icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

dukokatka
3. jún 2013

@evagy ano prve mi vyslo teraz nie.

zuzu1108
3. jún 2013

@siinda Gratulujeem velmi 🙂 . a teraz ides este na 14ty den na krv 🙂 ? na utz ides kedy? som zvedava ci budete mat dvojicky 😉 . A budes chodit aj do prace, ci zostanes doma?

evagy
autor
3. jún 2013

@ada83 vela nerada by som to sem písala..

dukokatka
3. jún 2013

@evagy ano ale ja som to tusila lebo som nemala niake priznaky ako pri prvom.tak do 6 dna po prenose som citila prsia ale potom uz nic a aj b.teplotu som nemala vysoku ako pri prvom.asi ma to tak byt ze mame mat 1 dieta.ale som stastna ze ju mame a je zdravucka.

evagy
autor
3. jún 2013

@zuzu1108 moja vela je to na tisícky eur..

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka ja na tvojom mieste by som skúsila ešte raz..

evagy
autor
3. jún 2013

@siinda super gratulujem a tiško závidím.. ale prajem ti aby sa drobcom darilo..

dukokatka
3. jún 2013

@evagy aky vysoky vek ja budem mat v novembri 37 rokov.

zuzu1108
3. jún 2013

@evagy Tisicky eur??? To snad nemyslia vazne 😖. tak nas to v Brne stalo 81 tis KC a mali sme vysetrovane tri embria, co boli hatchujuce blastocysty a vysetrovali nam ich na 25 chorob genetickych.

siinda
3. jún 2013

@zuzu1108 dakujem,,ano na ultrazvuk idem vo štvrtok a uvidim či a ujali obe,,ja budem chodit do prace ak sa bue dat až do konca a ak nie pojdem hned na rizikove,,len nechapem že som mala na 8 den test neg. a Hcg 180 fakt je blbost testovat

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka ja som v apríli mala 37rokov, kolko si mala vajok a kolko embryjok ??

siinda
3. jún 2013

@evagy som teba čítala,,tak sa nepodarilo? a mas plan B?

evagy
autor
3. jún 2013

@zuzu1108 a prečo si si dala robiť taký rozbor genetick. vyšetreni? máte niečo v rodine? no nás to vyšlo podobne ako vás..

evagy
autor
3. jún 2013

@siinda zatial nemám.. vôbec..

ada83
3. jún 2013

@zuzu1108 http://www.iscare.sk/pre-klientov/financovanie/... tu máš ceník cca čo kolko stojí

siinda
3. jún 2013

@evagy skus Brno reprofil ci ako sa to vola,,to bol moj plan B keby sa to nepodarilo,,ale ja som už neratala a presne viem ako ti je ,,zažila som to 2x a tri kamaratky su teraz tehotne

evagy
autor
3. jún 2013

@siinda v reprofite sme boli, on navrhoval darované vajko.. ale to neviem či chcem to je fakt len taký plán XY, pretože najlepšie by bolo keby bolo vlastné.

mauerka
3. jún 2013

@evagy Joj, moja...skoda. Neviem preco, ale mala som u teba taky pocit, ze je to dobre...mrzi ma to ☹

dukokatka
3. jún 2013

@evagy mala som iba 3 a jedno bolo vhodne na vklad. co som bola prekvapena,lebo pri prvom som ich mala 10 a oplodnilo sa 9 kvalitnych..pri prvom mi vlozili 2 a 1 sa prijalo a bola som aj na ket ale po rozmrazeni neboli dobre uz boli slebe,to mrazenie ich poskodilo.
)

-

evagy
autor
3. jún 2013

@mauerka aj ja som mala taký pocit min týžden že by som mohla byť v tom, ale nakoniec dnes ráno som mala fliačik krvičky a dnes o 13tej mi oznámili že je to negativne. ☹ čo už..

mauerka
3. jún 2013

@dukokatka @evagy No a ja som uz vo februari mala 37... a co? Mladucke sme 😉

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka joj moja tak to už my sme dávno za vodou ako vidím, aj ja som mala len tri embryjká a len jedno z toho zdravé.. ☹ ale ty by si mohla ešte skúsiť, u mna je to horšie skrz tu dedičnosť.

zuzu1108
3. jún 2013

@siinda Hlavna je krv , no ten test asi nezachyti tak presne hcg 🙂 . Ale hlavnee ze krvicka je pozitivna a ze bublinky su u teba 🙂 . a vo stvrtok myslis ze uz bude nieco vidiet? juuj tak som zvedava ze co ukaze utz 🙂 . Drzim ti paste maminka 🙂

evagy
autor
3. jún 2013

@mauerka ano? no tak to ma teší že nie som sama ktorá to tu skúša 🙂 v takom veku,..

mauerka
3. jún 2013

@siinda Blahozelam 🙂 Ja som mala neg. test aj na 9. den PO a na 10. pozitivnu krv... Inak ja som 3 skoro 3 tyzdne po krvnom teste a este som nebola na UTZ, stale neviem, ci jedno, ci dve... ty uz o dva dni? hmmm...zavidim 🙂

evagy
autor
3. jún 2013

@mauerka kolko si mala ty embryjok pri ivf? a kolko vajok?

zuzu1108
3. jún 2013

@evagy nie nemame nic v rodine take zavazne myslim. Trosku srdiecko, ale to mal len moj dedko a mne nasli nieco take mensie. Dali sme si to robit lebo je vyssia sanca na uchytenie ked ti zavadzaju vysetrene embrio. U nich je sanca pri prvom transfere pri vysetrenom embriu 65-70%. pri druhom transfere z jedneho cyklu ivf 85%.

evagy
autor
3. jún 2013

@zuzu1108 tak ste to len preventívne? no aj vy ste si riadne pleskly po vrecku.. no ja neviem či by som do toho išla ešte raz, po tejto skúsenosti.

dukokatka
3. jún 2013

ja uz som
@evagy ja som uz dostala menstr je silnejsia ale nic ma neboli tak pohoda.

mauerka
3. jún 2013

Bolo to nase 1.IVF, stimulovala som minimalne davky Puregon+Menopur. Odobrali 13 vojok, opodnilo sa ICSI 9ks, dve dali zamrazit hned na druhy den /este nas tam cakaju/ a zvysne sa kultivovli do 5. dna - zaviedli mi dve blastocysty ale podla embryologicky take "trojkove" - takze som bola dost smutna, ze nizsej kvality, uz som to odpisala hned na zaciatku a nasledne negativne testy na 7., 9. den po... a nakoniec... Nevzdavaj to este. @evagy