icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

mominko
21. jún 2013

@zuzu1108 doma máme ale neviem či môžem keď stále vkladám ten utroš...keď som čakala krpca tak som ani nevedela, že som tehotná absolútne žiadny príznak celé tehu len veeeeeeľke brucho tak teraz mi to fazuľky zrátajú... 😀

zuzu1108
21. jún 2013

@mominko Tak radsej to neriskuj 😉 . Este sa nakupes az az 🙂 . Si namoc len nozky. kamoska moja sa isla kupat do termalu tusim este v 3mes a bola po ivf a dostala nejaky zapal. ale to je ine sit do termalneho a do vasho doma.

mominko
21. jún 2013

@zuzu1108 tak asi len hodím sprchu 😉 termál je najhorší čím teplejšia voda tým viac baktérií...

mominko
25. jún 2013

@ludi123 ahoj moja tak ako tehuľkuješ? kedy ideš na sono?

liveka
25. jún 2013

@mominko
@zuzu1108 čavte babenky.. sem tam sem nakuknem čo máte nové.. včera som bola na ultrazvuku 7/6tt.. všetko v poriadku, už máme 1,72 cm.. zajtra na krv a o mesiac tehotenská knižka 🙂 neviem sa dočkať 12tt kedy bude za mnou najkritickejšie obdobie.. ako tieto mesiace prežívate vy??

mominko
25. jún 2013

@liveka ahoj moja tak ja by som dnes mala byť 6/0tt a vo štvrtok idem na sono kuknúť to krásne srdiečko-čka tak uvidíme koľko nás vlastne je 😀 je mi ale stále hrozne zle...

liveka
25. jún 2013

@mominko takže ty si ešte v napätí koľko vás je 😉 aj mne vkladali 2 a ujalo sa 1.. aj vraciaš?? mne býva zle od žalúdka keď som hladná, ako náhle sa najem tak je dobre, ešte som vôbec negrckala 🙂 ale unavená som ako drevorubač.. chodíš do práce?? ja áno, nemám ťažkú robotu a doktor nevravel o žiadnom riziku, takže v pohode..

mominko
25. jún 2013

@liveka ja som doma moja gyn ma nechce pustiť do práce...zatiaľ bola len jedna tyčka ale veľa tomu nechýba žalúdok mám ako na vode a chytá ma vlčííí hlad... 😀

zuzu1108
25. jún 2013

@liveka Ahojky 🙂 . No suuper 🙂, tak krasne rastiete 🙂. No my cakame na piatok na sono. Bola som min tyzden u mojho gyn.( teda moj tam nebol zastupoval ho iny) a ma vystrasil mi povedal ze sme po zadu 2tyzdne. A ze noc nevidi vo vacku. Tak som volala do Brna a isla nasono tam. Tam mi dr.co mi robil vklad oovedal ze zodpovedame 6tt a ze tam vidi tien a ze nemusime byt este nestastni 😉 . Tak teraz v piatok ideme opat na sono a uz sa dozvieme na com sme na isto. Inak ani mne nie je zle len ked som tiez hladna a unavena som tiez dobre 😉 . To budu chalani ked nam nie je zle 😵 😀 . A mominko bude mat dve krasavice 🙂 .

liveka
25. jún 2013

@mominko
@zuzu1108 tak držím palčeky do ďalších tt a píšte prosím len dobré správy.. 😉

mominko
25. jún 2013

@liveka samo sebou že len dobré 😉 vo štvrtok dám vedieť koľko nás je 😉

zuzu1108
27. jún 2013

@mominko Ahojky 🙂 . Dnes cakame na spravicku kolko babatiek mas v brusku 😉 .

liveka
27. jún 2013

@mominko šup šup sem so správičkami..ako u doktora??

mominko
27. jún 2013

@zuzu1108 čakáme DVOJIČKY!!! 😀 srdiečka im krásne bili tak dúfam už budú len pekne rásť... 😉

mominko
27. jún 2013

@liveka do bábätká sú dve a srdiečka ako zvon 😉

zuzu1108
27. jún 2013

@mominko GRATULUJEEEEM Maminka 😵 😵 . Kraasne 🙂 . ktory tt ste 🙂 ?

