Druhý pokus mimotelového oplodnenia - jeseň - zima 2012
Ahojte kocky,
chystame sa na 2. pokus IVF, tak budem rada ak sa nas najde viac a budeme moct pokecat o nasich starostiach aj radostiach. 🙂
@tinkatinulka Iscare v BA 😉
@gelinka75 možno aj skôr 😉 ,aj nás strašili s dvomi mesiacmi a výsledky genetiky nakoniec prišli skôr ako žiadosť z poisťovne.
@annamary27 no ved uvidime, zatial sa nejak neponahlam, potrebujem oddych, tak to citim 😉
@annamary27 ty si bola na genetike po 1. a lebo po 2. IVF a este ma zaujima, ze ked budu vysledky ci mi budu volat, to som sa zabudla opytat ked som bola za stenovou
@gelinka75 nám robili genetiku hned pri vstupných vyšetreniach,ked sme prišli prvýkrát do GF,ešte pred prvým ivf.a áno volali nám,že to máme už u nich.
@annamary27 a vtedy ti nic nezistili z krvi? myslim to, ze teraz musis pichat nieco a kvoli comu vas poslala hned vtedy? nam to vtedy nenavrhovali vobec
@gelinka75 poslala nás preto,že či z genetického hladiska nemáme problém s otehotnením,,ale tam je to o.k.obaja máme chromozomy v poriadku a na základe tohto vyšetrenia by som mala mať teraz prenatálne vyšetrenie zadara,tak som to vtedy pochopila,tak som zvedavá,lebo ma v 16tt chce poslať moja gyn do Novopharmu,kde robia títo genetici.to,že si pichám fraxiparín s tým nemá nič spoločné,to som mala teraz zlé hodnoty krvných doštičiek,leukocytov atd.napr.mám u seba výsledky z hematologie spred roka a pol,ked som tam bola po druhom ivf a vtedy bola krv dobrá a nedali mi nič pichať.
@annamary27 ale aj tak asi nato neposielaju kazdy par hned na zaciatku, nas sa vtedy len opytala na choroby v rodine a vady, no inak na preventivke mi vlani vyslo, ze som lahko anemicka a tento rok tusim to bolo nejak na hranici, neviem ci to s tym nieco ma alebo nie
@gelinka75
olivia31
Ahojte kočky, zamenili sme Helios za RF Brno a od stredy stilujujem na soft verziu, konečne sme posunli a verím že o mesiac budu II. 🙂
@tinkatinulka Ahoj tak to vám držím palce 🙂 ..určite budú ll 😲
@olivia31 Budu aj u teba, ono to príde samo v najmenej očakávanej chvílke. My sme už boli zúfalí ako nás neustále posielali na vyšetrenia a nič podstatné nik nezistil, ani príčinu zlého speriogramu a ani to že ja mám PCOS. Toto odhalili až v RF, a čudovali sa že akože to neviem ked sme do heliosu chodili už 9 mesiacov. Nuž každá si musíme prejsť dlhú cestu k vytúženému babatku 😉
@tinkatinulka No dúfam, že ten zázrak sa udeje čo skoro lebo už asi ani nemám chuť .....občas sa pristihnem pri tom že som asi aj zmierená s tím že dieťatko nebude no ja dám tomu ešte šancu a pôjdem na druhý pokus do Heliosu a ak nič tak ešte pôjdeme do Brna a budeme skúšať šťastie tam ...čas ukáže čo má byť to bude ....momentálne to nechávam tak a budúci rok to budem riešiť znova už potrebujem pauzu......no tebe držím moc palce daj vedieť ako pokračujete. 🙂 🙂 🙂
Dakujem, ja som tiež už bola sklamana zo všetkého ale nakopla som sa a povedali sme si že sa nevzdáme.Po odbere napíšem koĺko úrody. 🙂
@gelinka75 Ahoj tak ja už mám výsledky z genetiky a všetko je v poriadku ...ešte sa idem objednať na reprod. imunologiu a potom pôjdeme do druhého kola ivf ale až budúci rok ja si dávam pauzu .....mám už aj žiadosť schválenú od poisťovne no ešte počkáme ja osobne si dám spraviť všetky potrebné vyšetrenia až potom pôjdem na druhí pokus. Tak a tebe držím palce. 🙂 🙂 🙂
Ahojte kočky, včerajší UTZ bolo 8 folikov a niekoľko menších, doki mi dal ešte dopichat Bavelle aby narastli a odber máme asi v nedelu alebo pondelok. Som nafuknutá ako by som už tehotná bola ale nato že je to min stilulácia tak super.Volali mi aj z hematologie že mám výsledky dobré, už aby len dobré správy boli. Aj vám kočky želám krásny deň 🙂
Ahojte kočky nutne potrebujem na zajtrajsi poslednýý deň stimulky1x 75 IU FSH Menogon,Menopur,Merional,Gonal,Puregon alebo Bravelle. Nemáte náhodou moc by mi pomohlo.Dakujem do pošty. 🙂
mame to za sebou, výsledok 2 kusy a modlíme sa aby sme zajtra mali aj oplodnené 😉
@tinkatinulka drzim palce, aby sa oba oplodnili 🙂

Neviete mi poradit kde na SR robia soft ivf???