icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

ada83
6. apr 2013

@mominko to poznam my sme podavali ziadost ako som bola na 3 iui v ten den a neveela som sa dockat

mominko
6. apr 2013

@ada83 no ale my sme mali iui viac ako pred rokom, vtedy som akosi rezignovala a povedala že kašlem nato buď sa podarí prirodzene alebo nie, ale teraz ma zase zmohla tá veľká túžba...

ada83
6. apr 2013

@mominko kamoska tiez tak ale ju to preslo po 2 mesiacov

mominko
6. apr 2013

@ada83 no ono to je aj o euráčikoch... ☹ ešte k tomu som dostala novú prácu a všetko dokopy...a to sklamanie z nevydarených pokusov už ani nehovorím...

ada83
7. apr 2013

@mominko no máš pravdu potrebuju nejako zarobiť

mominko
7. apr 2013

@ada83 no len s našimi úbohými platmi na to našetriť... ☹ k tomu hypotéka na krku...

ada83
7. apr 2013

@mominko to ti verí zarobok o ničom potlatim učty a už nic nemám

mominko
7. apr 2013

@ada83 no ja mám v piatok výplatu a nepoplatím ani účty a všetko nechám za lieky...

ada83
7. apr 2013

@mominko aj ja mám v piatok 🙂 ak sa smiem opýtať kde pracuješ

mominko
7. apr 2013

@ada83 pracujem v potravinách...a ty?

ada83
7. apr 2013

@mominko na pošte

mominko
7. apr 2013

@ada83 ako si to riešila s PN?

ada83
7. apr 2013

@mominko ja som povedala v praci že idem na pn koli tomuto

mominko
7. apr 2013

@ada83 no ja tiež poviem pravdu, máme super inšpektorku tak to snáď pochopí... u nás je to zložitejšie, lebo sme len dve, takže budú potrebovať za mňa náhradu a ešte k tomu som dostala zmluvu na neurčito len predminulý týždeň, tak sa bojím aby to nebrali ako vychcanosť... ☹ nuž ale tu ide o bábätko, takže to risknem...

ada83
7. apr 2013

@mominko aj u nas je to tak ale teraz ma prist nova tak uvidime nas je 5 2 rano a 3 poobede ale ak niekto ide na dovcu tak 2 a 2 a nas su admini a ty chodia po postach mame aj teraz jednu ale nie vzdy moju volno na nasu postu

mominko
7. apr 2013

@ada83 no veď preto budem musieť povedať pravdu, aby si mohli niekoho nájsť...nevieš ako to je či budem môcť chodiť do práce alebo na rizikovom?

ada83
7. apr 2013

@mominko zalezi na tebe ako sa budes citit a ako ti bude nemusis byt na rizikovom ale mala by si chodit castejsie k dr ja tiez neviem chcem ostat doma ale ide leto potom by som nic nemohla

mominko
7. apr 2013

@ada83 to je pravda, ale u nás je to dosť záťaž aj fyzicky, síce kolegyňa povedala že by ťažké veci robila za mňa ale bohvie či by jej to nezačalo prekážať...

ada83
7. apr 2013

@mominko vet to prave aj u nas je to take tahat bednicky a baliky a ked sme 2 a 2 ani na wc sa kolko kratneda a neviem ci ma mm pusti do prace

mominko
7. apr 2013

@ada83 ja som si až teraz všimla že táto téma je moje 2ivf v máji, ja som čítala iba ivf v máji a takto sa vám pchám do témy... 😝

ada83
7. apr 2013

@mominko to nevadi

mominko
7. apr 2013

@ada83 ďakujem 😉 už som si stihla aj obed navariť 😝

ada83
7. apr 2013

@mominko a co bude dobre

mominko
7. apr 2013

@ada83 🙂 no morcacia polievocka a mäsko na šťave so zeleninou, ryža a šalát 😝 tak si to želal môj manžel, lebo včera bola kaša a karfiol a nevedel to bez mäsa predýchať 😀

ada83
7. apr 2013

@mominko my rezniky ani ja bez mäsa to moc nemusim

mominko
7. apr 2013

@ada83 mňam mňam my sme mali rezníky minulý týždeň...ja tiež ľúbim mäsko ale môj manžel rezne volá, že to má namiesto chipsov 😀 on stále len mäso na šťave a ja keď to počujem tak mám dosť... 🙂

adriana89
7. apr 2013

@ada83 baby vy Sa Tu Tak Vyznate...posledne Krami 2.4 Od 5.4 Picham Fostimon+prednisolon 15-16 By Mala Byt Punkcia Mam Kratky Protokol Tak Transfer By Mal Bat O 3 Dni??? Chcem Si Dat Jedno Embrijko Ake Su Tam Sance S Jednym Ebrijom Pri prvom ICSI

ada83
7. apr 2013

@adriana89 transfer budeš mať podla toho ak si daš PK tak na 6 den a ak nie tak o 3 dni. mne dali len 1 embrijko že som mlada a zdrava tak neodporučaju 2 a ja som chcela 2. Su tam šance aj s 1 embrijkom

ada83
7. apr 2013

@mominko no ja mám tiež rada na štave ale musi byť veľa šťavy

adriana89
7. apr 2013

PK je coo dlhy protokol