mominko
27. jún 2013

@zuzu1108 podľa ms siedmy a podľa sona koniec šiesteho ale v pondelok idem k svojej gyn. tak uvidím ako to vyráta 😝 ty ideš zajtra?

liveka
27. jún 2013

@mominko jééééééj to je krásne.. Gratulácia veľká.. 😉 to je super super super mamina 😀

zuzu1108
27. jún 2013

@mominko Ja idem zajtra hned rano, tak som zvedava 😉 . Ty si mala kedy vklad? a preco uz v pondelok k svojej? ze preco zase k dr.ked si bola dnes.

mominko
27. jún 2013

@liveka ešte to trošku predychavame...strašne sa tešíme ale je to šok, manžel hneď začal rozmýšlať ako dáme kočík do domu... 😀

mominko
27. jún 2013

@zuzu1108 neviem povedal, že sa mám hlásiť u mojej tak som jej volala a mám prísť v pondelok...možno po papiere, lebo ostávam na rizikovom... Zlatko budem ti silno silno držať palce a hneď daj zajtra vedieť!!!

liveka
27. jún 2013

@mominko to ti verím.. ja som mala tiež zmiešané pocity kým som sa dozvedela, že bude teda jedno.. každý sa tešil z prípadných dvojičiek ale ja som veru isté obavy.. ale myslím si, že sa to dá zvládnuť keď máš pri sebe oporu a pomoc.. nájdeš si systém a bude to o.k..

mominko
27. jún 2013

@liveka jasné že zvládneme keď zvládla moja maminka ako prvorodička a v 19tich 😀

liveka
27. jún 2013

@mominko a ešte sa ťa opýtam.. rizikové ti odporučil lekár alebo si sa ty pýtala.. kôli dvojičkám alebo kôli umelému oplodneniu.. lebo tiež mi každý vraví aby som už bola doma ale môj lekár mi nič také nespomínal, že by to bolo potrebné..

mominko
27. jún 2013

@liveka mňa moja gyn.nechala doma od ET ale rizikové povedal doktor v care asi kôli dvojkám...ale myslím si že by ma nechala doma aj pri jednom, povedala mi, že keď sme do toho toľko investovali tak by bola hlúposť to riskovať...

zuzu1108
27. jún 2013

@mominko Aha 🙂 . A jasne ked zostavas na rizikovom tak cim skor k svojmu dr. Dakujem 🙂 . JA len dufam ze napisem dobre spravy 😵 .

mominko
27. jún 2013

@zuzu1108 jasné že napíšeš dobré správy 😉 a ako sa cítiš?

zuzu1108
27. jún 2013

@mominko ja sa citim tak normalne 😉 . Zle mi nie je len byvam unavena cez den. Tak aj ty si z dvojiciek 🙂 ?

liveka
28. jún 2013

@zuzu1108 ahoj.. ako si dnes dopadla u Dr. v Brne?? dobré správičky?? dúfam, že všetko v poriadku..

zuzu1108
28. jún 2013

@liveka @mominko Ahojte babulky. No nedopadla som dobre :(. Doktor nevidel na sone plod vo vaku. Snazil sa velmi,ale ja som vedela ze nie je dobre ked je ticho a ked som videla na obrazovke ze je tam stale len prazdny vacok. Potom si znazornoval farebne cievy a zily a ukazoval nam jednu dobku ktora blikala trosku rychlejsie ako ta tepna alebo cieva ze to by mohlo byt srdiecko,ale na srdiecko by to bolo dost pomale. A nemoze byt srdiecko ked nie je vidiet plod :(. Povedal ze je to stale 50/50 ale ze je skor pesimista ako optimista. Ze mam prist v piatok zase a ze by mi urobili rovno cistenie :((. Som nestastna z toho :(. Ale v pondelok idem k svojmu gyn.a ja by som si to nechala urobit u nas v Ba nechce sa mi ist do Brna na to.