icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

dukokatka
4. jún 2013

@zuzu1108 zatial nie lebo nemame az tak vela penazi .dcerka pojde v septembri do skolky tak potom sa rozhodneme lebo aj uz vek mam v novembri budem mat 37.

zuzu1108
4. jún 2013

@dukokatka Vek nevadi 😉 . ja mam kamosku a ta otehotnela prirodzene teraz prvy krat a ma 36 rokov. a ty uz jedno dietatko mas tak vo veku nebude problem 🙂 . No len tie peniazky, ach jo 😒 .

mominko
4. jún 2013

@zuzu1108 gratulujem k HCG 😉

zuzu1108
4. jún 2013

@mominko dakujem 🙂 . Aj ty budes mat uvidis 😉 .

mominko
4. jún 2013

@zuzu1108 dúfam 😉

evagy
autor
6. jún 2013

@mominko
@zuzu1108 no baby čo ako ? ako sa cítite, nejako sem nechodíte.. čo sa deje?

mominko
6. jún 2013

@evagy ahoj celkom to ujde len ma zase začína boleť hrdlo dúfam, že to prejde...a ty ako moja?

evagy
autor
6. jún 2013

@mominko ja sa držím, dala som si vyššie dávky liekov, od 17.6. nastúpim do roboty, ale si skrátim úväzok, lebo nevládzem už robiť 8hod denne.. som už rozhodnutá.. do ďalšieho ivf zatial nepôjdeme, ale možno pôjdem po ďalšom menzese na konzultáciu.. uvidíme ešte.. rozmýšlame aj nad dovolenkou.. tiež ešte uvidíme..

mominko
6. jún 2013

@evagy no dovolenka by vám asi padla najlepšie...aj ja by som už na nejakú išla ale každý rok sme na "malte" 🙂

zuzu1108
6. jún 2013

@evagy Ahooj 🙂 . ja som v praci tak som nemala moc casu sem pisat. ja tak normalne ,len ma nejako nohy pobolievaju alebo co 😒 . mozno mi chyba magnezium pojdem sa opytat do lekarne. A ty sa ako mas 🙂 ? Si doma?

zuzu1108
6. jún 2013

@evagy A kam rozmyslate ze by ste isli? my pojdeme asilen do Tatier. nechce sa mi cestovat vela.

zuzu1108
6. jún 2013

@mominko Inak som citala, ze to vobec nevadi ze ked zena by ochorela na zaciatku tehu, lebo telo sa sustredi na ten virus-chorobu a nie na embrio, ze sa nesnazi telo vypudit embrio.

mominko
6. jún 2013

@zuzu1108 to áno ale určite to tej fazuľke vo vývine neprospeje... už chcem ísť na krv to čakanie je na zbláznenie

evagy
autor
6. jún 2013

@zuzu1108 keby sme išli tak do chorvatska, na istriu, ale tak ktovie čo bude či vôbec pôjdeme..

evagy
autor
6. jún 2013

@mominko neboj nebudeš chorá a ked tak si daj len nejaké lahké lieky.. skús homeopatiká..

evagy
autor
6. jún 2013

@zuzu1108 ja som ešte doma na pnke.. 17.6.nastupujem do roboty.. potrebujem sa dať dokopy a mám mršku, predpokladám bude až do soboty.. čo už..

mominko
6. jún 2013

@evagy skôr dám citrón a med...ale takto ma to bolelo aj na začiatku stimulky a povedali, že alergia a potom to samé prešlo tak možno niečo kvitne čo mi vadí...

zuzu1108
6. jún 2013

@mominko Neboj sa , nic sa jej nestane 🙂 . naozaj 😉 . To je este take malilinke ze jej to neublizi a predsa neberies ziadne silne lieky, tak sa jej nic nestane. a ides testovat este?

zuzu1108
6. jún 2013

@mominko A Evi ma pravdu, homeopatika si mozes kludne nasadit, aj homeopatika na alergiu. inak vela ludi si mysli ze ma chripku a pri tom je to alergia. ak by si mala byt chora tak z homeopatik je najlepsi Gunaprevac. nic to neurobi malemu a tebe to moze len pomoct.Ja beriem homeopatika uz rok, a brala som ich pred stimulaciou, pocas a aj teraz v tehu ich beriem.

liveka
6. jún 2013

@mominko ja mám tiež sennú nádchu.. teraz na ňu nič neberiem.. akurát som si v lekárni kúpila Nosalergin - je to taký prášok do nosa dokonca s mätovou zložkou, aby som nemala nádchu, inak často kýcham, to malé v brušku nemá pokoja 🙂 teraz keď každý deň prší sa len vytešujem lebo pre nás alergikov je to najlepší čas, neprenáša sa tak ten peľ..

mominko
6. jún 2013

@liveka veď aj ja som brala mesiac pred stimulkou antib. a nepomohlo brali mi aj ster z hrdla aj na krčnom som bola aj na snímku a keď som si vybavovala predoperačné tak mi internistka povedala, že to bude zrejme alergia...tak možno mi aj teraz niečo zavadilo a to počasie tomu tiež neprospieva...

mominko
6. jún 2013

@zuzu1108 no testnem ráno 😝

zuzu1108
6. jún 2013

@mominko Budem drzat palec 😉 . to je uz kolki den? daj hned vediet ako 😉 .

mominko
6. jún 2013

@zuzu1108 ak nerátam deň transferu tak siedmy som zvedavá či dušík zosilnie...

zuzu1108
6. jún 2013

@mominko Uz by mohol 🙂 . Tak este tyzden a vies vysledok 😉 .

mominko
6. jún 2013

@zuzu1108 snáď áno keď nemám rovnaké testy a každý môže inak ukázať...

ludi123
6. jún 2013

baby prosim pomoc, mam strasne velke brucho uz treti den, najvacsie je vecer, aj ma boli.. bude to ten ohss? mam aj mierne zvysenu teplotu... a som tyzden po ET

evagy
autor
7. jún 2013

@ludi123 fúha ja neviem ti poradiť..ak máš kontakt na car tak tam radšej zavolaj.. oni ti povedia čo to je.

azenka
7. jún 2013

@ludi123 pravdepodobne ano....volaj do CARu.

zuzu1108
7. jún 2013

@ludi123 Ja si tiez myslim ze je to ohss 😒 .