak, tak uz by bol rozvinuty davno 🙂

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko tak dobre ešte vydržím do zajtra piť 😀
@mauerka Ohss mi asi nehrozí, zajtra sa popýtam v car ako dlho piť..

mominko
2. jún 2013

@evagy popýtaj a potom nás informuj 😉 ja ťa obdivujem, že netestuješ...

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko ja sa bojím testovať, a test by som u nás nezohnala už.. už len 24 hod ani nie a budem vedieť.

mominko
2. jún 2013

@evagy veď jasné že dnes už nie test ale doteraz že si to vydržala...

evagy
autor
2. jún 2013

@mominko to som bola pri prvom sklamaná , tak preto som nedávala dalšie, aby ma to zase nesklamalo.. ale však zajtra sa defin. dozviem ako som na tom..

mauerka
2. jún 2013

@evagy klobuk dolu 🙂 Zajtra cakame radostne spravy!

evagy
autor
2. jún 2013

@mauerka jaaaj ja sa už tak teším, konečne, po tolkých dňoch..veru a nebudem sama, ešte aj ďalšie majú isť na krv..

mominko
2. jún 2013

@evagy neboj zajtra im ukážeš také hcg aké ešte nevideli 😉 budem držať palce aj na nohách 😉 ja idem ráno k mojej gyn.po PN tak sa jej opýtam na ten test že čo to bolo...

zuzu1108
2. jún 2013

@evagy Evi podla mna uz nemusis. Ja som ani nepila 3,4 litre. Ako je to dobre celkovo pre organizmus pit dostatok tekutin ale myslim si ze uz nemusis ked ta to zatazuje 🙂 .

evagy
autor
2. jún 2013

@zuzu1108 podľa mňa tiež už tolko nemusím

evagy
autor
3. jún 2013

@zuzu1108
@mominko
@mauerka baby bohužial my sme boli neúspešní.. neviem čo ďalej, je mi z toho smutno..

mominko
3. jún 2013

@evagy moja to mi je fakt ľúto, musí to byť hrozný pocit a momentálne asi každé slovo útechy zbytočné...vyplač sa a život ide ďalej, asi to tak malo byť a nabudúce sa podarí...

ada83
3. jún 2013

@evagy je mi to luto ale musime bojovat

liveka
3. jún 2013

@evagy mrzí ma to, viem, že ťa to veľmi sklamalo.. prajem skoré zotavenie a veľa pozitívnych myšlienok do ďalšieho pokusu.. netreba sa vzdávať..

evagy
autor
3. jún 2013

@mominko
@ada83
@liveka som vcelku v pohode, ale jasné zobralo ma to.. ked si predstavím kolko času a financii sme investovali a všetko bolo zbytočné.. vraj mám isť po dalsej mrche na konzultáciu, tak neviem, či ešte chcem ten kolotoč zopakovať.. uvidíme.. ale na pgd už nemáme.. to je nemalá položka.. ☹

mominko
3. jún 2013

@evagy to ti verím moja a tie financie sú na tom to najhoršie tada aspoň u nás...a to obidvaja makáme...

evagy
autor
3. jún 2013

@mominko ☹ tieto veci by mali byť zadarmo, však stále bedákajú že je nízka pôrodnosť.. a kto chce rodiť, nemôže lebo sa nedá..mnohí na to ani nemajú, a ja by som za to ešte raz tolko čo sme dali nedala...

ada83
3. jún 2013

@evagy aj mna to menej zobralo ako prvý et teraz. aj ja mám isť za dr po dalšej mechše neboj budeme ešte bojovať
to hej malo by to byť zadarmo alebo o dosť lacnejšie

evagy
autor
3. jún 2013

@ada83 neviem ja rozmýšlam aj nad tým že už nejdem do toho hádzať všetky peniaze, na pgd už nemáme, to sme zaplatili nekresťanské peniaze za to.. a nakoniec riešili len 3embryjká.. a mala som zaplatené na 10 embryjok ale vidíš že by niečo vrátili tak to ich nenapadne. ale nejdem to riešiť, vyskúšali sme, nedá sa tak sa s tým musíme zmieriť..

evagy
autor
3. jún 2013

@ada83 ty ešte máš mrazáčikov, a možnosti na dalšie ivf.. ja už nemám len 1ivf.. ja neverím že by to vyšlo.. možno skúsime ak budeme moc chcieť prirodzene, ale riskujeme 50%dedičnosť.

dukokatka
3. jún 2013

aj my sme boli neuspesni,no tesi ma to ze mame aspon dcerku z prveho pokusu,neviem ci uz mam ist do tretieho,mam nepriechodne vajcovody.pri prvom som brala aj hodmony a teraz nic iba ultrog,vraj mam dobre hormony tak mi nedavala.

azenka
3. jún 2013

@evagy ak ta to trochu uchlacholí, tak sa k tebe pripajam.... ničotná nula.... možno to tak malo byť a raz to vyjde....