Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko ja sa držím, dala som si vyššie dávky liekov, od 17.6. nastúpim do roboty, ale si skrátim úväzok, lebo nevládzem už robiť 8hod denne.. som už rozhodnutá.. do ďalšieho ivf zatial nepôjdeme, ale možno pôjdem po ďalšom menzese na konzultáciu.. uvidíme ešte.. rozmýšlame aj nad dovolenkou.. tiež ešte uvidíme..
@mominko A Evi ma pravdu, homeopatika si mozes kludne nasadit, aj homeopatika na alergiu. inak vela ludi si mysli ze ma chripku a pri tom je to alergia. ak by si mala byt chora tak z homeopatik je najlepsi Gunaprevac. nic to neurobi malemu a tebe to moze len pomoct.Ja beriem homeopatika uz rok, a brala som ich pred stimulaciou, pocas a aj teraz v tehu ich beriem.
@mominko ja mám tiež sennú nádchu.. teraz na ňu nič neberiem.. akurát som si v lekárni kúpila Nosalergin - je to taký prášok do nosa dokonca s mätovou zložkou, aby som nemala nádchu, inak často kýcham, to malé v brušku nemá pokoja 🙂 teraz keď každý deň prší sa len vytešujem lebo pre nás alergikov je to najlepší čas, neprenáša sa tak ten peľ..
@liveka veď aj ja som brala mesiac pred stimulkou antib. a nepomohlo brali mi aj ster z hrdla aj na krčnom som bola aj na snímku a keď som si vybavovala predoperačné tak mi internistka povedala, že to bude zrejme alergia...tak možno mi aj teraz niečo zavadilo a to počasie tomu tiež neprospieva...
baby prosim pomoc, mam strasne velke brucho uz treti den, najvacsie je vecer, aj ma boli.. bude to ten ohss? mam aj mierne zvysenu teplotu... a som tyzden po ET

@zuzu1108 zatial nie lebo nemame az tak vela penazi .dcerka pojde v septembri do skolky tak potom sa rozhodneme lebo aj uz vek mam v novembri budem mat 37.