Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko takže ty si ešte v napätí koľko vás je 😉 aj mne vkladali 2 a ujalo sa 1.. aj vraciaš?? mne býva zle od žalúdka keď som hladná, ako náhle sa najem tak je dobre, ešte som vôbec negrckala 🙂 ale unavená som ako drevorubač.. chodíš do práce?? ja áno, nemám ťažkú robotu a doktor nevravel o žiadnom riziku, takže v pohode..
@liveka Ahojky 🙂 . No suuper 🙂, tak krasne rastiete 🙂. No my cakame na piatok na sono. Bola som min tyzden u mojho gyn.( teda moj tam nebol zastupoval ho iny) a ma vystrasil mi povedal ze sme po zadu 2tyzdne. A ze noc nevidi vo vacku. Tak som volala do Brna a isla nasono tam. Tam mi dr.co mi robil vklad oovedal ze zodpovedame 6tt a ze tam vidi tien a ze nemusime byt este nestastni 😉 . Tak teraz v piatok ideme opat na sono a uz sa dozvieme na com sme na isto. Inak ani mne nie je zle len ked som tiez hladna a unavena som tiez dobre 😉 . To budu chalani ked nam nie je zle 😵 😀 . A mominko bude mat dve krasavice 🙂 .
@liveka @mominko Ahojte babulky. No nedopadla som dobre :(. Doktor nevidel na sone plod vo vaku. Snazil sa velmi,ale ja som vedela ze nie je dobre ked je ticho a ked som videla na obrazovke ze je tam stale len prazdny vacok. Potom si znazornoval farebne cievy a zily a ukazoval nam jednu dobku ktora blikala trosku rychlejsie ako ta tepna alebo cieva ze to by mohlo byt srdiecko,ale na srdiecko by to bolo dost pomale. A nemoze byt srdiecko ked nie je vidiet plod :(. Povedal ze je to stale 50/50 ale ze je skor pesimista ako optimista. Ze mam prist v piatok zase a ze by mi urobili rovno cistenie :((. Som nestastna z toho :(. Ale v pondelok idem k svojmu gyn.a ja by som si to nechala urobit u nas v Ba nechce sa mi ist do Brna na to.

@zuzu1108 doma máme ale neviem či môžem keď stále vkladám ten utroš...keď som čakala krpca tak som ani nevedela, že som tehotná absolútne žiadny príznak celé tehu len veeeeeeľke brucho tak teraz mi to fazuľky zrátajú... 😀