icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

mominko
3. máj 2013

@evagy decapeptyl a puregon...včera som začala proveru a na budúci rýždeň pridávam decapeptyl... 😉 jaaaj už nech sa to rýchlo šupne 😝

evagy
autor
4. máj 2013

@mominko neboj prejde to rýchlo. ja som včera začala, pichol ma muž a dnes som sa sama pichla.. dá sa to prežiť.. nie je to nič strašné.

mominko
4. máj 2013

@evagy veď ja viem, mne injecie problém nerobia len už chcem vedieť výsledok 😝

evagy
autor
4. máj 2013

@mominko to aj ja som nedočkavá.. my sme nemali žiadne embryo t ak som zvedavá ako teda na tom som, či vôbec môžem mať deti.. ☹ mne injekcie tiež nerobia problém. a to čakanie je ťažké

mominko
4. máj 2013

@evagy no to ma mrzí... ☹ ono je najhoršie to čakanie na výsledok a najviac nám ubližuje psychika ale snažím sa všemožne a aj tak celý deň myslím len na to... ja si myslím, že keby to nebolo tak finančne nákladné tak by sme to aj lepšie zvládali...

evagy
autor
4. máj 2013

@mominko veď ano o to ide tiež.. ja som dala nemalú sumu za pgd a ked to nevyjde tak nemáme ani dieťa ani peniaze.
zatial dúfam že to vyjde aspon minimálne že budeme mať dáke embryjká.. ale muž tomu neverí. ja som pred pol rokom brala dosť liekov tak sme to aj tomu pripisovali.. ale aj vek za to môže.. už som mala 37r. 😒

mominko
4. máj 2013

@evagy no veď práve pochybujem o tom, že môj manžel by išiel ešte do ďalšieho 😒 a kde na to brať peniaze... ale ono sa to podarí musíme veriť

evagy
autor
4. máj 2013

@mominko aj ja si to hovorím, ak sa nepodarí ideme po darované vajko do Brna

mominko
4. máj 2013

@evagy pichala si si aj decapeptyl?

evagy
autor
4. máj 2013

@mominko nie nemala som ešte také

mominko
4. máj 2013

@evagy neviem či si to mám pichať celú injekciu naraz ale asi áno, keď ja si už ani nepamätám čo mi koordinátorka hovorila 😝

evagy
autor
5. máj 2013

@mominko však im zavolaj a zisti .. oni dávajú kontakt predsa na tu koordinátorku

mominko
5. máj 2013

@evagy jané len som nechcela volať aby som nevyzerala ako pipi 😝

evagy
autor
5. máj 2013

@mominko ale prosím ťa oni sú tam pre nás, ako ti ubiehá nedela? a dokedy budeš si pichať, kedy ideš na kontrolu a výber vajok?

mominko
5. máj 2013

@evagy doobeda som varila a teraz makám v záhrade tak celkom to ide... 😝 okolo 16teho keď príde mrcha pôjdem na kontrolu a na konci mesiaca by som mohla mať OPU...a ty?

evagy
autor
5. máj 2013

@mominko ja som varila a trochu pratala, a idem na kontrolu 7.5. a výber budem mať zrejme 13.5. o vklade radšej nepíšem lebo to je ešte vo hviezdach..

mominko
5. máj 2013

@evagy no tak budeš skôr ako ja 😉 už si len budeme držať pršteky a veriť...ja som len zvedavá ako to budem zvládať a ako to bude na mňa pôsobiť, zatiaľ beriem len proveru a fraxiparín tak uvidím ako budem znášať decapeptyl a puregon, neviem či je lepšie chodiť do práce alebo radšej pn...

evagy
autor
5. máj 2013

@mominko ja som pn už od polovice januára, ale ja mám zdravotné problémy, som rada že som na pnke.. je to lepšie, lebo nemám stresy.. ty máš asi dlhý protokol.

mominko
5. máj 2013

@evagy no veru dlhý aj keď neviem prečo lebo mám pco...ale veď doktory vedia čo robia 😉 rozmýšľam že pôjdem na pn keď začnem pichať puregon, veď uvidím ako sa budem cítiť, ale neviem si predstaviť byť tak dlho PN a na druhej strane mám fyzicky aj psychicky náročnú prácu tak nevím 😒

cora41
5. máj 2013

@mominko myslim na teba 🙂

mominko
5. máj 2013

@cora41 aj ja na teba 😉 a dávaj na seba aj na babuľky pozor 😲

evagy
autor
6. máj 2013

@mominko to bude lepšie ked si dáš pnku ked máš takú náročnú robotu, aby si hlavne bola teraz v pohode, aj to má vplyv na vajíčka. hlavne po vklade sa daj na pn

mominko
6. máj 2013

@evagy ahoj no po vklade ostanem doma určite aspoň do krvičky,ale kamarátka čo už má za sebou úspešné ivf hovorila, že by bolo dobré ostať doma už od stimulky, tak som rozmýšľala, že keď začnem pichať puregon no uvidím, keď to potom výplata bude úbohá 😒 a to už pri stimulke nesmiem dvíhať ťažké veci a tak?

evagy
autor
6. máj 2013

@mominko to neviem či môžeš dvíhať ťažké ale podla mna čím menej sa budeš síliť tým lepšie.. a aj na psychiku to isté.. čo vlastne robíš?

evagy
autor
6. máj 2013

@mominko zajtra idem na kontrolu, drž mi prosím palce aby som mala peknú úrodu na ultrazvuku.. 🙂

mominko
6. máj 2013

@evagy moja držím palce aj na nohách!!! robím v potravinách... 😒

evagy
autor
6. máj 2013

@mominko no tak pn jednoznačne by bolo vhodné, dik za držanie palcí..

evagy
autor
6. máj 2013

@siinda tak čo dostala si mršku.. ?

siinda
6. máj 2013

Nedostala uz 6 dni meska, co mam robit? Uz som mohla ma polku protokolu zaseboy
.a ty ako?

zuzu1108
6. máj 2013

@siinda ja by som isla k dr. Nech ti pichne injekciu na vyvolanie ms alebo pockat kym pride sama 😉 .