Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@liveka Ja viem ze to uz musi byt vidiet. Viem ze plod tam nie je. je tam len gestacny vak a placenta.Len tento dr.je velmi mily a vludny a tak sa snazil tam nieco najst. No v pondelok u mojho dr.sa dohodnem ze ci teda bude teeba cistenie alebo ci po vysadeni utrogestanu sa telo vycisti same.
@mominko To je super ze ste uz v poriadku 🙂 . No ja mozno pojdem este na laparoskopiu a keby to bolo aspon trosku u mna ok pojdeme skusat prirodzene. Ak nie tak najskor o pol roka. Lebo tak mi kazali aby sa maternica dala do poriadku. Tak daj zajtra vediet ako malinke vyzeraju 🙂 .
@mominko
@zuzu1108
@liveka ahojte babenky, tak čítam tu rôzne správičky pekné aj menej pekné..
@zuzu1108 je mi to lúto že si takto dopadla, už to bolo nádejné.. škoda že to nevyšlo ale baby majú pravdu asi to má svoj dôvod prečo to nevyšlo, ale viem ako sa cítiš, už si bola blízko a teraz takéto niečo.. :(
ja sa mám celkom ok, zatial neplánujeme dieťa a vyzerá že budeme bezdetní :( lebo som si uvedomila že psychicky som nie dosť ok na tom a keby som aj bola otehotnela neviem ako by som vynosila bábo, či by som to vydržala na minimume liekov, mám dosť vážnu diagnozu, treba to proste liečiť a mať tu hladinu liekov v sebe.. čo už .. uvidíme čo neskôr ale ja už to vidím blede bo mám už 37 rokov a predsa tie šance klesajú..
@mominko
@liveka vám držím palce aby sa bábetenká držali a vydržali do konca.. 🙂 aspoň niekomu to tu vyšlo.. a nahodte fotečky nech sa aspoň pokocháme 🙂)
@evagy ahoj Evi.. som rada, že si sa ozvala.. nelám nad sebou ešte palicu, že budete bezdetní.. poraď sa s lekármi, čo by ti odporučili.. sú ženy kt. majú aj v 40 dieťa.. samozrejme ty sama musíš cítiť, či to zvládneš alebo nie.. určite počúvaj svoj vnútorný hlas.. my sa máme fajn.. akurát som 9/3tt.. knižku ešte nemám, len min. týždeň mi bral doktor prvý krát po HCG krv, už ju mám vypísanú, tak asi na budúce, keď budú výsledy krvi.. doktor vravel, že máme kráľovské šťastie, že sa nám to podarilo na prvý krát.. som veľmi šťastná, že nebudem musieť absolvovať ďalšie pokusy..musí to byť neskutočne ťažké, pre mňa hlavne brať toľko liekov.. najlepšie je to, že sa u nás neprejavili žiadne iné problémy len tá nepriechodnosť vajíčkovodov.. cítim sa celkom dobre, chodím ešte aj do práce..
@mominko ahoooooj 🙂 . Sme na teba s Ludi123 mysleli ze ako sa mas ty 🙂 . Teda vy 🙂 . No ja tak normal uz 😉 . Ideme do Prahy v pondelok na imunologiu a skocime po ceste aj dp Brna na genetiku. Vsetko je to ako na odber krvi a som zvedava na vysledky.Som sa bola dnes prvy krat kupat , tak snad necyhim nieco 😒 .
@zuzu1108 no my sa držíme len to teplo ma ubíja ☹ boli sme dvakrát v nemocnici lebo som krvácala ale našťastie je všetko ok a bábätká sú akčné 😀 14teho augusta ideme na 3D/4D tak možno nám už povie čo máme medzi nôžkami...mojko držím ti palčeky neboj všetko bude dobré, nuž asi máme v osude tŕnistú cestu k bábätku ale o to viac si to budeme vážiť a bude to sladšie 😉
@mominko Juuj zase ste boli v nemocnici 😒 ? A preco to krvacanie opat? Ale hlavne ze ste vsetci traja v poriadku 🙂 . To tak uz leti ze na 3D 4D pojedete? Jq by som tipovala dve babiky 😉 . No verim a dufqm ze bude vsetko na dalsi krat ok 😉 . A to teplo je strassne 😠 . My mame doma 31 stupnov 😒 .
@zuzu1108 no povedali mi že sa im medzi placentičkami urobili dva malé hematómy ale bola som v piatok u mojej gyn a žiadne tam už neboli... no skoro všetci mi hovoria že minimálne jedno je dievčatko tak uvidíme 😉 už mi konečne aj prestáva byť tak zle ešte nech skončia tie teploty...

to mi je luto zuzu:(