icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

siinda
3. jún 2013

@evagy ja by som aj vzhladom neodmietala ani darovane vajicko..oni vam vyberu podobny typ..alebo skuste este raz a az potom volte tento sposob, len tebe tie hormony mozu narobit šarapatu

dukokatka
3. jún 2013

@siinda aky problem bol u vas s otehotnenim?

evagy
autor
4. jún 2013

@dukokatka nie nebrala som žiadne hormóny, pri vklade mi pichli iba pregnyl.

evagy
autor
4. jún 2013

@siinda no ved to, ked nemám psychiku v poriadku tak sa tých hormonov obávam, ale zatial sa držím, no ale včera som mala dosť depku tak som radšej išla spať.. a ráno zase myšlienky okolo toho že to nevyšlo ale to je asi normálne..

mominko
4. jún 2013

@evagy ahoj moja mňa tiež dnes chytá depka a pochybnosti...doteraz som bola plná optimizmu a nejako to na mňa dolieha...

siinda
4. jún 2013

@dukokatka zlý spermogram a hlavne aj zhorsujuci behom pol roka od prveho IVF

siinda
4. jún 2013

@evagy ja som sa vyplakala a riadne a potom som sa snažila znovu robit to co pred tým,,vratila som sa k starím oblubeným činnostiam a to pomohlo..skus,ved ani nam sa to nepodarilo na prvý a ani na druhý krát,,doležite je to nevzdat

evagy
autor
4. jún 2013

@siinda jasné veď sa snažím, ale ja som predsa chorá tak som aj lieky navýšila.. teraz mi je fajn, nie som taká zúfalá.

evagy
autor
4. jún 2013

@mominko viem je to ťažké, a si predstav že ja mám ešte aj ťažkú depresiu a takýto neuspech, no ale držím sa tak snáď to lieky aj trochu napravia.

mominko
4. jún 2013

@evagy jaj moja toto celé je taký záber na psychiku ☹ a ako mi je stále do plaču no hrôza...hormóny frafené...

evagy
autor
4. jún 2013

@mominko no ved ja viem, včere mi bolo na nič, dnes lepšie.. a ty sa ako držíš? kedy ideš na krvičku?

mominko
4. jún 2013

@evagy až na budúci piatok...cez víken asi skúsim testnúť, v sobotu budem 8 dní od ET tak sa bojím... Moja a idete do ďalšieho kola...?

evagy
autor
4. jún 2013

@mominko neviem ešte moja či budeme pokračovať, to záleží aj od financií.. teraz na to nemáme.. takže možno ešte jeden pokus ale je pravda bojím sa sklamania, ale bolo by to bez pgd lebo na to už nemáme..

zuzu1108
4. jún 2013

@mominko Moja nebojkaj sa 🙂 . nie je pre co mat zle pocity este. vsetko je v poriadku, mali ste krasne embrijka tak neboj 🙂 . Ale ak by test este nic neukazal netreba hned stresovat, dolezita je naozaj krvicka.

mominko
4. jún 2013

@zuzu1108 ja viem ale už ma ani podbruško tak nebolí...neviem prečo to tak na mňa dnes doľahlo...

evagy
autor
4. jún 2013

@mominko moja drž sa, nemysli na najhoršie, tebe to určite vyjde.. treba si veriť.. ale je pravda je to ťažké to čakanie.. 😒

zuzu1108
4. jún 2013

@mominko Ale ved to ta nemusi stale boliet pobrusko. to aj mna najprv vajecnik som ho citila asi na treti den a potom ma popichaval este dva dni a potom ma uz nic nebolelo. teraz ma pobolieva brucho lebo v tomto case by som mala mat ms. Dnes si ktory den od vkladu?

mominko
4. jún 2013

@zuzu1108 dnes som 4 dni po ak deň ET nerátam a aj prsia ma dnes bolia menej... som z toho dnes akosi na nervy...

mominko
4. jún 2013

@evagy ďakujem moja 😉 snáď sú fazuľky pekne zahryzkané...

zuzu1108
4. jún 2013

@mominko Neboj ale este netestuj. mna prsia vobec neboleli na zaciatku, az potom ma zacali, ale tiez nijako moc ma nebolia a som tehu 😉 .

dukokatka
4. jún 2013

@zuzu1108 ako si dopadla na krvicke?

zuzu1108
4. jún 2013

@dukokatka Ahoj tak dnes mi volali a hcg mam 349,5 🙂 . Takze sme tehu 🙂 . v pondelok idem este na kontrolnu krv 😉 .

siinda
4. jún 2013

@zuzu1108 gratulujem a ake krasne vysoke číslo🙂)!

evagy
autor
4. jún 2013

@zuzu1108 gratulujem, kráne hcg..🙂

zuzu1108
4. jún 2013

@siinda Dakujem 🙂 . ale ja som uz 14ty den ked neratam den vkladu 🙂 .

zuzu1108
4. jún 2013

@evagy Dakujem Evi 🙂 . Velmi som na teba myslela aby bublinka zostala. Evi skus to este nevzdat, aj ked je to tazke aj fin.narocne 😒 .

dukokatka
4. jún 2013

@zuzu1108 gratulujem

dukokatka
4. jún 2013

aj mne je smutno ze mi nevyslo to druhe ivf ale co uz asi to tak malo byt .

zuzu1108
4. jún 2013

@dukokatka to mi je luto 😒 . hovori sa ze vsetko ma svoj vyznam, ale to my teraz nevidime 😒 . a skusite aj treti krat?

evagy
autor
4. jún 2013

@zuzu1108 uvidíme čo bude.. zatial na to nemáme aby sme išli dalej , musíme našetriť.