Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
@mominko veď ano o to ide tiež.. ja som dala nemalú sumu za pgd a ked to nevyjde tak nemáme ani dieťa ani peniaze.
zatial dúfam že to vyjde aspon minimálne že budeme mať dáke embryjká.. ale muž tomu neverí. ja som pred pol rokom brala dosť liekov tak sme to aj tomu pripisovali.. ale aj vek za to môže.. už som mala 37r. 😒
@evagy no tak budeš skôr ako ja 😉 už si len budeme držať pršteky a veriť...ja som len zvedavá ako to budem zvládať a ako to bude na mňa pôsobiť, zatiaľ beriem len proveru a fraxiparín tak uvidím ako budem znášať decapeptyl a puregon, neviem či je lepšie chodiť do práce alebo radšej pn...
@evagy no veru dlhý aj keď neviem prečo lebo mám pco...ale veď doktory vedia čo robia 😉 rozmýšľam že pôjdem na pn keď začnem pichať puregon, veď uvidím ako sa budem cítiť, ale neviem si predstaviť byť tak dlho PN a na druhej strane mám fyzicky aj psychicky náročnú prácu tak nevím 😒
@evagy ahoj no po vklade ostanem doma určite aspoň do krvičky,ale kamarátka čo už má za sebou úspešné ivf hovorila, že by bolo dobré ostať doma už od stimulky, tak som rozmýšľala, že keď začnem pichať puregon no uvidím, keď to potom výplata bude úbohá 😒 a to už pri stimulke nesmiem dvíhať ťažké veci a tak?
Nedostala uz 6 dni meska, co mam robit? Uz som mohla ma polku protokolu zaseboy
.a ty ako?

@evagy decapeptyl a puregon...včera som začala proveru a na budúci rýždeň pridávam decapeptyl... 😉 jaaaj už nech sa to rýchlo šupne 😝