Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@butterfly333 nemajú 🤷♀️ A kompavu stiahli ... musím to ešte popozerať .. ale kúpim si to aj ja
@cilimata ako nemajú???
@butterfly333 je vypredaný.. od biomedical.. musím kuk niekde inde.
Tan od kompavy čo mali v lekárňach - zakázali predaj ..
@cilimata aha no jedine skúšať pozrieť tu stránku kedy ho budú mať.
@butterfly333 tak cela serrapeptaza - predaj zastavený na celom SK .. to je čo ?
@cilimata to vážne a to prečo? Mne tento týždeň prišla v pondelok.
@cilimata pozri stránku oreganovyolej.sk tam maju
@butterfly333 kúpila som toto
@cilimata Uz zacinas aj s Medrolom?
@majoranka24 už je doma ..
Začínam 6tyzdnov pred vkladom len neviem kedy otvoria gf .. tak čakám na info od nich. Ale ani oni nevedia
@cilimata pôjdeš do gyn five? A to len 4mg medrol ti dala ? Aké máš dávkovanie? Ja som začala s 24mg potom 20mg 16mg a teraz 12mg.
@cilimata Ja som uzivala 20, 16 a teraz dlhodobo tiez 12.
@butterfly333 4denne to je podľa kg nie ? Či ako ?
@cilimata
@majoranka24 čiže to je 16mg denne
@butterfly333 no gf len kvôli tomu že tam mame zmrazené, ktoré sme si chceli preniesť do Brna .. len keď hranice sú close .. tak 🤷♀️Neviem
@cilimata tiež si myslí že to dávajú asi podľa váhy. Ja mám tiež začať ako
@majoranka24 brať 20,16,potom 12.
@cilimata Pritom tak malo pozitivnych pribuda. Uz by nas mohli pustit do Brna.
@majoranka24 na ket sa dá ísť. Aj my idememe budúci mesiac.
@vycky Idete do Brna?
@cilimata dnes prišli výsledky z reprodukčnej imuno vydledly zle trošičku klesli no nie moc takze cele zle ani medrol nepomohol 😥😥😥
@butterfly333 to ma mrzi 😔 keby aspoň človek na 100% vedel že spôsobujú problém...skusala si protizapalovu diétu? Ja som ju držala, ani nie nejak veľa a poctivo ale podarilo sa nám po nej prirodzene otehotniet. Či to malo vplyv na cytokiny však neviem lebo som nemala kontrolovane.
@luckamjar neskušala a aka to je?
@butterfly333 zadaj kľudne do Google protizapalova dieta a vyhodí ti vhodne a nevhodne potraviny, hneď prvé možno aj stránku Imunovitalu. Resp aj keď pôjdeš priamo na ich web tak to tam nájdeš. Ja som vylúčila úplne všetky tam písané nevhodne potraviny. Chystám sa na to opäť keď sa dám dokopy po tomto potrate. Za skúšku myslím nič nedáme aj keby sme neboli 100% prísne. Aj Bergendiova mi to odporúčala.
@luckamjar ďakujem už som si to pozrela tak od zajtra idem na to.

@cilimata ja kupujem iba zo stránky namaximum tam je za dobrú cenu teraz som ju kúpila za necelých 13e.