Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko
@ada83
@liveka som vcelku v pohode, ale jasné zobralo ma to.. ked si predstavím kolko času a financii sme investovali a všetko bolo zbytočné.. vraj mám isť po dalsej mrche na konzultáciu, tak neviem, či ešte chcem ten kolotoč zopakovať.. uvidíme.. ale na pgd už nemáme.. to je nemalá položka.. ☹
@ada83 neviem ja rozmýšlam aj nad tým že už nejdem do toho hádzať všetky peniaze, na pgd už nemáme, to sme zaplatili nekresťanské peniaze za to.. a nakoniec riešili len 3embryjká.. a mala som zaplatené na 10 embryjok ale vidíš že by niečo vrátili tak to ich nenapadne. ale nejdem to riešiť, vyskúšali sme, nedá sa tak sa s tým musíme zmieriť..
aj my sme boli neuspesni,no tesi ma to ze mame aspon dcerku z prveho pokusu,neviem ci uz mam ist do tretieho,mam nepriechodne vajcovody.pri prvom som brala aj hodmony a teraz nic iba ultrog,vraj mam dobre hormony tak mi nedavala.

@mominko no kazdopadne by bolo super keby ten test bol pozitivny z tehu a nie z pregnylu 🙂 . Skus este o dva dni.lebo ze hcg stupa kazde dva dni. Ale ked by sa zakusli obidve tak mozno aj pre to by si mala slabu ciarku 😉 . Ale je to strasne skoro si myslim. Lebo ty si vlastne dva dni po vklade. Prvy den sa nepocita.
Ale drzim drzim ti silno palce 🙂 . A urcite to bude pozitivne 😉 .