icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka mne sa ešte nespustilo, možno zajtra.. ach ale radšej by som tehulovala.. 🙂

evagy
autor
3. jún 2013

@mauerka a ty kam chodíš do centra? no nevzdávaj ale je to aj o peniazoch moja.. ked nie sú tak ťažko sa to dá urobiť..

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka bola som na wc a spúšťa sa mi mrcha.. dovečera mi isto zosilnie.

mauerka
3. jún 2013

@evagy Ja viem, je to z velkej casti o peniazoch - nase "kupene" deti... chodim do GynFiv v BA - ale neviem, ci by som ich volila znovu - pristup otrasny, ale tak som tehu, tak drzim hubu 🙂

dukokatka
3. jún 2013

ja som pri prvom ivf platila 350 eura za injekcie aj pri druhomtak isto.

mauerka
3. jún 2013

@evagy Mali sme aj poistovnu a aj tak nas stalo toto iVF 1400€...

evagy
autor
3. jún 2013

@mauerka hej chápem, no ked to vyšlo tak super, moja sestra sa tiež rozhodla mať deti, bude tam chodiť, ale jej nevadí ked bude mať postihnuté dieťa, mne zase vadí lebo ja som na tom horšie než ona. Ona funguje v pohode, ja mám ťažkosti tak viem čo to je..

evagy
autor
3. jún 2013

@mauerka tak vela?? to je trochu moc, za čo ste tolko platili?

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka to je celkom v pohode, ty si nemala icsi? to riadne predražuje.. za 5embryi sa platí 315 eur + injekcie

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka
@mauerka baby mám strašnú chuť na sladké, to pred mrchou, tak som piekla muffinky.. 😀

dukokatka
3. jún 2013

ja som chodila do KE do starej nemocnici k d.Toporcerovej ale uz je vo splne .tak to 3 ked by sme sa rozhodli bolo by drahsie.

evagy
autor
3. jún 2013

@dukokatka ja rozmýšlam že by som to vyskúšala ešte vo ferticentre, tam sa neplatí za icsi aspoň..

mominko
3. jún 2013

@evagy úplná pravda, hlavne že štát prepláca liečenie alkoholikom ako nič proti je to tiež choroba ale pre boha toto je zrodenie nového života, nový platca dane pre tento štát a idú ťa vyždímať a dokonca čo poznám veľa párov si aj úver brali... ☹

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
mauerka
3. jún 2013

@spanihelka Ahoj, tak nam torsku pribliz ako ste na tom... 🙂 Preco hned Brno? Nativ?

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
mauerka
3. jún 2013

@spanihelka Tak pekne 🙂 Start bol jednotkovy, tak nech tak dopadne aj zvysok. Cize si tyzden po vklade - testujes kedy?

evagy
autor
3. jún 2013

@mominko asi tak nejako..

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
siinda
3. jún 2013

@evagy a kolko mas rokov?

siinda
3. jún 2013

@spanihelka netestuj, lebo ja som testovala na 8 den a ani duch a na 11 den krv poz. Testovanie ta akurat rozladi a tu pisali že spinenie može byt pri zahniezdovaní..držím palce

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
siinda
3. jún 2013

@spanihelka v sobotu ides na krv?

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
siinda
3. jún 2013

no len tu jedna kočka pisala, že jej test aj na 11 den bol neg a na 14 krv poz. Ja by som asi pockala na krv,,ale tažko sa to da vydržat ja viem ,,ja som testovala na 8 den a nič

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
siinda
3. jún 2013

@spanihelka Dakujem,,zatial by tam mali byt dve 🙂 no uvidime,,aj na tretí pokus to má šancu a netreba to vzdávat 🙂

spanihelka
Odpoveď bola odstránená
evagy
autor
3. jún 2013

@siinda 37 rokov mám.

dukokatka
3. jún 2013

@evagy brala si aj neake hormony pred vkladom?