icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

mominko
7. apr 2013

@ada83 no veď aj môj manžel...aj ja to mám rada ale nie stáááále 😖

mominko
7. apr 2013

@adriana89 PK je predĺžená kultivácia

evagy
autor
7. apr 2013

@mominko ano a nevydarilo sa nám to, mala som 7vajok a žiadne embryo nebolo ☹ nás to šokovalo

evagy
autor
7. apr 2013

@ada83 takže si tiež na pnke?

mominko
7. apr 2013

@evagy no to by šokovalo asi každého, aj vám povedali prečo?

ada83
7. apr 2013

@evagy nie som ešte na pn až za mesiac idem

evagy
autor
7. apr 2013

@mominko vieš je to viacej faktorov čo môže za to.. už len moj vek 37 r., potom užívala som dosť vela liekov posledných 5 rokov.. a ešte dalšie faktory.. možno je to aj o období, ževraj nie každá ovulácia býva plodná.. no a vajka boli zrele, ale vraj boli nekvalitné.. je to ťažké určit čo tam v tom bránilo..

evagy
autor
7. apr 2013

@ada83 asi to je najlepšie, lebo človek sa na prácu vtedy ani nevie tak sústrediť..

mominko
7. apr 2013

@evagy a idete do druhého ivf?

evagy
autor
7. apr 2013

@mominko ano ideme.. ale ak to nevyjde tak pôjdeme po darované vajko do Brna

mominko
7. apr 2013

@evagy držím palce aby to vyšlo!!! A kam chodíte do centra?

evagy
autor
7. apr 2013

@mominko iscare v BA a ty?

mominko
7. apr 2013

@evagy iscare v Martine 🙂 stimulovala si s dlhým alebo krátkym protokolom? A z veku si nerob starosti, kamarátka išla ako 38ročná a chytilo sa na prvý šup, má niečo s vaječníkmi, neviem už presne čo ale hovorili jej že by to bol zázrak a bol-dnes už 5ročný šinter 😉

ada83
7. apr 2013

@evagy po neuspešnom vklade som išla hneť do prace a mala som také depky že som mala asi ešte počkať s tým isť do prace ale čo aspon som doma tak na to nemyslela

evagy
autor
7. apr 2013

@mominko tak ty chodíš do heliosu.. neviem aký som mala protokol, pichala som si puregon a ešte niečo.. 13dc sa mi zdá mala som výber vajok..

evagy
autor
7. apr 2013

@mominko a ty ideš na ket či ivf?

mominko
7. apr 2013

@evagy nie do heliosu ale do iscaru...idem na ivf

evagy
autor
8. apr 2013

@mominko to je tvoje prvé ivf?

mominko
8. apr 2013

@evagy áno prvé, doteraz plánovaný styk neúspešne a tri iui tiež neúspešne... ☹

evagy
autor
8. apr 2013

@mominko no tak to treba isť na to ivf.. tam sa to ukáže v čom je problém.. a kedy začneš so stimuláciou? ja uvidím ako poisťovna schváli, možno už 1.5.

mominko
8. apr 2013

@evagy no to presne neviem v pondelok ideme do Martina a mám si doniesť aj euráčiky na tabletky, povedali, že budem mať dlhý protokol tak neviem na koľký deň sa začína pichať...

evagy
autor
8. apr 2013

@mominko to si začneš pichať hned druhý den mršky.. kedy máš mršku?

mominko
8. apr 2013

@evagy mršku mám mať 18.teho to je vo štvrtok, len niektoré písali, že pri dlhom protokole začali pichať až 26DC

zuzu1108
8. apr 2013

@mominko pri dlhom protokole zacinas najprv tabletkami Proverou. Na 16dc sa zacinaju brat a potm vacsinou na 26 dc sa zacina pichat injekcie diphereline a po vysadeni provery sa potom caka na ms 🙂 . Pri kratkom protokole za zacina na 2dc 🙂 .

mominko
8. apr 2013

@zuzu1108 aha no ďakujem ty si mala dlhý protokol?

zuzu1108
8. apr 2013

@mominko neni za co 🙂. ano dlhy som mala aj ja 🙂 . Tak ked chodis do Heliosu tak sa zacina Proverou, potom Diphereline a potom hormony Merional alebo Menopur 🙂 . Ja som mala Merional.

mominko
8. apr 2013

@zuzu1108 ja chodím do iscaru... aj sa vám podarilo?

zuzu1108
8. apr 2013

@mominko no nebola som este ani na jednom et ani Ket. Lebo Opu sme mali v decembri dali sme si rovit aj PGd vysetrenie. A kym vysetrili embria bol januar. Vo febr.som ochorela takze vklad nebol., marec bol staletaky chripkovy a ked som chcela ist teraz v aprili tak zase mi do toho nieco prislo 😖 . Takze ked planujem ist ne Ket tak sa mi to skomplikujé 😒 . Ahaa tak iscare neviem ake lieky pouziva ale asi podobne 🙂 . Ale pri dlhom protokole sa nezacina na 2dc myslim. A vase je to prve ivf 🙂 ?

mominko
8. apr 2013

@zuzu1108 áno prvé a dúfam aj posledné a úspešné, no ja som tiež po antibiotikách, tak sme posúvali termín...

zuzu1108
8. apr 2013

@mominko tak ty si este nezacala stimulovat. Odkladali ste stimullu kvoli chorobe? Podla mna je lepsie to odlozit ak clovek nie je uplne ok zdravotne. Drzim palce do boja 🙂 . Aj ja velmi verim ze sa nam uz zadari a na prvy sup 😉 . A kedy si ides pre lieciky 🙂 ?